Да се стопиш за един месец

Два милиона опаковки с лекарства и хранителни добавки и стотици хиляди кремове и гелове за вталяване са продадени само през миналата година в аптеки и супермаркети, съобщи "Капитал".

Обратно в новината

Коментари - Да се стопиш за един месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога да ви дам един сигурен начин за отслабване: купете си велосипед! Хем ще спортувате и по този начин ще подобрите здравето си и разбора се това ще се отрази на теглото ви - хем ще спестите от бензин - хем ще излезете навън - стига сте висяли пред компютрите ;)

Всичко е до плюсницата. Стегнете си гърлата, яжте по малко, но по-често и ниско калорични храни. Никакъв хляб(черен, бял), ориз, картофи, сладкиши. Движете се повече: бързо ходене, тичане, гимнастики, ходи пеша колкото е възможно повече. Не ми се оправдавайте с ген и такава ми е натурата. В концла- герите като са влизали хора с различни натури и генове и всички са излезли еднакви от там, ако са оживели. Жесток е примера, но е факт доказващ, че всичко е от плюсницата. Още П. Дънов е казал, че и най-злоядия човек консумира 1/3 повече от това, което му е необходимо за да съществува. Балерини, гимнастички и пр. тренират по 5/6 часа на ден минимум и всички знаем какви диети пазят, за да изглеждат добре. Дисциплина му е майката.

Направо сме ги стигнали вече американците не само по наднормено тегло ами по -лошото по мислене...никъде тук не видях едно основно средство за отслабване ползвано масово от бабите ни и доказало 100% безвредна ефективностVПроизвеж се в България,няма надписи със Е-та и почти ама почти не е усъвършенствано през хилядолетиятата...Не плащаш когато го ползваш-напротив на теб ти плащат.Ползва се около 180 дни в годината приблизително по 6часа на ден-рано сутрин до към обяд но може и след обяд.Не ограничава поемането на никаква храна или течности.Укрепва освен здравето и... духа.Нарича се М-8.Като цифрата е номерът.Иначе някои му казват МОТИКА.

Жена, аз се къпя по два пъти на ден. Освен това съм в добра форма - нито съм дебел, нито съм фитнес маняк, пращящ от мускули. Доволна ли си? Тия кремове са колкото да ти вземат парите. Не може цяла зима да се гушиш на топло между сланините и като дойде време за плаж да се опитваш да ги смъкваш все едно са ти били палто. Тяло и форма се поддържат с постоянство в спорта и добро хранене.

Ще бъда откровена до болка с вас-може да сте млад, но пушката ви може да ви засече временно или постоянно. А ние сме достъпни винаги. Освен това има песни за всяка възраст. Приятен ден!

Мили дами, не е нужно да сте прекалено слаби. Просто се иска да имате добра фигура. Не робувайте на фикс идей.Бъдете себе си, грижете за себе си. Никога не преяждайте,дъвчете бавно,хранете се с прости храни-избягвайте пикантните храни, пийте повече вида и се движете много.Ползвайте дори и домакинската работа с мисълта,че ваете тяло.УСПЕХ!

Използвах всичко, което се предлага на нашия пазар. И отслабнах ... умствено ...

Панацеята е в здравословния начин на живот. Когато човек е умерен във всичко, нещо, което трудно се постига, нещата си идват на мястото. Съвременното общество е мъртво в основата си, изродено, на почит са удоволствията, системното прекаляване с вредни храни, обездвижване, стрес и т.н. И прибягването към медикаменти е върхът на айсберга. Незная какво трябва да се случи за да престане тази масова истерия, но зная, че природата ще постигне рано или късно баланс и хармония.

Това с целулита и прочие други глупости е една голяма манипулация на фармацевтичните компании. Лобитата им са изключително силни - не само в парламента и медиите у нас, но и на запад. Просто обърнете внимание на рекламите в т.н. прайм тайм по всички телевизии, които завършват с ...преди употреба прочетете листовката...И това е и в Германия, и в Англия, и в Канада. Някъде да сте виждали реклама - яжте плодове и бягайте за здраве в нашия парк - няма и да видите! Същото е и с рекламите за гладка кожа, където мацка на 20 години рекламира крем против бръчки и кампанията за метросексуалните мъже и обезкосмяването и помпенето на мускули с разни простотии - апропо тези мускули нямат никакви качества - накарайте един такъв стероиден или протеинен маняк да изплува 100 метра - ще потъне на 75-тия или от инат ще стигне до 100-те ама ще вдигне пулс поне 200. Вижте пайнерките и погледнете абитуриентките едно към едно са. Всичко е бизнес! Никой пет пари не дава за това дали тези девойки си рушат здравето с диети или младежите се тровят с химии и помпят балонни мускули в прашни и миризливи зали - важното е да се продаде продукта...

Най-бързо се отслабва с протеинова диета Сутрин - Кисело мляко с трици Обед -печено пилешко + зеленчуци вечер най-късно до 18:30 - яйца + зеленчуци . Свалят се от 3 до 5кг. на седмица ако има и спорт. проблема е в захранката -трае твърде дълго но без нея има обратен ефект. АКО СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ЗЛЕ ПО ВРЕМЕ НА ДИЕТАТА . ТРЯБВА ДА Я ПРЕКРАТИТЕ .

Хора, за ДЪЛГОТРАЙНА загуба на тегло БЕЗ видими ефекти по кожата гореспоменатите продукти НЯМА да ви помогнат !!!!! РАЗБЕРЕТЕ ГО !!!! Много пъти жени са ми споделяли , че каквото и да правят просто не могат да отслабнат .. това също НЕ Е ВЯРНО /естествено ако нямат проблем с обмяната на веществата/ !! ДОРИ И НАЙ-БЕЗНАДЕЖДНИЯ СЛУЧАЙ С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО МОЖЕ ДА ЗАГУБИ ДО 1/3 ОТ ТЕГЛОТО СИ АКО СПАЗВА ПОНЕ 1 ОТ СЛЕДНИТЕ ПРАВИЛА : - спорт : НИКАКВИ велоергометри , степери и подобни глупости .... ТИЧАНЕ !!!!!! ... в начлото е напълно достатъчно по 10 - 15 мин. дори през ден - хранене : ЯЖТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ , НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИСКОВЪГЛЕХИДРАТНО !!!! Ниакакъв хляб , ориз, картофи или ядки !!! Яжте колкото искате : месо , сирене , кашкавал , млеко , плодове , зеленчуци , яйца !! Като постепенно се стремите да изчесне от менюто олиото и всякакви мазнини !! п.п. НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ЗА СКЪПИ ФИТНЕС ПРОГРАМИ , ТРЕНЬОРИ , ИНСТРУКТОРИ , КНИГИ .... В НЕТА ИМА ВСИЧКАТА НЕОБХОДИМА ИНФОРМАЦИЯ !

ЧОВЕК не е торба кокали или сланина!Било то мъж или жена.Ако ме обичат заради това ,ще се гръмна.Баси комплексарщината!ЕДИ ОБИЧАН МЪЖ С ШКЕМБЕНЦЕ.

Един отличен режим за добро здраве и фигура е житния на Великия Петър Дънов. Ето дозата за деня: 100 гр сурово накиснато от вечерта жито, 9 ореха и една ябълка, вода леко кипнала /може и на чай/от два литра нагоре, една - две лъжички мед. Този режим дава всички необходими витамини и елементи, за да функционира тялото правилно. Житото и орехите се разпретелят на 3 и се дъвчат много добре. След първите няколко дни на усещане за глад идва един чудесен период в който тялото се чуства като ново. Тази храна изчиства прекрасно токсини и наслоявяния и метаболизма се засилва и следва един естествен процес на отслабване. Ако издържите поне 2 седмици ще се изпълните с енергия и невероятно добро настоение. Струва си да опитате! За повече инфо търсете в нета - Житен режим Дънов.

Днешните мързеливи жени не могат да живеят без хапчета и козметика - хапчета и козметика за отслабване, за хранене, за кожа, за фигура, за тен, за целулит, за коса, за очи, за крака, за какво ли още не - абе живейте си нормално, стига с тези химии, хранете се нормално, движете се и спортувайте - ама за това се искат усилия, а те от мързел не могат от дивана да станат - само реалити шоута, малоумни списания и сериали, шопинги, кафенца и бла бла бла приказки по телефони, скайпове, и какви ли още ни простотии - е как ще отслабнете като ви мързи и да дишате ? Две неща се искат от вас в днешно време - да имате хубава фигура и да можете да гледате деца - повечето от вас за нито едно от двете не стават - видя се, че сериозна работа не можете да вършите - опитайте поне тези две неща - или и това не можете ? Пийте хапчета тогава и са мажете с кремове - щом само това можете ...

Най-безвредните и добри продукти в тази област са тези на Danisco. Това е датска фирма с изключителен контрол за здравето. Не ползвайте нищо друго.

аз такива проблеми нямам :))))) бъдете позитивни, грижете се за себе си и всичко ще е ок

Докато ядем полуфабрикати, храни с етикети за трайност с много Е-та и генно модифицирани боклуци ще дебелеем-това са бързи и празни калории,които се отлагат във вид на мазнини.

Мъжете след 50 не стават за нищо!Какво се заглеждат по младо ярешко,като това ярешко ще им обърне внимание само ако имат пари,иначе не.И не всяко ярешкоби им обърнало внимание дори заради пари.Егати комплексарите са някои.

То и мъжете над 50 не стават за нищо. Ако имат кинти - ще им се навиват, иначе... Така че старостта е гадна за всички - и за жени, и за мъже.

Аз съм на 50 и всяка пролет отслабвам първо като намаля хляба и не ям сладкиши. Второ вървя много пеше. Трето играя един специален комплекс от физ. упражнения и преди това си облепвам бедрата с мн. тънък наЙлон и отгоре вълн. чоропогащник, а най-накрая кли н и така си изигравам всичките упражнения за 30-40 мин . Това е сауна ефект и всички липидни натрупвания изчезват във вид на пот само за 1 месец. Прави се 2-3 пъри седмично + ходенето+намаленото ядене(без хляб и сладкиши). Ефектът е сигурен стига да не ви мързи. Навремето ми го каза една дама, когато като студентка смъквах килиграми след всяка сесия в Медицинския център на ул. Васил Коларов(сега Солунска). Успех мацета.

Миличък, заради ей такива ограничени мозъчета като теб жените гладуват и не ядат със седмици, но именно гладът и стреса ги кара да се тъпчат посред нощ, както ти каза. Заради такива като теб момичета на по 18-19 години си правят пластични операции за оголемяване на гърдите, смаляване на носа, липосукции, макар да нямат нищо за изсмукване, и т.н. и т.н. А ако една жена не става за нищо след 50, то мога да ти кажа, че българските мъже не стават нито на 20, нито на 30, нито на 50 или след това. От всички мъже на тоя свят, имам чувството, че нашите са най-ограничените, най-комплексирани, най-несексуални / и под сексуални нямам предвид я кви яки цици искам да й го ръгна на тая/, говоря за истинска сексуалност и въображение, които на българина му липсват. А ако говорим за красиви жени - погледнете някоя рисунка на Адолф Уилям Бугеро или просто погледнете една Кейт Уинслет преди 5-10 години - това е женското тяло и женската красота в натуралната си форма, защо искате неща от жените, които са непосилни? Нито ние можем да станем по-тесни в ханша (което е свързано с износването на деца, но вас това какво ли ви засяга), нито вие можете да станете по-малко плешиви. Така че преди да критикувате една жена за външния й вид, погледнете себе си. Иначе на всички дами препоръчвам 90-дневната диета - храните се нормално и здравословно, но все пак сваляте сигурно! Мисля, че това е най-добрият начин за запазване на стройна фигура, а ако включите и малко повече движение - резултатите са очевидни след 2-3 седмици! )

формулата за отслабване се състои от едно изречение-приема на калорий да е помалък от разхода т.е. или се увеличава разхода (спорт) или се намаля приема но най добре и двете

Намалете храната, спортувайте в леглото с партньора редовно и няма да имате никакви проблеми. А мъжете, на които само с ярешко има става са за изхвърляне. Щото младото отива с тях само заради изгода, а не от взаимно чувство.

Доста неща водят до повишаване на теглото,но основно - наследствеността ,годините,липсата на работа и секс.

Не вярвайте на жените, че гладуват. Нощем те тайничко си похапват. Колко по-естествено би било да спортуват или да се занимават с физически труд. Така биха били полезни за себе си и за другите. Какво е това - седят цял ден на един стол, вечер пак седят, пушат и се наливат с алкохол, след това задължително не вечерят (защото така трябва!), а през нощта като озверели опустошават хладилника, особено шоколадите. Не става само с ядене, трябва и акъл!. Жените много болезнено преживяват негативните промени във външния си вид. Но, те не са виновни за това, че мъжете са им отредили само тази скромна фасадна роля в живота. Само свободата на жената не помага, защото инерцията е голяма, а и природата си казва думата.

тия фирми са изродски изчадия, лъжат и мажат а хората вярват

виброколанът е най-резултатен против целулит

Не е ли много тъпо жените да имат ханш по-тесен от рамената? Все едно рамената на мъжете да искаме да са по-тесни от ханша....това са странни изисквания, извън природата на човека...

си харесвам засукани гаджета!

Примирете се - мъжете ви рано или късно ще си намерят я любовници, я директно ще ви поискат развод. С МЛАДОСТТА не можете да се борите. На всяка жена над 50 г песента й е изпята. Дано поне да е материално подсигурена, защото няма как да предизвика у мъжа тръпката, която събужда в него младото ярешко!

много трудно е да се свалят излишните килограми-аз използвам ЛЕО КРЕМА-ПОМАГА,но трябва и спорт

Режим на хранене и спорт...това е правилната формула....всички хранителни добавки и кремове са само временно решение на проблема.Спреш ли ги......трупаш двойно.......стегнет се жени!...стига сме хранили козметичните компании....Казвам ви го от собствен опит

за да отслабнете пийте по 30 грама вода на килограм тегло, над това което пиете по принцип, спрете кафето и безалкохолните, тренирайте на уреди които имат програма за топене на мазнини-те се свалят само при определен пулс, и от препаратите пийте само елкарнитин-всичко друго е отрова...

e nali za da ima sex trqq da imash nekfo tqlo ;D to ne staa ei taka ot samosebe si ;)

Теб теглото ли те интерисува или другата работа. Щом имаш мераците за голяма пиш..а И стройно тяло трябва да си нещо от рода Плейбой. КОЙ ЗНАЕ КАКВА НЕЗОДОВИЛЕНА КРАВА.

От крем карамела по- убаво нема!

Ех,жени......!Къде изчезна красотата?Останаха ходещи закачалки....

Май сме ги надминали американците:)

Глад и спорт му е майката,едото за отслабване,другото-з стягане.Останалото са опасни за здравето продукти без желаният ефект.

ОТ АНОРЕКСИЯТА!

най - обичам пуфкаф ляб и га са празня

ПИЧ ТИ ДА НЕ СИ СОДОМИСТ ???