Дело срещу брата на Филчев изчезна безследно

Дело за контрабанда срещу Ангел Борисов - брат на бившия главен прокурор Никола Филчев, е изчезнало, а прокуратура и следствие безуспешно го издирват, съобщава вестник "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Дело срещу брата на Филчев изчезна безследно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червеите да го ядат глисата мазен. Да му вадят зъбите и ноктите бавно един по един. После в затвора при осъдените от него, те знаят как да довършат останалото.

Проф. Н. Филчев е велик юрист , преподавател по наказателно право и магистрат....

Хора, човекът е побъркан в медицинския смисъл на думата. Минотавре, никакви смъртни присъди не е издавал във Варна, защото той там беше съдия в Районния съд, а смъртните присъди се издават от Окръжния съд. Направо от районния съд с връзки се уреди в правния институт при БАН, където дремеше тихо и кротко докато от СДС го изстреляха във Върховния съд. Там всички колеги се смееха с него, че държеше делата по 6 месеца, защото не можеше да поеме отговорност да ги реши. Като зам.министър на правосъдието връщаше служителките по десет пъди за едно най-елементарно придружително писмо и ги замеряше с папки. Параноик с гневна мания, това е той.

Защо ни занимавате още с този психопат!??! Да го затворят в една клиника и да мирнем от него!

А, каква изненада. Тук трябва да има някаква грешка, господин Филчев никога не би злоупотребил. :D

Много добре платена статия!! Всичко е истина:) А как беше името на сегашния ни главен прокурор че го забравих...

То на мен досега са ми изчезнали всички фишове за неправилно паркиране без да ги платя, дето не познавам нито един човек в КАТ. Та за делото срещу брата на главният прокурор ли да си мислим, че няма да изчезне.

Митьо разпоредил Налбантов да подкове коня, с който баш-прокурора да занесе папката в Казахстан и после да се завърне без уведомление!

Няма страшно бе след 5 години пак попитайте .... пак ще има лека аларма и толкоз.

Прокурор Митьо Очите прати Филчев на заточение в Казахстан със заплата 4000 лева, с право на пътни до Чечения, Оман и Колумбия, през Сицилия, Тексас и София, без придружител!

Moje i da ne e iz4eznalo ,a prosto unishtojeno po nadlejen red. Sled kato e prekrateno 98god i sa iztekli 10 god. ot togava. Nali ne si mislite 4e vsi4ki prepiski i dela se pazqt ve4no.Ima si red za unishtojavane ,no i togava trqbwa da ima sleda / protokol/ kakvo e stanalo s konkretnoto delo.Moje sega samo da se shumi a da nqma nikakvo narushenie.

Веднъж набрах телефона на Н.Филчев, да го питам нещо за Казахстан, но чух откос от автомат Калашников!

Сретан Йосич трева да пасе пред тоя, дето го бяхме пуснали в кошарата при агънцата, веднъж го потърсих за интервю, но глъсът отговори: Тук е погребално бюро на колумбийската мафия!

Да видим кой ще се издигне в кариера за добре свършената работа

Да видим кой ще се издигне в кариерата, за направената услуга. Не мислете, че Филчев е аут!

Това за съжаление отдавна е в графа нормално. На политиците им е изгодно да няма праовсъдие в България. А ние правим всичко възможно да им помогнем.

хи-хи-хи

Ха ха ха! Класика! Ха ха ха! България - държавата на абсурдите, т.е. това даже май вече отдавна не е държава :( Жалко за нас!

ха-ха-ха-ха-ха....

Какво се чудите делото вече не съществува навярно е унищожено по времето когато този субект на правото Филчев беше главен прокурор......имах съмнителната чест да го познавам лично по служба този човек е способен на всичко давам конкретен пример: Често се хвалише,че като съдия във Варна е издал 7 смъртни присъди и всички изпълнени,като за някой от случаите имал сериозни съмнения.....това е психически непредсказуем индивид.....

Abe takiva neshta v Absurdistan ne se sluchvat. Neshto ste se oburkali.