Бащата на Латика от “Беднякът милионер” няма да я продава

Бащата на индийското момиче, превърнало се в звезда благодарение на филма "Беднякът милионер" ("Slumdog Millionaire"), отрече да се е опитвал да я продаде, за да напусне бедните квартали на Мумбай.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на Латика от “Беднякът милионер” няма да я продава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като почнем със сериалите ни, за които като кажеж ужасно лоша игра и с това ги охарактеризираш напълно и завършим с още по-безумните игрални филми, лишени от смисъл, но с претенции за превелико творчество - ето това е българското кино. Едно време е имало режисьори и актьори, за съжаление днес децата им, които не са наследили качествата на мама или тате или и на двамата (по принцип това не е задължително, но нашите творци са убедени, че е) се излагат, не могат нищо да сътворят, но се изживявят, като големи майстори, а това ги прави още по-смешни и жалки. Дани Бойл наистина прави качествено кино, ако се изложи ще го изядат тамошните критици и той не може да си го позволи, а явно си има и талант. У нас, независимо каква боза си сътрворил, щом си еди-кой-си (в случая, нечие дете-чудо) значи си сътворил шедьовър, това, че е негледаем е друга тема .... Така че не говорете за българските филми, някога сме правили филми, днес не, прекалено много е шуробаджанащината там, за да има нещо качествено за жалост :(!

E, toq za kriza ne e li 4uval? Kvi 300 bona?

Още едно потвърждение за това че корените на т.нар роми са някъде от Индия

хаха, семейство от близкия изток щяло да я осинови! то за толкова пари цялото семейство сигурно ще и се изреди... да я гледа де...

А ти колко български филма си гледал напоследък? Някои имат и международни награди. А по въпроса с американските филми - на фона, може би, на 1% много хубави (някои и велики) филми останалите 99% са тъпи екшъни, но само те се тиражират масово в БГ и това е осноената причина за негативно отношение към американското кино.

Циганите кога поскъпнаха толкова?

това е един от многото прекрасни американски филми. Но ако питате нашите некадарници тук американското коно произвеждало боклуци. Ами произвежда, ама прави и велики филими. А нашето българско прави само боклук.

филмът е очарователен.

tva li e nai-vaznata novina tche prodavat mangal...

i az prodavam zigani oot stolipinovo na kg :)

до евентуални осиновители, ако може от най-далечния изток: след изборите давам безплатно за отглеждане млад хубавеляк!Световно известен соц. режисьор!

Браво на режисьора и на малките артисти. Такъв филм скоро не сме гледали. А има случаи и в България с подобен сюжет. Да каже Ники Кънчев-милионера. Но американците пак ни изпревариха.

moze izkupat i nashite mangali na kilo gi prodavame :)

KOI GO EBAVA KVO NIAKOI TUP MANGAL SHTE PRAQVI..

Мамка Ви и гадове, та това световна новина ли е, че да ни занимавате с нея, в БГ има много подобни случаи, останали скрити за обществото.

циганска работа