Страхът от безработицата в Европа

Още преди португалците да излязат на улицата, социолозите отчетоха, че те са европейците, които най-много се опасяват от безработицата.

Обратно в новината

Коментари - Страхът от безработицата в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То има ли работоспособни хора в БГ, останаха само турци, цигани и пансионери.

Търсия да купя деситна хотела на н-та линия по 2-3000 евро/кв.м. поне. За по малко не купувам. Можете ли да ме насочите, моля!

Масларова прогнозира 7-8% безработица 15 март 2009 / News.dir.bg В момента България е една от страните от ЕС с най-ниска безработица. Дори през февруари 2009 г. безработните са с 22 хил души по малко, отколкото през февруари 2008 г. МИСЛЕТЕ !!!! Има ли виновни?!

Костов е виновен, САЩ са виновни, западните банки са виновни, само ние обикновените българи сме невинни. Жалко е обаче, че сме паникьосани будали, хем лакоми, хем дупе не ни стиска и си турсим оправдание винаги, за всичко и от всички. Идат избори мислете!!! Да не ни е виновен пак някой.

Българка, и да си дават сметка, това едва ли ще промени факта, че монетарната система издиша и трябва да се измисли нещо друго...

до Объркан... Придирчив гений си ти.

Има едни наистина дебели, мазни задници, които народът два пъти опердаши на избори. Сега може изобщо да не видят парламент. Това е положението, клепар, поплачи над твоите, няма ги вече.

Кризата е нещо нормално всяко нещо е циклично .Големият проблем е в това, че хората вложиха парите в банките, а банките не дават кредити значи няма от къде да плащат лихви по депозитите, следователно не мислят да ги връщат.Така че хора мислете в какво начинание да вложите парите си.Ясно е че депозит в банката енай лошият вариант. Бог да е с Нас.

Кризата щяла да подмине България. Долна лъжа!

Нямаш ли връзки - забрави за работа в България. Това е положението в момента. Разпитайте, ако не вярвате. Има обяви, но само за прах в очите на западните страни.

Не е ясно,какво общо има безработицата в бедна балканска страна,от която 330000души ядат бял американски хляб със самите американци!Сърдете се на българските комунисти,макар и сменили името си,но не загубили апетита и навика си да грабят безсрамно народа си!Мисля освен това,че е дошло времето да хванем сопите и да им насиним дебелите ,мазни задници!Стига сте умували,а се хванете на работа!

Догодина всичко ще се оправи. Почнаха пак да вървят парите. След 40-50 години пак очаквайте криза.

Голяма част от българите не си дават сметка, какво се случва.Коментара на''Bulgarin от 11:49ч. е ясен пример за това.

АМИ И АЗ СЪМ ПРИТЕСНЕНА ОТ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ...то е нормално , като се замисля ,че и болести и пр. още неща се случват и човек,ако е сам и няма кой да му помогне...изгуби ли си работата...лошо...

Четейки статията разбрах, че българите, които се притесняват от безработицата се повече от половината. Наистина тревожна новина, като се вземе предвид, че населението 15-64 годишна възраст е около 68%. На практика излиза, че почти всички в тази възраст се тревожат за трудовата си заетост. От тях обаче само 62% отчитат положението като влошаващо се. Значи останалите смятат, че то се подобрява или е без промяна, но все пак си се притесняват. От друга страна в Португалия, Унгария и Гърция са успяли да интервюират всички жители, включително децата и бебетата и са установили, че над 90% от тях смятат трудовата заетост за ниска. Похвално е, че дори пеленачетата имат собствено мнение по такива въпроси. Пълна обърквация...

Еми, сърдете се на САЩ...

:)

Bezrabotitsata se namaliama do minimum mnogo prosto: Pravitelstvoto izliza s ZAKON za 4-dnevna sedmitsa s NAMALENIE na zaplatite s okolo 20%, no predpriatiata sa Zadalzheni da vzemat oklo 20% NOVI rabotnitsi/chinivnit tai che (pochti) vseki da raboti (s po-malka zaplata). Chisto i prosto.....

Дават ли високо обещетение за безработица на народа му не пука.