Софиянски дава ход на ново дясно обединение

По всяка вероятност ще влезем в парламентарната група на ОДС и ще започнем разговори за предстояща предизборна коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Софиянски дава ход на ново дясно обединение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Между хилещия се Стефчо,Ваньо-циганин и Урко-спетемата,това звучи гротесктно!

Абе, този Софиянски защо не е в затвора, а продължава да е във властта? Що за държава е България?

И 100 движения да се направят доверието на хората няма да спечелят, никога!!!! Отдавна се показа че който дойде на власт гледа лична облага, турски и ромски партий имат бъдеще в тая измекярска държава, като накарахте българите да се срамуват, че са такива!!!!

За такива като него хората се отдръпнаха от така хубавото СДС.Може ли Софиянски с ръка на сърцето да каже,че съвестта му е чиста?

Господине! За десет години превърна София в клоаката на България. А икономическия модел Софиянски във висша форма на успешно безнаказано ограбване на общинските богатства. И днес по кварталите гърмят твоите бомби със закъснения за мошеническите ти приватизации и прехвърляне на общински земи на знайни и незнайни герои на криминалния преход. Кога ли най-сетне софиянци ще ти спретнем една Грамада и всеки който мине и хдърли камък върху нея да рече :Проклет да е Софиянски и неговите наследници!

не е Софиянски а Столипиновски т.е. един политически мангасар.

НАМРАЗИХ СДС ЗАРАДИ ВСИЧКИТЕ МОШЕНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ В РЪКОВОДСТВОТО.,ОТ НАЧАЛОТО ДО СЕГА.ЗА СОФИЯНСКИ СРАМ НЯМА НАГЛЕЦ.

Господа постващи, освен да си чешете езиците с безпочвени и безсмислени приказки нещо друго не можете ли да кажете? Ако беше крал и 1/10 колкото го описвате, комунистите след многогодишното ровене щяха да му изкарат черните ризи!!! или пък да се е прикрил тооолкова добре че дори и комунистите да не могат да го очернят? ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО - и чист да си комунистите пак ще те изкарат жив дявол, а ако не си чист - никакъв шанс! А какво е най-важното условие за какъвто и да напредък на България? ПРАВИЛНО - комунисти и ДПС - вън от всяко управление, вече на няколко пъти доказаха че благополучието на българите им е през оная работа!!! следователно човека си е много прав относно с това с кой да прави коалиция...