Балъков се договори с Батков за €20 000 на месец

Красимир Балъков се е договорил с ръководството на Левски да поеме отбора след края на есенния полусезон, пише в днешния си брой в. “Меридиан мач”, цитиран от БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Балъков се договори с Батков за €20 000 на месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е те това е човек, който може да преговаря. Това си е заплата мечта. Само се чудя откъде адвокат Батков има тези пари... То Левски се изложи в лигата и УЕФА, а едно българско първенство пари не прави.

Аз съм роден в квартал Герена и никога не съм ставал от някой отбор, не помня да съм ставал от Левски , просто съм си заченат с това да харесвам този отбор, в този ред на мисли искам да кажа, че искренно желая Левски да бъдат на висота така както бяха преди 3-4 години! Дано Балъков помогне на отбора да има облика от преди.

Виж ти, аз бях там, не пиши тъпотии!!!

Май не си гледал бенефиса му и си пишеш ей така да мине времето. Виж някакви кадри - има 100%, стадиона е максимум наполовина пълен, какви 80 000 видя, само ти знаеш.

Не вярвайте на Меридиан мач. Това е чорбарски вестник. Умишлено насаждат такива дезинформации. А Балъков се провали като треньор в Швейцария. Ако беше добър треньор, нямаше да иска да работи в България. Велик футболист беше, но за треньор не става.

Случайност се съмнявам!!! Но като футболист малко казано се е доказъл!!! На бенефисът му стадиона се пръсна по шевовете капацитета му е 80000 души. Кой Българин може да се похвали стова, малко са??? Като треньор в Грасхопърс и помощник в Щутгарт, е натрупал опит и става определено за треньор на смешния Левски!!! А заплатата е малка за такъв талант като него!!!

Бала вече е уточнил и месечната си заплата, която ще е в размер на 20 000 евро - затова в България няма да има футбол. Защото се говори за такива цифри, а резултат - никакъв. Кой е той та да иска толкова много. Доказал ли се е някъде като кадърен треньор???? Едната случайност в Америка 94 не стига!!!

НЯМА НИЩО ВЯРНО.ТОВА СА ЛЪЖИ;