Пак арести преди вечното дерби

Фенове на "Левски" и ЦСКА са задържани преди старта на мача в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Пак арести преди вечното дерби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

moje da e ot alkohola..

te ne igraqt ...a pokazvat kakuv narod sme nie....

И да се излъчи директно по националната телевизия :)

Аз предлагам цялата сган да се затвори в едно голямо общо помещение и да се оставят да се изтрепят едни други. После за всички останали ще настъпи спокойствие.

taja na snimkata da ne kakdidatkata sa snaha na v.bojkov kak se kasva6e iva sofianska

Като има махнеш шалчетата и фланелките верно никой няма да ги различи :) Тъпи и невъзпитани запалянковци ...

NAPRAVO NI ZADARJAHA NEMAM DUMI ZEHAMI BILETA I ME PUSNAHA.MALKO POKUSNO PAK NI ZADARJAHA I TO ZA VDIGANE NA SHUM NA OBSHTESTVENO MQSTO!!! A.C.A.B.

to na naroden mojesh da mu iadesh.......magal gnusen....govedo poduensko.....

Цяла седмица преди дербито слушам от медиите как се напомня на феновете, че спортните страсти не бива да пречат на обществения ред, но явно работата не е в спорта и в това далри твоят отбор е победител. Ако ще използват подобни събития, за да си излеят агресията едни върху други и всички заедно върху собствеността на останалите, по-добре да се играят тези срещи без публика или на някоя гола поляна извън града.

До толкова им стига умът на малоумните футболни говеда. Трябва да си пълен малоумник, за да се вживяваш по тътренето на някакви олигофрени след едно кожено кълбо

може ли да сте толкова тъпи и да плямпате подобни идиотщини левскарите били цигани .... а цскарите били алкохолици и наркомани ..... общо взето феновете на ЦСКА и на Левски са едни и същи ако им махнат шалчетата и фланелките никой не би ги различил

до жоро (21:28ч.) Гледах ги един път на улицата. Стояха до една кола, а-у.. едно време започнаха да и ритат гумите. Странното е, че нямаше аларма. Ритат ли ритат. Хората минават, всички мълчат. По едно време изскача от отсрещната сграда един-бияч, боксьор и бандит. Не бих му ритал гумите дори на тъмно. Сгебца едно малко л.. за шарфа и му го омота около врата. Не го и удари. Само му замахна и го пусна. Другите вече бяха на съседния сокак.

Само Левски!

Вижте си само тъпите коментари, драги фенове. За какво изобщо става въпрос - за футбол ли? Ами то няма такова животно у нас.

Жалка,жалка картина. То футбол не се играе, а те водят битки. Не са служили в казарма, не знаят какво е война, ако трябва да защитават родината с оръжие ще се посерат в гащите. Анонимността, която им осигурява тълпата ги довежда до тази истерия от която страдат други хора. Закон за футболното хулиганство - това му е майката. Но в БГ не се прилагат законите когато има тежки престъпления, камо ли с тях ще се занимават. Ние живеем на дъното в блатото, уважаеми дами и господа!

народен значи маика ти е циганка а баща ти травестит

Сигурно са били рогати евроидиоти!

Едните гъзове, а другите задници!

da vi eba ve 4orbari samo levski da vi sera na duzpata da vi sera

6opite sa selqni, selqni, selqni kato predvaritelno se izvinqvam na horata jivee6ti v selata!!!

samo CSKA

Фенчетата не цецка са алкохолици и наркомани-за това е цялата работа

Като дойде дерби, това е само повод на безделните лумпени и кретени да излязат и да вилнеят.Да не говорим, че и по телевизията не става да гледаш това жалко порно на стадиона.Олицетворен на циганската, мизерна държава.

Накрая стадионите ще опустеят тотално. Просто трябва да забранят на тези хора да ходят по мачове!

Селска работа !Трепете цсе един други а вашите любими герои-отбори си трупат парици и понякога ви плащат гяволиите по стадионите.Вразумете се и бъдете Европейци..А не островитияни като М.Шилдс или варвари.

привържениците на левски са 60%цигани.....какво да оачвкаш от подобна паплач......само цска оле!

napadnaha ni v grab kato putki na pazara na krasno selo s botiulki i darveta a nie prosto se pribirahme prost narod kavo da vi kaza pove4e maloumni goveda vsi4ko se vra6ta na tazi svqt

kur za upravlqvashtite SMURT ZA POLITICITE-DA JIVEE TERRORA