Как да доживеем до повече

Кои са хората с шанс да доживеят до 114 години?

Обратно в новината

Коментари - Как да доживеем до повече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Женените маже живеат по далго,но са готови по често да умрат

Едни искат да са по-богати,други искат да живеят по дълго.А според Ленин: По добре по-малко,но по-добре!

DO IZVOD...ZA SAZALENIE SI MNOGO PRAV.

ей,кой шъ ми приглеждъ кументарот-некуй уператур на анален догувур ли,,,,,,

аз съм най-живият от всички,от животни и от птички-завиждайте ми балъчета тъй-добрички......

НИКОЛАЙ-МНОГО СИ ПРАВ.

Росене, като цяло си прав за промиването на мозъците, но всичко това не произлиза от яденето на месо. Месото всъщност е съвсем отделна тема. Като цяло веруюто ми винаги е било никога да не изпада в крайни състояния, така е и със всичко във живота. Там се крие ключа от палатката.

Месоядните са страдали, страдат и ще страдат по различни начини. Месодобивната индустрия унищожава природата. Клиентите на месодобивната мафия стават доживотни клиенти на най-голямата световна мафия - фармацевтичната. Нещата са организирани: промиват мозъците на масите, експлоатират ги до дупка и им подхвърлят евтини забавления - цигарки, кюфтенца, чалга, алкохол, порно, сензации и пластмасови боклуци. Кога ли мислищият хомо сапиенс ще се осъзнае?

Ако се броят само годините на истинския живот,на много гробове ще пише мъртвороден.

Има и друг въпрос. Понеже и боаба живее 1000г., но си остава дърво. А Ангел Кънчев умира на 21г. А Ботев, Левски... Христос

Анекдот, който обичаше да повтаря баща ми: Отишъл един човек на лекар да търси помощ и той му казал: Спокойствие и здрава храна и ще се оправиш. Човекът: Добре бе, докторе, ама какво да правя като няма нито спокойствие, нито здрава храна?.

Пропуснали са участие във властта, бордове, настоятелства и пр. Дали е случайно?

Хехехе,какво ме направи тоя ,излиза че ако не ги спазвам всичките тези неща ще остарея на около 10 -12 г.

Как да живеем повече ? Напуснете банановата република България...

Интересна статия. ;)

Каквото и да правиш на всеки му е писано до колко да живее.

Сигурно БОГ е допуснал единствената си грешка като е сътворил ЖЕНАТА.Предсавяте ли си животът без женските ЯДОВЕ???.....ПРОСТО БЕЗКРАЕН...

Без нас,жените какво ще правите вие мъжете?! Жените сме по-силния пол,но вие не си го признавате!

Затова ли БГ правителствата държат пенсионерите да са богати и да живеят в тузарски квартали и доганови сараи? ;)

Towa e prosta statistika. Wzimat malko danni, prawiat edna regrseia i publikuwat....Primer prawish edna regresia na godishnata temperatura i broia na shtyrkelite i moje da zakliucish, ce kato idwat shtyrkelite se wdigat temperaturite...ama shto se wdigat temperaturite, zaradi shtyrkelite li?

AKO NAVREME EMIGRIRAS OT BULGARISTAN

Значи в България само 500 души, хайде да бъдат хиляда, ще живеят дълго. Ама останалите като у,мрат рано, кой ще им работи на тези 500?

Единствената далавера е че си спестявате мъките на староста.

I kolkoto ni e otredil Bog -predi vsichko !!

...i o6te 10 godini ako nejiveete v bg.

Само ще цитирам: 20 години ако сте богати (или поне заможни) и живеете в добър квартал. Доказано е, че богатият човек живее повече от бедния.

Как ли? Ами не умирайте и ще доживеете до повече.

Искам да живея повече, но ако ще мизерствам както повечето стари хора в България, предпочитам да си отида по-рано...

И 70 -80 повече ако се рдиш сега.

С една дума, можете да живеете 114 години, ако не сте в България, където от всичките изброени необходими неща има само църква.

Това за женените мъже може и да е с обратен знак

Като гледам, на мен ми се събира да живея 200-250 годин. Ама аз ще умра от скука бе, хора!

Язък - пия, пуша, но ще го докарам докъм 100 години.

Тези пиринлийки живеят над 100 години, дали са според безумните съвети за живот от статията? http:

да ви алма матерницата,админист с наколенки

Деца мои, ето, аз съм на 5 века, и още ме бива, даже ме споменават в страната ви, а другаде дори ме четат...!!! Дочух, че младежите ви се ...т като свирки където им падне - значи ще живеят много дълго... Горко ви с такива, защото на стари години ще разчитате на тях да ви изкарват пенсийте! По наше време нямаше социологически проучвания - просто си живеехме нормално по законите Божии и природни...Простичко но здравословно, без прекаляване в нищо! И най-важното - уважавахме правото на другия, не се мразехме, поздравявахме съседите си и възрастните, не ходехме като изоглавени по дискотеки и Интернет-клубове, научихме се да мислим с дадените ни мозъци, а не да ни обясняват елементарни неща и норми на поведение...И мисля, че станахме добри хора! Съвет: бягайте от черногледци, не купувайте и не четете преса с големи черни заглавия, странете от негативизма , като няма друг начин, приемайте житейските несгоди с хумор и хич да не ви пука - така или иначе, Орландовци ви чака! А там има богат задгробен живот /имам предвид живеещите зад Централните гробища...!/. И четете колегата Ботьов, особено стихотворението му В механата - той ви е казал отдавна всичко в лицето! Ваш дълголетник-класик: УЙлям, който написа 154 сЮнета

Росене, като цяло си прав за промиването на мозъците, но всичко това не произлиза от яденето на месо. Месото всъщност е съвсем отделна тема. Като цяло веруюто ми винаги е било никога да не изпада в крайни състояния, така е и със всичко във живота. Там се крие ключа от палатката.

Ne znaete samo kolko spokoino si ziveete v Bulgaria.Prosto niamate idea kakvo naprezenie e da se zivee v chuzbina,dori i desata sa na antidepresanti.Radva se na zivota i ne mislete za emigrirane.

Браво бе умници!!! Това значи, че ако не ходиш на църква ще умреш млад? Ами разните там йоги, будисти, хиндуисти, които не ходят на църква ами в хиндуистки храмове, пък също живеят по 114 години? Ами грузинските пастири по планините които цял живот нагъват крехко агнешко месце, пият, пушат (и дори да са християни може и да не им остава време за църква) и пак живеят по 114 години?

А ако сте роби?! - колкото ви дадат господарите!? Американцките повече ли дават?! Или турските?! Ами дрогарите господари колко.....обещават.. петилетка?!?