Почти убиха от бой ”опасен” главен редактор

Четирима неизвестни са нападнали и пребили жестоко журналиста Огнян Стефанов пред столичен ресторант.

Обратно в новината

Коментари - Почти убиха от бой ”опасен” главен редактор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авторът сякаш е превел заглавието от английски. Ако беше се опитал да мисли на български, щеше да напише: Едва не убиха. Но кой ли мисли за българския...

Абе какви са тея глупости дето пишете???Младен Мутафчийски е собственик на ресторонт Кипарис и повярваите там слечайни хора не ходят. Той от своя страна е бивсшият главен изп. директор на КИНТЕКС И ТЕРАТОН. Аиде сега проверете и после драскайте по форумите. Излеза, че те, видите ли честните бизнесмени не са наяно защо ги нападат. Относно Опасни новини ще излезе, че и на съдружника на г-н Мутафчийски не му е чиста работата.... В допълнение, във въпросния ресторант ПРЕСА НЕ СЕ ДОПУСКА!!! А преди известно време, пак там беше засечен г-н Първанов в компанията на г-н Мутафчийски....интер оставям на вас

Поздравления, Борисов! Само една малка забележка: Според мен терорът и убийствата се дължат не на безсилната простотия, а на агресията.

нИЕ ВСИЧКИ СМЕ ПРОСТАЦИ,А ТИ СИ ГОЛЕМИЯТ УМНИК С ПРОСТОТИИТЕ СИVкАКВО ОБЩО ИМА ПОСЕЧЕНИЯТ сТАМБОЛОВ ПРЕДИ !!? ГОД. С ПОБОЯТ НАД ЖУРНАЛИСТ !тОЛКОЗ ОБЩО КОЛКОТО ИМА УБИИСТВОТО НА ДНЕШНИЯ ДЕН ПРЕДИ 60 ГОД.НА ВИДНИЯ ПОЛИТИК ОТ ЗЕМЕДЕЛСКАТА ПАРТИЯ НИКОЛА ПЕТКОВ!нА БИВШИЯ МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛ сТАМБОЛОВ, НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ ДА ЗАТВОРИ УСТАТА ,ДОКАТО НА нИКОЛА ПпЕТКОВ СА УСПЕЛИ И ТО ДОСТА УСПЕШНО,ДОРИ ПОВЕЧЕ ОТ УСПЕШНО-ИМА СВЕДЕНИЯ ЧЕ НЕ Е УСПЯЛ СЛЕД КАТО Е ОБЕСЕН ДА КАЖЕ ДОРИ И ЕДНА ДУМА!и МОЛЯ ТЕ НЕ ИРОНИЗИРАЙ ПО-УМНИТЕ ОТ ТЕБЕ!аКО НЕ СЪВПАДАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НЕ ВЪЗГЛЕДИ ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС,НО ТИ НЕ СЕ ГНЕВИ1зА ТОВА ,СЕГА ДА МАЖЕМ ДА ДАДЕМ ОПОЗИЦИОНЕН ГЛАС И НИЕ,Г.Е.АЗ,Е ДАЛ ЖИВОТЪТ СИ И НИКОЛА ПЕТКОВ,КАКТО И ПОЛИТКОВСКАЯ,КАКТО И САШО СЛАДУРА,КАКТО И МНОГО МНОГО ДРУГИ!зАТОВА ПРИЕМАЙ СПОКОИНО РАЗЛИЧНИТЕ ОТ ТЕБЕ,И НЕ ИСКАЙ ВСИЧКИ ХОРО ДА РАЗСЪЖДАВАТ ЕДНАКВО-ТОВА ВРЕМЕ ОТДАВНА МИНА ЗАВИНАГИ!с ПОЗДРАВИ1

Мъчно ми е не за (почти) всички вас, а за децата и внуците ви, които имат правото да живеят в малко по-нормална среда от тази, които вие им я създавате днес не толкова с безумните си разсъждения, а с още по-безумното си поведение в тъпото ежедневие българско. Което всички ние, а не някой друг, го създава - днес и сега. Написаното или казаното, ако и да не е истина, не се потъпква със сила, бой или с убийства, а със словесни и членоразделни аргументи. Защото терорът и убийствата не са патент на една или друга идеология, а на безсилната простотия. Ако се съмнявате, идете в една градинка в центъра на София и погледнете паметника с разсечената на две глава на Стефан Стамболов. Него не са го убили нито комунистите, нито антикомунистите, нали? Значи и в случая с помления от бой Огнян Стефанов става въпрос за нещо друго, което е страшно за всичи живеещи днес в BG, а и за поколенията след нас. За тези, които не знаят какво означава папарак, ще им препоръчам да прочетат съответните речници. За да не оставам с неприятното усещане, че повечето от анонимните коментатори-форумчиц тук си падат малко воайори. Чиято единствена перверзна наслада е в това, че никой няма да ги пребие за каквото и да е, защото, с изключение на анонимнимното си празнодумство, нищо друго не правят. Препоръка към тях: не пишете умните си коментарни заключения от последна ръка, а гледайте по Нова Биг Брадър! Приятно!

зАСЕГНАТИ СА НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ,НО ЧИИ,ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ДА СЕ УСТАНОВИ!в БЪЛГАРИЯ БЕЗЧИНСТВАТА СА БЕЗБРОЙ И ВСЕ БЕЗНАКАЗАНИ-ТОЛКОВА ТЪПА ПОЛИЦИЯ И СИГУРНОСТ ЕДВА ЛИ ИМА НЯКЪДЕ ПО СВЕТА!нО ЗАЩО ДА ВИНИМ САМО ТЯХ-НАЛИ ПОЛИТИКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ТАКАВА,ДА ИМА ДАЛАВЕРИ,КОИТО ДА НЕ СЕ ЗНАЯТ!

сигурно е вярно това,ама ми е малко като виша математика,нищо не разбрах

Истината казва самата истина.

Дали когато пише срещу НЯКОИ мутри ДРУГИ не са му платили за поръчката.

Това което пишеистината е вярно. За жалост МВР е абсолютно безпомощно да се справи дори с най-дребния бандитизъм, който при нас е с характер на пандемия.

Бръкнал си е ама в гащите и знаеш ли какво държи оная си работа! Въпросът е, че май дълго, дълго ще си я държи така.

Къде ги видя комунягите? Няма нито един! Всички са ренегатчета, дори децата на бившите комунисти дето ги гледате сега ренегатчета! Ей такива, мънички р.....

Истината, и само истината, е че този човек е писал в прословутият си сайт непочтено, подло и най-вероятно пълни глупости за различни хора. Истината, и цялата истина е, че журналята се чувстват безнаказани. Исти и може би цялата истина е, че тези, които толкова избързаха тук да нарочат за виновни, са обичайни заподозрени и като такива - не са на далавера да го пребиват... да го отстранят - да, но такова показно пребиване е толкова очевадно камък в градината, че едва ли са от БСП. Истината, и цялата истина, е че ако има истина в жълт вестник, то тя е толкова и точно толкова, че да прикрие огромните, но изчистени и огладени откъм търсене на отоговорност за клевете лъжи и гнусни намеци. Истината, и цялата истина, е че първият коментар е Президента Първанов. Първанов, колкото и да не ми е симпатичен напоследък, е на доста по-високо ниво, че да обърне внимание на помиярски препикавания от сорта на това за трипера... а някой тука просто е избързал да изкоментира... Ис и цялата истина, е, че направихме от този чиляк топ-новина... с ясен анти-оттенък.

И да е истина писаното, и да не е, тези които пишете, че са извършители, би следвало да позлатят пребития, а не да го бият. В неговите писания, всичко изглежда долнопробна клюка и слух. Друг резултат от писаното може ли да има? Не! Следователно, това му е била целта. Вижте му reloaded - cайта...

Истината във вид на лъжата скромна.

Наистина ли?

Господа, в сайта на пребития гражданин няма нищо опасно за властта. Изложеното е от вид казват, че, сестра му е... и т.н. Да се съобщава кой и с какво се е заразил, дори и да отразява истина, е обикновена простащина, дори за жълта Интернет медия. Нищо чудно, някои с по-грубиянски възгледи и от пишещите в сайта, да са пребили господина, поради лични причини. Явлението е, разбира се, отвратително, но и публикациите в сайта са отвратителни - по същност, по съдържание и по форма. Подозренията към държавната власт, колкото и да не е хубава, в случая, са неоправдани. Тя няма полза от такива действия, нито би постъпила така шумно, пък и не за назидание, и не показно. По всяка вероятност, това е лична саморазправа. Колко са хората, които ще постъпят законно, човешки и т.н., след като бъдат публикувани за тях такива писания? Малко, нали? Ето това е вредния ефект - и на опасния сайт и на случилото се - показват се ниските качества на критикуващите - в същност, храчещите... Жалко!

Наистина ли?

pregledaite go po barzo i go publikuvaite de!

Защо беше убит Стоев,защо беше убита политковская,защо да не убият и този журналист,след като в Русия всеки ден се убиват журналисти!Както там,така и тук,страната на най-верните слуги,правителствата водят една и съща политика,която водиха и при комунизма-Да се крие истината,и да се преследват всички ,които искат да я знаят!Докато не махнем управниците си и не възприемем европейските ценности,както и американските-Исти и само истинатаняма да станем нормална държава!

Това е работа на професионалисти. Съдейки по написаното, човека е бит по такъв начин, че да не го убият, но да му нанесат тежки физически поражения. Явно целта е последно предупреждение за него или хора около него.

едно време след подобни писания са пълнели лагерите. е, може случайно и да казва истината, ама поне една снимка на документ...

едно време след подобни писания са пълнели лагерите. е, може случайно и да казва истината, ама поне една снимка на документ...

От Reloaded бозата можем да видим белоснежната жълтявиня: // Геор Първанов хвана трипер от 15-годишна ученичка Алексей Петров превзе ДАНС, заплашва с гей компромати Сергей Станишев и Петко Сертов// Такситата 1280 станали шпионска мрежа за рекет, службите знаят и си траят// Хора от ДАНС и Митниците реанимират наркоканалите на Държавна сигурност // Труд и 24 часа се сливат, почват яки съкращения. Т. Тошев и В. Гочева в битка за власттa Ако случайно е бил пребит заради този сайт, може спокойно да са таксиджии или хора от ВАЦ.

От Reloaded бозата можем да видим белоснежната жълтявиня: // Геор Първанов хвана трипер от 15-годишна ученичка Алексей Петров превзе ДАНС, заплашва с гей компромати Сергей Станишев и Петко Сертов// Такситата 1280 станали шпионска мрежа за рекет, службите знаят и си траят// Хора от ДАНС и Митниците реанимират наркоканалите на Държавна сигурност // Труд и 24 часа се сливат, почват яки съкращения. Т. Тошев и В. Гочева в битка за власттa Ако случайно е бил пребит заради този сайт, може спокойно да са таксиджии или хора от ВАЦ.

Много грешна стъпка,в много неподходящ момент.Има ли някой,който да не е наясно кои са поръчителите и изпълнителите?

Операцията по пребиването на Стефанов е дело на ДАНС и е разпоредена лично от Алексей Петров заради изнесените факти, уличаващи Алексей Петров в изнудване и заплашване на митнически служители, по-специално началници на митнически пунктове, които са били принуждавани да отделят суми и да занижат контрола на трансграничния поток чрез поверените им структури. Това Алексей Петров е постигнал с помощта и съучастието на Румен Божинов, зам-началник на Агенция Митници. Шефа на ДАНС Петко Сертов е просто маша и кукла на конци на мутрите, управляващи задкулисно нашата страна. Истинския шеф на ДАНС е Алексей Петров, нека ви напомня, че заради него си отиде цял министър! Такава е истината, читатели!

Някой в този форум от полудемократи случайно да е чувал, че всеки е невинен до доказване на противното? Но всеки народ е заслужил съдбата си. Така е и с нашия, щом продължава да търпи такива като вас.

Да е видял някой МУТРА-журналист.Тако животно нема.Но огромната част от журналистите се продават срещу заплащане на мутрите.В статията бяха визирани поне двама бандита.Щом искат да получават тлъсти хонорари и ВИП-командировки,да управляват фирми в съдружие с херувимчета/като Мутафч.... например/ще тлябва да поемат риска и да ядат бой.Даром пари никой не дава-мутрите пък хич.Иначи всичките са добри момчета-поздравяват учтиво всички пенсионери в радиус 1км. по местоживеене.

Сайта е възстановен opasninovini.wordpre и за съжаление това не са 'жълти' новини , а горчивата истина от България..

Сега само остава да построите новите лагери и готово...Червени боклуци!

ДАНС освен да следи журнмалистите и всички други врагове, които им пречат на далаверките, друго не прави.

и до другит информирани: Аве, вие сте твърде добре информирани защо е бил пребит... просто да се ненадява човек колко ДОБРЕ сте информирани.... ... от вас беше с чука?

Не знам кой е този Огнян. Виждам, че е пълно с негови фенове, но аз лично не си падам по жълта преса, и не го познавам този папарак. Това, че са го пребили, може да няма нищо общо с неговата дейност, а може и да няма нищо общо (той и сам отрича!) с някакъв си 'опасен' сайт. Може да е пребит само защото така би постъпило едно лошо нещо, и понеже лошото нещо не е рачило да го пребива, добрите са го смлели от бой за да покажат колко лошо е лошото нещо. Че защо иначе ще го ПРЕБИВАТ до смърт а не да го застрелят направо?

просто се чудя, как ни търпят още в ЕС!?!

Не знам кой е този Огнян. Виждам, че е пълно с негови фенове, но аз лично не си падам по жълта преса, и не го познавам този папарак. Това, че са го пребили, може да няма нищо общо с неговата дейност, а може и да няма нищо общо (той и сам отрича!) с някакъв си 'опасен' сайт. Може да е пребит само защото така би постъпило едно лошо нещо, и понеже лошото нещо не е рачило да го пребива, добрите са го смлели от бой за да покажат колко лошо е лошото нещо. Че защо иначе ще го ПРЕБИВАТ до смърт а не да го застрелят направо?

Ctefanov-padnal ci ctani -i men me zaplashvaxa 4e she pyckat tok po kopytara-i kakvo -she biete she ybivate -zashototo za nisho ne ctavate-hse padnem drygi she ni zamectjat i tolkova-borbata prodalzava....

Ще видиме!Изследвайте му писанията.Ако е бил поръчков,пак ще го отупат.

Това е ТЕРОР срещу истинската разследваща журналистика!!! Очаквам сериозни реакции от уж големите медии - Нова,БТВ,24 часа,Труд. А не само да ни занимават с незначителни проблемчета. Дано Огнян Стефанов се оправи по-бързо. Кураж!

Мръсни , долни, комунисти. Рейгън хубаво ги беше подкарал,ам що се отказа.

Бате Оги е изключително информиран, много талантлив и явно е бръкнал надълбоко в политическите игри на Серго, ДАНС и БСП - олигарсите! А идват избори и тази престъпна сган не прощава никому!

чЕРВЕН ТЕРОР.пОСЕГНАХА И НА СЛОВОТО, ЗАЩОТО НЕ ИМ ОТЪРВА.чЕРВЕНИ БУКЛУЦИ

днешната полиция не бие

Такава пародия на държава и ДАНС едва ли има по света ! Анонимноста била заплаха от какво бе? Като казваш нещо за което ще те гръмнат без предупреждение как да го направиш без да си анонимен? Като са го разкрили защо не са му сложили охрана? За да прикрият следите ли? Явно че ДАНС е марионетка на престъпниците дето ни тъпчат. Какво направиха с Георги Стоев нещо да е напреднало разследването а? Я да им ебаваме майката анонимно и ние гадове мръсни.

Нещо на някщого да му напомня? Нещо да има връзка с политически организираната мафия и да доказва, че това е така? Случайно на някого да му прилича на Путивизация на България?

Ние ако не знаме защо, той сигурно знае.

Бълхария - страна, управлявана от мутри и престъпници. Народ - битови патриоти. Медии - долнопробни, но затова пък подкупни..

ами така е! щом дори в този форум някой пише на гнусна резняшка маймунарница!