300 грама тротил взривил атентаторите при Съдебната палата

300 грама тротил е избухнал снощи след 23 часа полунощ в ръцете на двама криминално проявени мъже в центъра на София, съобщи пресцентърът на МВР.

Обратно в новината

Коментари - 300 грама тротил взривил атентаторите при Съдебната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TOVA SI E BULGARISTAN. A STO NE OSAZDANI?????? AI SEGA GI REGISTRIRAITE ZA........

izvestni na policiata puk se 6liaiat iz Sofia s trotil!Tc,tc,tc

koito kopae grob drugi mu,sam pada v nego...

koito grob kopae...dano vkara ta i sebesi i deputatite...i ministrite...

От видеоматериала научаваме,че полицаите бързо открили по кървавите следи атентаторите.Голям подвиг извършили тези полицаи!Браво на тях! Само защо след като са известни толкова много техни криминални прояви се разхождат свободно ?

хем некадърни хем тъпи. корумпираната съдебна система бомби не я плашат. може да я уплаши само друг парламент. зависи от нас . моля увеличете тротиловата еквивалентност на нуждата от ред и справедливост.увелич броя на гласуващите. не ни трябва вяра след 300 дни - трябва ни вяра до този до нас. и неговата вяра и неговия глас. трябва ни от вчера.

Вече са регистрирани и за бомбаджийство.

Трябваше да е ВЪТРЕ в съдебната палата. А защо като са известни са на свобода? При това единия за незаконно притежание на ВЗРИВНИ вещества?

Slozete im v zadnicite oshte po 300 grama i gi gramnete. tezi izrodi ne zasluzavat da badat harcheni narodni pari za da badat lekuvani. Te daze ne zasluzavat da ziveyat.

Жалко за тези момчета , някой негодяй е отървал кожата. 300 грама тротил са сериозна работа.Когато държавата бяга от правосъдие то започва да се раздава от самите граждани.

У нас понятието регистриран отдавна замества съд ,присъда и затвор.Добре ,че естествените процеси в престъпния свят от време на време подменят играчите. Явно стават все по-калпави щом се случват и такива работи .А полицията действа най-решително и регистрира,рег после всичко потъва в дълбокото блато на правораздавателната система.

REGISTRIRAN, REGISTRIRAN, REGISTRIRAN, REGISTRIRAN, REGISTRIRAN, REGISTRIRAN, REGISTRIRAN ...!!!! Emi tva e to BG-prestapnik da si!!! Samo te registrirat i ti se kefi6, dokato sam ne se uakash kato tija dvamata

Tezko ranenite maze se pridvizvali kam ploshtad Makedonia-takava tapotia moze da bade napisana samo ot Bg jurnalisti

Придържам се се към по-долния коментар- нека се взривяват само в ръцете на тези, които ги залагат!

Тия още ли са живи? Докога от нашите данъци ще плащаме за да се лекуват бандитите в България? Изобщо защо по дяволите ги лекуват?

Държавата няма никакво желание да прибере престъпниците, тъй като политиците и депутатите са престъпници. Вечер достатъчно да минете по центъра на София по главните бул., казина и заложни къщи и пъно с търсени и криминални престъпници. Полицията се разхожда и никой нищо не проверява. БГ няма да се оправи и след 7000 г.

Към Гьорче Петров:Ще питаме тогава:Къде отиде журналиста,дето пита за Челопечене?Виновни са тия там някъде гоооре,нависоко.Но не толкова,колкото бихме искали да бъдат!В небитието!

Дай Боже занапред всички бомби да гърмят САМО И ЕДИНСТВЕНО в ръцете на създателите си!

Мдааа... Каквато държавата, такива и терористите...

Da izgniat v zatvora tezi banditi! Ako darjavata veche ne gi nakazva, ima Bog, koito rano ili kasno razdava pravosadie vsekimo spored delata mu!

Е, то за да боравиш с взривни устройства, се иска поне да знаеш таблицата за умножение, да имаш членоразделна реч, поне две мозъчни гънки...

Регистрирани???!!! Аз мислех, че за такива золуми трябва да са от 5 години в затвора, и да им остават още няколко. Егати държавата!!! С право се махнах от тоя зверилник бълХария!

Трабвало е да ги оставите да стигнат до площад Македония - там е сборището на известни травестити - те са можели твърде ефикасно да им помогнат! А сега ще чакат за помощ чак след оправдателната присъде!

Поредната самоделка от Чепинския склад, добре - били регистрирани за какво ли не незаконно, НО КОГА ЩЕ РЕГИСТРИРАТ ДЪРЖАВНИЦИТЕ ЗА НЕЗАКОННАТА ИМ ДЕЙНОСТ, пълни смешници сте управлиците.

След като Булгаристан не иска да се справи с престъпниците си, то тогава идва на помощ господ, дано затрие и 240те свини в парламента.

Докато в идиотската ни държава престъпниците само минават в графа регистриран ще е така. Ако тези мръсници бяха в затвора с по 10-20 години присъда щеше да е друго. Докато не се вземат драстични мерки ще си играем само на дръж ми шапката.

koito krade mu se vrashta...

Получили са си заслуженото. На всички крадци, лъжци и мръсници това да им се случи!

Ей, журналисти, защо не се поинтересувате какво стана с разследването за Челопечене? Как такъв мащабен инцидент се размина без жертви сред охраната? Повече от ясно е, че е складовете бяха запалени умишлено за да се прикрият кражби на цветни метали и боеприпаси. Пак ли няма виновни?

Има ли разумно обяснение понятието регистриран за кражби , за грабежи , за притежаване на боеприпаси ? Съд , затвори няма ли в тази държава ?

Kraino vreme e da se prieme smartnoto nakazanie.Da se iz4istim ot vsqkakvi gadni kopeldaci , koito za nqkoilko pa4ki pari sa gotovi da otnemat 4ove6ki jivot.Vseki trqbva da si pla6ta.

Г-н минисре, отговорете ми, кой е Н.Б 40г. и кой е П.П. 35г. и защо не им пишете имената и защо не им показвате снимките! Защото ви е страх, утре да не гръмнат вас! Защо, вашите милиционери, арестуват и бият гражданите, / утре ще отговарят/ ДА ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ... И вие сте чокондур като Р.Петков и за това се се измитайте всички! Да си отдъхне народа от глупаци! Ха бъдете живи и здрави за да посрешнете ВЪЗМЕЗДИЕТО! с УВАЖЕНИЕ: Вержи

миков , ако си мъж ,гръмни се - няколко пъти....

,,kriminalno registrirani,,--zna4 banditite kogato izvurshat prestaplenie,samo gi registrirat,,vmesto da sa v zatvorite da gi ebat,,

Сега да им наврат по една шашка тротил в задника и пак да има гръм. Само така се оправя тази паплач.

Ха честито !!! Да мрат гадовете !!! Ако това не беше се случило, щяха да пострадат невинни хора. Дано не излязат живи от болницата! На такива мястото им е в затвора или в гробищата !!!!!!!!!! Питам - защо са били пуснати на свобода !!!! Отговорете ни, управници !!!???

Колко тротил от складовете в Челопечене има още да избухва.....

Двамата тежко ранени мъже са регистрирани за грабежи, незаконно притежаване на боеприпаси и кражби, предаде БГНЕС. Според допълнителната информация на Столичната дирекция на МВР 40-годишният Н.Б. е регистриран за грабежи, незаконно притежаване на боеприпаси и кражба, а П.П. (35 г.) е регистриран за противозаконно отнемане на автомобили. ... Е, като са толкова регистрирани, какво правят тези юнаци, с бомба в ръце в центъра на София!!!? Защо не търкат наровете на Централния затвор? Ами то вече и Полицейското в Хасково гръмнаха! Сега - бомба зад Съдебната палата. Ами то остава само Министерски съвет, Президентство и Народно събрание да думнат... А нашите полицаи само регистрират... ха-ха-ха. Те тия са за статистиката, бе. Не за в полицията. Ако в бяла държава се случи такова нещо... Познайте какво става след това? - цялата полиция излиза на улицата... А в България полицията попълва статистиката... Срам ме е вече. Поне ще ме е срем, докато не ми дойде реда - да ме гръмнат и мене, та да видя какво имам като регистрация в полицейската статистика...ха-ха-х Всички българи носим душа под наем - докато някой изрод не реши да ни я вземе.

Явно живота се обръща в един момент със страшна сила.