Мъж открадна играчка от дете, дядото се бие

Уникална кражба и саморазправа след нея се разигра в центъра на София днес.

Обратно в новината

Коментари - Мъж открадна играчка от дете, дядото се бие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавие: Мъж открадна играчка от дете, дядото се бие Вярно: Дядо на 75 взе захвърлена играчка, друг дядо си я взе. Подзаглавие: Уникална кражба и саморазправа след нея се разигра в центъра на София днес. Вярно: Разправия за играчка между дядовци се разигра в центъра на София днес. 1 изр.: Възрастен мъж задигна автомобил-играчка от дете, съобщи агенция Булфото, чийто фоторепортер стана свидетел на случката Вярно: Възрастен дядо на 75 взе захвърлена на пътеката детска играчка автомобил, съобщи лъжливата агенция Булфото, чийто фоторепортер присъства на разправията между двама дядовци. 2 изр. Екшънът се разигра в градинката до паметника на Съветската армия. Вярно : Грозната сцена се разигра в грдинката до паметника на Съветската армия и най-грозното от всичко беше поведението на фоторепортера. 3 изр. : На помощ на момченцето се притече разгневеният му дядо. Вярно : Побеснения от гняв дядо на момченцето, собственик на играчката се нахвърли върху възрастния дядо без даже внучето му да разбере защо. 4 изр. Въпреки опитите на крадеца да скрие плячката си в опаковка от кроасан, след кратка ръкопашна схватка, тя бе върната на невръстния й собственик. Вярно : Възрастният дядо с цялото си уважение към играчката в беше увил в опаковка от кроасан, след кратко сдърпване дядото на момченцето си я взе , но така и не бързаше да я даде на внучето си, да не би накой друг да посегне на безценната семейна собственост.

аиде ся да го осъдят за кражба на МПС, че май още няма присъда за такова нещо, такъв страшен престъпник трябва да се накаже

mnogo sme6no pozirat tia-ne sa dobri artisti ama karai da e veselo

e toia fotoreporter deto sly4aino stanal svidetel puk 4ak i zasnel sly4kata-premia triabva da my dadat-aman ot skalupeni tupotii v rodnata ni presa!!!Dali sa im po 10lv na gorkite beni gladni pensioneri i te za tia julti stotinki sa bili gotovi da se orezeliat !

След 60-65 години всички имат нужда от медицинска помощ. И Вие ще го разберете, когато станете на тази възраст. Почти една четвърт от българите в някаква степен имат нужда от психиатрична или подобна помощ. Правилото е че този, който назначава този вид лечение, самият той да няма нужда от такова. А във вашия случай Вие самият имате нужда от такова или пък от възпитание.

Много ми е интересно какво обяснение имате за това че е сложил играчката в нещо? Просто човека си скрива играчката. А това че обикаля и почти се връща на мястото е типично за престъпниците, някои се връщат на местопрестъплението. А да и как се разбра че играчката е за 2 лева? Сигурно е имала цена още... бахти идиотите

Егати толкова възрастен мъж да открадне играчка от дете... леле до къде може да стигне човек. Направо заслужава да го пребият. Браво на фоторепортера.

До младеж (19.08.2008 г. 07:47ч.) - също бъдещ пенсионер. Копеле тъпо, щом твърдиш, че дедите ни са крадци - дай си координатите - ще те дам на съд за клевета и обида. Искам да докажеш какво конкретно са откраднали поколенията, изградили България и в частност моите деди. Ако си пубер и законът не те лови - тогава вържи си едно въже с камък на онова дето носи празната ти кратуна и скочи някъде в много, много дълбокото. От такива като теб - полза няма.

Браво на фотото и още по-браво на дядото! И аз скоро ще изръфам някого, ама де да видим кого! Дига се пара до цара за ментета стоки на границата, а вчера си купих одеялца от Метро 2-на Божурище, на зашито етикетче прочетох, че е от Дюселдорф и адреса в Германия на немски, а у дома вече на хартиената лента отгоре с най-дребни букви пишеше: Произведено в Китай! Щом и от Метро почнаха да ни цакат, не можем да крием истината в опаковка от кроасан! Още веднаж здраве на участниците в горната история, може и от хитра камера да е, но е поучителна!

jurnalistite da nahranim...s LAINA!!

Не знам защо не пишете на български и защо пишете глупости. Вярвам на свидетелка - нейното обяснение е най-логично. А до младеж - не говори глупости момченце, не си чеши пръстите по форумите а иди поработи направи стаж от 40 год. и тогава плюй пенсионерите. Аз съм на 61 г. пенсионирах се и продължавам да работя. Както виждаш и от компютри разбирам, а ти даже не межеш да пишеш правилно.Бъди здрав.

Дядото сложи играчката в нещо малко след като я взе. След това обиколи из градинкат и се върна недалече от мястото където я взе. Това на крадец ли Ви прилича. Крадец на играчки за два лева. Сигурно ще предположите и че е един от кредитните милиотнери дошъл да си допълни накраденото с детски играчки. Как не се засрамихте от възрастта на човека поне. Може да ви бъде баща. Но какъв срам в репортери и журналисти, нали сега си изкарахте парички от нещастието на другиго. Ето това Ви е морала.

Това си е осъзната кражба, щом дядото се е опитал да скрие количката. Позор!

Съвсем ясно си личи че случката не е нагласена, явно репортера е бил случайно там и я е заснел. А до свидетелка - явно не е била забравена след като дядото на момчето е бил наблизо. И ако е намерена случайно следва да се върне , а не да се крие в опаковка от кроасан. Но явно крадеца е с психически отклоненя , има нужда от мед. помощ.

Излиза че от 43-ма, едва 2-3 са обърнали внимание и на снимките, а не само на статията, о българино колко си ПРОСТОУМЕН!!!! не виждате ли, че са нагласани бе хора?!

Nestava duma samo za samata krajba kato krajba a za towa 4e se krade ot dete Si4ko e poludelo ve4e nema mlado nema staro V sweta cari razvrat!

Аз видях случката отдалече. Когато дядото, около 75 годишен, намери играчката нямаше никой наоколо и нямаше никакво намерение да я краде. Просто си помисли, че е загубена. Имам чувството, даже, че фоторепортерите нарочно чакаха да видят някой дали няма да я вземе. Просто съм потресена как реалността е изопъчена и от мухата е направен слон.

Аз видях случката отдалече. Когато дядото, около 75 годишен, намери играчката нямаше никой наоколо и нямаше никакво намерение да я краде. Просто си помисли, че е загубена. Имам чувството, даже, че фоторепортерите нарочно чакаха да видят някой дали няма да я вземе. Просто съм потресена как реалността е изопъчена и от мухата е направен слон.

Nestava duma samo za samata krajba kato krajba a za towa 4e se krade ot dete Si4ko e poludelo ve4e nema mlado nema staro V sweta cari razvrat!

Много си заблуден, тези пенсионери са изградили всичко в тази държава, дори автомобилния път по който стигаш до училище! Дори 60% от градския транспорт е от тях, та и ти си от тях, родителите са ти от тях! А такива демократи като теб сринаха държавата, продадоха за по 5 лв на кв.м планинитени, за по 1 лв предприятията ни! Ти кажи мухльо колко километра път на построени от 1990 на сам, а колко преди това, колко заводи са построени сега, колко ти струва транспорта сега, хляба, та дори Джонито в магазина колко е, а колко е преди струвал... Аз съм на 25, малко си спомням, но беше супер, със самолет ходих на море за 20 дни, а сега пътувам с автобус и почивам в чужбина защото ми е по-евтино, тъпак!!!

Аз видях случката отдалече. Когато дядото, около 75 годишен, намери играчката нямаше никой наоколо и нямаше никакво намерение да я краде. Просто си помисли, че е загубена. Имам чувството, даже, че фоторепортерите нарочно чакаха да видят някой дали няма да я вземе. Просто съм потресена как реалността е изопъчена и от мухата е направен слон.

Е оплюхте дядото, човека си е мечтал за автомобилче на F1, с тази пенсия от 150 лв, не може да си закупи и затова е откраднал, автомобилчето на детето, а другия дядо, веднага се уплашиш, че с неговата скромна пенсия от 160 лв, трябва да купи нова количка и затова го е напляскал и си я взел. Но аз не мога да разбера защо ДАНС не се намеси в този случай, това да откраднеш количка от дете си в правомощията на Българското ФБР!

A te tupi jurnalisti deto sa go snimali i pyblikyvali tova mai te ne sa normalni?6to za tupotia-tova si e gavra-iavno vuzrastnia 4ovek e dy6evno bolen i ne e sme6na sly4kata ili puk ynikalna-sme6na i jalka e tupata ni durjava 4e ne otpyska pari za takiva zlo4esti xora kato tozi starec da se lekyvat a ne da stavat obekt na podigravki!Rabotia na pazar Sitniakovo i tam ima 2ludi koito minavat vs den-po mladi sa ot tozi 4ovek no i te sa za bolnica-jenata redovno si xodi napikana!Ne vijdam ni6to sme6no v tova!

Историята е режисирана!

Abe 4oveka si e bolen be -kakvi sa tia tupi ymozaklu4enia deto ste gi pisali za pensionerite 4e bili kradlivi?

Българските пенсионери цял живот живяха крадейки,ядоха и пиха на корем за сметка на бъдещите поколения.Този не е единствен,на тях ценностите им са такива.Вместо да даде нещо на това невинно детенце,че всички гадове-пенсионери са длъжни да наведат глави и да се извинят пред младите,защото дължим сегашния си хал не на друг,а именно на тези изкукали пенсионери,дето имат не мозък в главите си,а комунизъм.Ако можеха,щяха да се засрамят,но те са оперирани от това чувство,наглостта им не знае граници.

Аз си мисля, че поради липса на събития, Фотографаа от Булфото си е измислил и режисирал случката

дава пример на децата:))))за това сме такива:)

Този същия старец съм го виждал да краде и друг път, къде спи пак полицията???

ms, towa beshe parwoto koeto si pomislih - che choweka iska da podari neshto na negowoto si wnuche a niama pari daje i za kiselo mliako. neznam naistina towa za smiah li e ili za rewane. eeeeeh! na mene lichno mi se plache :)

Само от снимките не става ясно кой е дядото и кой крадеца, ама карай!

Не забелязвате ли, че М-тел са минали много евтино с тая поръчкова реклама.

Най-много ме изкефи момента 'дето се опитал да я укрие в опаковка от кроасан! МНОГО ЯКО!!

Най-много ме изкефи момента 'дето се опитал да я укрие в опаковка от кроасан! МНОГО ЯКО!!

Доказано е, че като правило крадливите отрепки са млади.

ami iskal da si poigrae malko choveka , kakvo tolkova

Старци-разбойници!

aman ot kreteni....

Interesno,zashto nikoi ne dopysna,che iska da podari neshto na vnycheto si,ama nqma parichki.

Много вероятно е някои нещастен клептоман. Такива имат нужда от помощ, не от бой.

А мен ме изкараха луда!!! :/))) /подигравка!!!/ Ще се изсмея и с гъза си!!! Господ добре ви реваншира!!! Евала!!!

луда работа

leli mali kvi orica imalo v bg :(

ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ...И ПОСЛЕ МЛАДИТЕ БИЛИ ТАКИВА И ОНАКИВА И МРАЗЕЛИ ПЕНСИОНЕРИТЕ...АМИ АКО ПЕНСИОНЕРИТЕ ИМАТ ТАКИВА НАКЛОННОСТИ-ДА КРАДНАТ ИГРАЧКИТЕ НА ДЕЦАТА КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ...КАКВОТО ПОВИКАЛО-ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО!!!

Човека най-вероятно е с пхихични проблеми.

Kesteni....

mahahaha golqm smqh,tova moje se slu4i sam v balgariq kak moe takav kradec-idiot

Сигурно крадецът е имал умствени проблеми. Не мисля че е нормално.

Човекът просто е психо. Държавата няма пари да лекува лудите в специализираните клиники и те си ходят по улиците. Особено сега в горещините съвсем изперкват.