Земеделският министър и президентски секретар - агенти на ДС

Нови трима агенти на Държавна сигурност, които в момента са на ключови позиции във власта, бяха огласени.

Обратно в новината

Коментари - Земеделският министър и президентски секретар - агенти на ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една българска поговорка казва: Пачаврата леке не хваща!

Само тез ли и какво от това? Та нали и прецедентът ни е ? А и Тодар ви - не беше ли агент на МВР на Борис III? А Лех Валенса, чий беше? А Вацлав ви Хавел? А Путин? А на днешния Храст баща му не е ли бил, та после и шеф им, та и прецедент после?

Ами върнете Феим Чаушев... Помните ли оня списък...дали и някоя държава няма интерес от тези разкрития?

аз и моето семейство до 9 коляно НЕЕЕ сме комунисти..нооо да кажем защто брат ви избяга на запад..кой знае какво е направил тук за да зареже бебето си и да обрече блиските си на тормоз..НАС НИКОЙ НЕ НИ ТОРМОЗЕШЕ..ЗАЩТОТО НЕ ПРАВЕХМЕ ЛОШИ НЕЩТА...

да си кажем направо кой ръководи мафията-група племе което спасихме преди 50г. което работи против България..и защто техните членове са на най-важните постове в държавата?например в коя държава външния министър /бившия/ ще насочи предаватели за изнасяне на информация към друга държава/цитирам BTV/-народе това дийствие какво се нарича?ПРЕДАТЕЛСТВО, нали ?коя държава си изнася секретна информациа?? ограбв държавата като за последно..ето например-на каква цена се продаде летището 150хил.лв хахаха и после ЗЕЕВИ осъдиха България за 10милиона евро-ЕТО ТОВА Е МАФИЯТА..гледайте тези неща и не се занимавайте кой е бил ДС преди.. системата е била такава..политиката е к.....ска работа никой чист човек няма да го сложат на пост..нека ние Българите да бъдем единни.....

Ей хора, разберете, че на всички възлови позиции стоят ченгета! Това е жалкото!

Там е работата, че това опира до нрав и манталитет. Ако някога си правил доноси за една система, то склонността към конюнктурно подлизурство, към политическо сплетничество, както и неконструктивизъм в житейския път изобщо - са част от манталитета ти Именно манталитетът е този, който формира и резултата от работата на един човек. Властта отново предлага същите изкушения и именно изконсумирането им не бива да се случва отново. За това хора, които са водили онзи двойнствен живот не бива да бъдат допукани в уж новата система. Точно заради допускането им тя не е нова. Нямям нищо против да си правят частен бизнес, да си гласуват и прочее, но съм наясно, че при заемане на политически позиции почти задължително всеки от тях би проявил същите 'качества' и 'морал', заради които преди години са били избрани и са били съгласни да участват в порочната система по този специфичен начин. 'Почти всеки' означава напрактика всеки, що се отнася до процеса на кадрови подбор за политически елит. Именно за това има досиета - за да се следи кой какво прави и да се знае какъв е. Какъвто е, такива са и плодовете от работата му. Обезателно! И си личи в държавата ни. Комунистическото възпитание дава невъзможни резултати заради утопизма накомунистическата идея и колкото да се правят на капиталисти, капитал и държава не могат да управляват - вече имаме 3 залитания с опити за диктат /не го забелязваме, защото му бяхме свикнали/ и неуспех поради изкривено мислене. Нормалните държави си ги решават тези проблеми с правилен кадрови подбор в политиката.

Ако имаше закон сега нямаше да се занимаваме с тъпите агенти....

До ЧОЧО. Не си прав мой човек!Всички дето бяха доносници, са нагаждачи,защото осъзнаваха, че са некадърни !Неспособни да създадът полезен продукт!Човекоподобн носещи мрасотия в себеси, изпитващи удовлетворение като направят мръсно, на някой, особено ако не е виновен.

Ясна е работата, другарите никога ама никога няма да сложат някой който пречи да си лапкат. Т'ва е България, ДС и хората с S класите управляват, Станишев е недоразвит малоумник който пък му се ще и да си играе на премиер се едно е в забавачницата, колко удобно за някои докато си въртят бизнеса. Много е лошо когато имаш тежка форма на олигофрения, премесена с бетонова глава, промит мозък и абсилютно отсъствие на чувство за морал и мярка. Левски се обръща в гроба другари, вървете си!

И КАКВО ОТ ТОВА? СЛУЖИЛ Е НА ДЪРЖАВАТА ВСЕ ПАК. И СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ГЛУПОСТИ, ЧЕ НА ВСИЧКИ ИМ ПИСНА. КОЙ БИЛ АГЕНТ, КОЙ НЕ БИЛ.ВСИЧКИ КАДЪРНИ СА БИЛИ АГЕНТИ.ТОВА Е.

Кумчо, напълно си прав и съм в единомислие с теб. Преди 89-та имаше ли мафия? Всеки знае отговора - НЕ! И какво като този човек е бил агент от ДС, тогава по онова време това си беше служба не за персонално облагодетелстване, а именно за борба срещу наченките за раждането на разни организирани престъпни групи. Нямаше Митьо Очите, нямаше Маджо, нямаше Маргините, нямаше Златко Баретата и куп други знайни и незнайни бандити. Нямаше как да виреят тогава при една силна и мощна ДС, а не като сега. Сега вече няма агенти на ДС, няма и ДС и затова пък си имаме гореспоменатите безброй бандити и техните групи. Да живее ДЕМОКРАЦИЯТА!

Не искам да ни управляват доносници на ДС, преди 10 ноември съпругът ми имаше брат избягал през 1970 година в Германия после в САЩ, беше ми омръзнало да пиша в автобиографията си да пиша, че имам близък в капиталистическа страна, защо е там на какъв адрес, какво работи и т.н. не ни пускаха до Свиленград да отидем не ни даваха открит лист защото в пограничните райони се ходеше с открит лист. Може би голяма част от пишещите във форума си нямат и представа какво значеше това бяхме като белязани, преследваха ни, съпругът ми служеше в строителни войски нямаше право да служи другаде. Изобщо даже в соц. лагера на екскурзия трудно ни пускаха. Затова и сега не искам да ни управляват ченгета от ДСЛ Не бих могла на дълго и нашироко да разказвам колко пъти съпругът ми бе провокиран. Защото детето им бе в България и страната ни не го пускаше при родителите си , които бяха в ГФР , сега синът им е в Америка и разбира се как да обича България тази, която го лиши от родителски грижи той е роден през 70 година и веднага след 89 година напусна страната ни. Ето това направиха комунистите. Хората на запад не биха допуснали това да не дадеш детето на родителите му, освен това те бяха задочно осъдени на смърт за измяна към отечеството, бяха на екскурзия в Югославия и през гр. Триест избягаха и разчитаха, че няма държава, която да не им даде сина им , който тогава бе на 6 месеца. А колко ли такива истории има в България, съсипаха народа до 89, сега продължават.

ДО ЧОЧО. Не Всички са били в кюпа Бочо и проблема е, че некадърниците са си същите.

През последните 20 години в правителства,парламе и власти имали някой необвързан с ДС и БКП?

Представяте ли си? Работил срещу Западна Европа и свободния свят, а сега щял да работи за Европа! Отврат! Всички са такива, като почнеш от президента, та...!

Няма мен да викнат от село я. Аз мога да паса всичко и ако на народа му свършат парите и няма какво да се яде, ето ме и мен ще паса и хора. Ваш пастир:Овчаря Пенчу.

Време е да се спре с тези компромати. Бил е и какво от това. Всички бяхме в кюпа, а сега не сърбаме ли чорбата на други некъдърници? 20 години вече! Писна ми! Да работи там и толкова.Ако е кадърен какво от това!

Тези офицери от резерва са служили на българската държава и могат само да бъдат горди за това. Докато т.н. Комисия по досиетата и нейните инициатори и автори, са служители на мафията. Те създадоха т.н. Комисия по досиетата за да разбиият МВР, ДС и техния агентурен апарат и по този начин мафията в България да няма противодействие. Другата причина е, че същите искат да задоволят една от най-долнопробните си потребности - да се изгаврят с хора, бивши служители на МВР, които даже лично не познават. Така, че тази т.н. Комисия трябва спешно да се закрие, а нейните автори да бъдат съдени за държавна измяна и принадлежност към мафията! Ако сега имаше действаща ДС, нямаше да има мафия и нямаше да има отвличания! Това е истината.

Ми то освен агенти на ДС, други не виреят и затова ще ни изхвърлят от всякъде!

TRQBVA DA SE ZAPO4NE OTZAD NA PRED PARVO DA VIDIM KOLKO 4ERVENI BABI4KI NE SA OT DS, I AKO IMA NQKOI EVENTUALNO DA GO NAPRAVQT MINISTAR, AMA TO NQMA VSI4KOTO KRADE I DONOSNIK

hahahhahahaha.......

ЕГАТИ ГОТИНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ИДВА МИ ДА МЕЛНА НЯКОГО.

Ние сме във всяко министрество! Това е готино хахахахаха)))))))

Докато се вторачваме в миналото си провалихме бъдещето. Дано децата някога да ни простят всичките простотии, който се насътвориха през последните 20 години!!!

Като се знаят какви са, защо продължават да се навират. Писна ни вече.

МАНИ МАНИ В ЧАСЪТ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЕДНО МЛАДО ЧЕРВЕНО ИДИОТЧЕ ОБВИНИ КОСТОВ ЗА ТОВА ЧЕ ИМА ЕДНО ДЕТЕ А НЕ ДВЕ.МАНИ МАНИ БЕГАИ.

Ще бъде новина ако някой който не е бил сътрудник на ДС стане министър или зам. министър. Бъдете любезни да ни съобщете за такъв рядък екземпляр.

4E 90% OT PISESTITE TUKA SA GLASUVALI I STE GLASUVAT PAK ZA NIAKOI BOKLUK OT BANKIA,NAPRIMER,TAKA 4E IZOBSTO NE VI SU4UVSTVAM

JA STIGA STE SE PENILI...........KAT CHE NE ZNAETE NAVREMETO KAK BESHE............KAT ISKASH DA RASTESH V KOMUNISTICHESKATA JERARCHIJA-DONANASH. PREDI I SEGA VI UPRAVLJAVA BIVSHATA DS ZATOVA STE NA TOVA DEREDJE. UTRE CHERVENITE BABICHKI OT MONTANA I VRAZA PAK DA GLASUVAT SA GOZE &SIE CHE MNOGO NI E CHUBAV PREZIDENTA. DOKATO SA NAOKOLO NABORITE OT 1980 GODINA NADOLU BULGARIA HAIR NJAMA DA VIDI.DRUGITE SME V CHUZBINA I NJAMAME NAMERENIE DA SE VRASHTAME.TOVA E.

Samo Kostoff!!! Samo dalaverite!!!

БРАВО НА ДРУГАРИТЕ И АРКАДАШИТЕ В БУЛГАРИСТАН

Министерството хич не е почнало да се оправя,защото докато се командори от ДПС,ще се забъркват все по-големи каши.Като тази,че умишлено се крият заразни болести,за да се помага на застрахователите и да се съсипват фермери,изтеглили кредити по програма САПАРД.Имате много здраве от а..поп,като пишете тези високопарни слова Подпис :ЕДНА ЧИСТА БЪЛГАРКА

ТЕ СА НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР И ОТ ТУК ДО КРАЯ НА СВЕТА - ЧЕСТИТО

Този министър навремето е правил измами в Търговищко-уж държавата отпуска пари да се засадят градини с определен сорт дръвчета,а после те се засаждат с много по-евтини дръвчета от друг разсадник и разликата се дели наполовина.И от кога трябваше да уволни онзи мошеник Жеко Байчев-шефа на ветеринарната служба,че опропасти българските фермери.

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПИТАМЕ КОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ Е АГЕНТ ОТ ДС И ОДГОВОРЪТ Е ЧЕ ПРОСТО ТАКЪВ НЯМА - СМЪРТ НА КОМУНИЗМА СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

ТОЗИ Е ПОСЛЕДНИЯДРУГИТЕ ВСИЧКИ СА ЧИСТИ/

Ne e vajno dali 6te e publikuvan.Pi6ete gramotno!!!

Abe, javno sam mnogo glupava. Kakvo obsto DS s nastoqsteto? Ot godini se chudq !

голям смях, то комай де що идиот има все е агент, а кога ще изкарт сегашните агенти

Да са ни честити!!! И после сме сърдити много на ЕС, защото ни критикували и не ни разбирали. Как да ни разбират, като баш Президентът се е оградил с ченгета, доносници и бизнесмени с бизнес повече от съмнителен. Дано пак Иван Костов да не му е виновен . Последното пиша, защото, които помнят историята на Мирча Кришан за Краставицата , ще видят,че тук става нещо подобно. Преди 30 мин по РЕ-ТВ Младен Червеняков пак не се стърпя да каже, че Костов е виновен за всичко(е, малко по-завоалирано, но намекът му беше разбран).

Разкошна палитра от началници-съветник,з

Ei xora DOKOGA 6TE GI TARPIM TEZI BUKLUCI????

За, какво разузнаване говорите бе?Тия са топили колегите и приятелите си нищо друго не са правили . Греха си е за тяхна сметка а теглото за наша ......

ВСИЧКИ В ДПС СА БИЛИ ДОНОСНИЦИ НА БКП !!!!

Dori samo ot fizionomiata na tozi cherven chukundur moze da se razbere, che e DS agent i izvraten chlen na prestapnata chervena partia.

Понеже Мин. на Земеделието почна да се пооправя, дай сега да омаскарим министъра! Колко сте жалки, мили ми бързаци за власт! Жалки и тъпи! Нищо не можете да измислите, освен компромати, палатки и бдения! Ух пък аз, взех, че ви подсетих за бденията! И, Българино, от 17:23, знаеш ли кой е татко ти??? На такива като теб и майка им не знае кой е таткото! Не ми звучиш като българин!

НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР, (ПАРДОН) ВЪВ ВСЯКО МИНИСТЕРСКО (ИЛИ ЗАМ.) КРЕСЛО. дА ЖИВЕ ЧЕНГИДЖИЙНИЦАТА БГ.