Десетки в ареста след гей парада в София

88 души бяха арестувани по време на първия в София гей парад. Сред задържаните е и лидерът на Българския национален съюз Боян Расате.

Обратно в новината

Коментари - Десетки в ареста след гей парада в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ei 4ydo goliamo-goliam prast 4e imalo gei parad-kvo tolkova se draznite i se pravite na moralisti!V cial sviat otdavna go ima tova i na nikoi ne my pravi vpe4atlenie.I az ne obi4am pedalite ama ne me drazni fakta 4e se subirat na parad!Da praviat kakvoto im e kef-li4en izbor-kato ne vi kefi ne go gledaite be!A policaite gi paziat za6toto bulgarite imat orientalsko mislene-za tupotii se drazniat a kato ima izbori im dreme na saidera.

hm, i kakvo oshte da kaza? Cheta li az gluposti, cheta li? Naistina, tazi Balgarska zloba niama da se izkoreni za sazelenie skoro. A pak niakoi beshe kazal, ami zashto pak te da imat parad i da paradirat che sa obratni, kakvo tolkoz? Yavno zavista e goliamo neshto...i zashto li samo 50 choveka sa bili tam, ami zashtoto drugite sa se krili zaradi tapanarite koito sa gi bombardirali ot niama kakvo da praviat.... Zalka Bulgaria!!!

Za kakva evropa, za kakav napredak govorime kato vse oshte se sluchvat takiva neshta? Balgaria beshe hubava strana, s hubavi i prekrasni hora...no beshe... S omraza do nikade niama da se stigne, samo nadolu i nadolu!!! Pederasi sa tezi koito si misliat che sa normalni kato hvarliat bombichki po drugi normalni hora.... SRAMOTA BALGARI, SRAMOTA!!!!

Za kakva evropa, za kakav napredak govorime kato vse oshte se sluchvat takiva neshta? Balgaria beshe hubava strana, s hubavi i prekrasni hora...no beshe... S omraza do nikade niama da se stigne, samo nadolu i nadolu!!! Pederasi sa tezi koito si misliat che sa normalni kato hvarliat bombichki po drugi normalni hora.... SRAMOTA BALGARI, SRAMOTA!!!!

Противопоставянето води до противопоставяне,зло до злоба,омразата до омраза,насилието до насилие.Нека в този свят всеки живее живота си така както му харесва и след като не пречи на другите какъв е проблема.Стига с тази комплексарщина.Като демонстрираш хомофобия не означава,че си повече мъжили жена.Престанете неможете да промените света и природата и Хитлер не е успял.

Защо не прочетете книгата - Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния? Доста неща ще ви с изяснят.

Не знам за прайда, обаче догодина ако бойко-гея позволи още един такъв-аз ще съм редом с Расате, макар че много мразя нацизма, ама друг не знам кой може да се противопостави

леле леле. ...Болните трябва да се ликуват, а на да правят парад.'' Неграмотен слабоумник.

xaxaaaaaaaa

Къде минават спокойно гей парадите, че не разбрах? Нали знаеш защо няма да има паради в Белград? А май и в Бърно няма да има вече. И в София ви беше за последно.

Полицейски произвол! Насилници, престъпници в униформи!

Браво,че все още има хора ,които мислят нормално.Това толериране на хомосексуалността да не би да е като контра мярка на свръх населението на планетата и така по нормлен път да се намали раждаемостта.Е,ако е това причината,то начина е цивилизован.

Da jivee PRIDE-a :))))))

Ще има гейове много, след като половината жени станаха алчни кви и държавата те е*е всеки ден. За да оцеляваш в днешно време и да си нормален трябва желязна психика. Така е то.

Значи за да бъдем европейци трябва да станем педераси? Хайде стига евтини трикове. Европеец не е равно на педерас така както ХОМОФОБ ( човеконенавистник ) не означава противник на педерастите. Ти и твояТ жена можете да си имате каквото си искате мнение, но не го натрапвайте на другите. Полицията не може вечно да пази педерасите. И не забравй, че сред нормалните хора ПЕДЕРАС е обида. При това напълно основателно.

izrodska darjava kopleksiran narod!!!!

Защо е този парад? Защо е тази показност? Да ги видим или са онеправдани? Ами аз не искам да ги гледам, противни са ми! За мен това е болестно състояние и като не искат да се лекуват да не ми парадират с извратеността си.

Европа ни се смее колко сме ограничени че неможеме да възприемеме по различното от нас ! Аз и жена ми подкрепяме този парад защото тези хора са подтиснати от всичките агресии около тях.Ние имаме един гей във фирмата и той е изключителен специалист и доказва че е по нормален от тези гаменории дето са с бръснати глави и пиратки.Докато не се промениме като разбиране и виждане няма да се оправиме не сам с гейовете но и с политиката

Днес разрешиха содомията, утре ще разрешат и педофилията. На къде е тръгнал светът?

Ебати министъро, Миков, другарю, виждал съм много като тебе, още от времето когато си лазил под масата. Бащите ви /във ВС на тази безидейна партия/ ще се врътнат в гробовете, пич. Така не става! Ние нормалните сега да си ги извадиме и развяваме всеки ден от 12 до 2 на обяд за да знаят педерите, че има и нормални! Така ли, новоюзлюпен полицай? Май вече не знаете какво да правите в тази объркана държава. Ами вземи си премиера и си го дундуркай!

Нека да организираме парад на хората с нормална сексуална ориентация и по този начин да се обявим против обратните мъже и жени. Недопустимо е обратните да парадират със своята извратеност - те следва да се съобразяват с нормите на обществото. Мнозинството (90 процента) все пак са с нормална сексуална ориентация. Оставаме с впечатлението, че след като този парад на извратеността беше официално разрешен, вероятно някой има интерес от това - може би да бъда отвлечено вниманието на обществото от други по важни проблеми (корупцията и мафията във властта). Арестувайки Расате, направиха фашиста герой, а може би утре и чрез него ще ни манипулират.

ЕЕЕЙ на който не му пука да се маха от тука! Като Алберто - бъъъързоо!

Абе Байновите като ви слушам се питам има ли нормални? Нека преди да отсъдите се запитайте какъв съм аз и какво искам аз. Иначе то по страшни са душевните педераси а те Байновите са много повече.

Абе хора какво ви пречат гейовете та ги гърмите,не се ли сещате,че колкото повече гейове има,толкова повече мацки ще има за нас!

Кой си ти който определя кои сайтове са педерастки ? Кой те е овластил да гледаш и да определяш хората като сбирщина. Комунизма нямаше да съществува, ако ги нямаше хилядите малки сталинчета/разпореди със човешки съдби/-думите са на убитият Георги Марков. Дребни неуспели душици решили да определят кой какъв е в обществото. Хиляди такива безгрешни/като теб/ осъдиха и разпнаха Христос преди 2000 години. Хиляди такива като теб се определяха като цвета на нацията и убиваха и изтезаваха милиони себеподобни само защото не мислеха като тях. Имам една мечта. Искам четирите ми деца да живеят в свят, в който няма да бъдат съдени по цвета на кожата си, а по силата на характера си/думите са на Мартин Лутър Кинг/- бих допълнил няма да бъдат съдени и заради мислите им, и заради сексуалността им, и заради материалното им положение, и заради принадлежността им към този или онзи етнос. Пък и кой е онзи безгрешният който ща хвърли камъка по блудниците. Явно е обаче, че ти вече си се самоопределил за безгрешен и съвършен и си присвоил правото да съдиш другите

гей парада беше незабележим, Расате е психопат, а полицията трябва да действа така при всеки случай на нарушаване на обществения ред, без значение кои са участниците.

Задължение е на полицията да пази НОРМАЛНИТЕ граждани и нейни данъкоплатци ,а не тази разюздана и долна сган!!! Като ги е било страх, ЗАЩО НЕ СИ НАЕХА ЧАСТНА ОХРАНА!!??? Пуснете Расане и останалите!!!!!

Защо Расате не протестира срещу гей телевизиите и гей предаванията на Азис и Е. Минчев? Или защото в момента трябва да бъде отклонено вниманието на вторично подивелите обитатели на Булгаристан на Гоце и Доган от предстоящото поскъпване на тока, от дебата за спрените еврофондове и дебилското управление на третично подивелите от алчност министри на 3-ната коалиция? Затова ли бе организиран гей парада?

Edinstvenoto svqstno mnenie tuk e na Pavel-28.06.2008-23, sum suglasen s nego!

ОТ 5 г. УСЕТИХ, ЧЕ СИ ПАДАМ ПО МАЛКИ ДЕЧИЦА. СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА С МОИТЕ СЪБРАТЯ ЩЕ СИ СПРЕТНЕМ И НИЕ ПАРАД! НАЛИ И НИЕ СМЕ ХОРА КАТО ДРУГИТЕ!!!

Хората на Расате раздаваха листовки в началото на Морската градина във Варна против парада. Дотук лошо няма, но това което ми направи впечатление е че бяха в униформи, копие на униформите на Хитлеровата младеж. Виждал съм и ги и в черни униформи все едно са от германските СС, абсолютни болни мозъци, според мен. От такива хора добро не чакай.

Педераст бивш педофил+ бъдещ спинозен.Просто и ясно.След време ще искат държавата да ги лекува с пари от нашите данъци.Тогава пак ще докарат от 9 баира вода колко са онеправдани.

С това се доказа кой е опасен!!! Педалите или Расате!!!

Каква инверсия на ценностите боже мой !! Не след дълго ако си нормален човек ще те залавят с полиция и ще те съдят. Содом и Гомор !! Повсеместно разложение !!! Какви ценности има тази нация и за какво живее??? Да пукнат дано всички, които ни натикаха в това блато. Дано Бог ги накаже най-жестоко!!

Изроди, ебати държавта, 88 боклуци с този гад Разсате, как може ЕС държава!

Тежко и горко на народ, който потъпква божиите закони и принципите на морала!!!

Цяла седмица почти всички медии и журналисти бяха пропагандатори и любезни съмишленици на педалите. Полицията, която не си мърда пръста при циганските вандалщини и истински престъпници, охраняваше педалите като някаква свръхценност. Е,случайно ли е това? Не, не е. Самите педали бяха малко и без очакваната вулгарна показност, но не толкова, защото ги беше страх, а защото все още не са толкова онагляли и усещаха някаква гузност. Този парад всъщност не беше тяхна идея, а беше ВЪНШНО внушение на либералстващите проповедници на НОВИЯ ГЛОБАЛИЗАТОРСКИ СВЕТОВЕН РЕД. Затова и на това сборище присъстваха известни личности-храненици на чужди фондации. Но ... браво на нормалните момчета, момичета и изобщо българи, които бурно реагираха и се противопоставиха на продължаващите опити за разграждане на държавата и заменяне на нормалното с ненормалност, израждане и деградиране !

Dobre de -naziata-bolna,ama zurkwata kakwa rolia igrae-ne triabwa li to4no tia da se bori za du6ite na -spored neia gre6nite geiowe.To4no te imat nujda ot Bog-spored samata ni relidia.Basi Zurkwata.

Ако тия, дето сеят злоба и омраза са истинските българи си хвърлям личната карта на земята и се отказвам от гражданството си... Не съм предполагал, че в тая държава могат да живеят толкова прости и ограничени хора!

Защо в статията е употребена думата протестиращи? Това парад ли беше или протестна демонстрация. Против какво? А колкото до толерантността - българинът е толерантен към всичко и всички различни, само не може да търпи, когато нещо е в повече. Затова се получи така вчера.

баси болната нация сте. гордея се, че се махнах от там. толкоз много злоба, омраза, ненавист на едно място. ПОВРЪЩА ми се

Да се създават безредици! ДА не мислим за ПОСКАПВАНЕТО на ток, газ, парно, транспорт и от там изобщто на ВСИЧКО! Ей, БЪЛГАРИ, не ви ли се стрва много, ама много нагласена работата, както с гейпарада така и съпротивата противниците му, раздуването от медии, партии, църкви.., които са пални с подобни! Гей Азис, гей Дуков, гей Е.Минчев и мн. др. не водят ли предавания по БГ ТВ всяка вечер! Не ни ли Ги набиват в главите всяка минута колко са богати, преуспели и щастливи защото са умни, работни, талантливи.... ХОРА не им вЕрвайте, не се подаваите на манипулации!

Не съм била и не съм видяла, а и нямах толкова търпение да прочета всичките 236 мнения....Моето е следното: България е доста малка държава, та да си позволява такива тъпи неуредици или проблеми. България е най-възможно толерантната държва в Европа, не само защото сме успяли да им счупим хатъра на ...(много е дълго за обяснение, който разбира е разбрал, другите да се информират...)Но и защото позволява на неизвестни шепи хора да създават хаос...т.е. да не уважават Институцията ДЪРЖАВА. Тя е толерантна! Ако не го знаете, да не забравите кога е основана България...681 а.с....Всъщност, проблемът е в тези, които си го измислят, (сценаристи), в тези, които командват парада (наместват тук там - реж.), в тези които дори не играят главни роли, масовката..... мног е неприятно, но факт, че никой живеещ в България, (възраст ова група до 28 години) не я обича, не я разбира, не я заслужава...

Аз като данъкоплатец не плащам на полицията да пази гей парад, а да пази семейството ми от престъпници.Вместо да гонят престъпниците те ми пазят педофилите...ужас..Г да си наемат частни охранители като имат проблеми .Щом полицията се занимава с такава дейност според мен има и много педерасти и извратеняци и в правителството и сред министрите...Егати педерастката държава сме станали.Хей БЪЛГАРИНО ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ КАТО ДОБИТЪК ТАКА ДА НИ КЛАТЯТ мръсните извратеняци...

Prost narod prosti policai prosti uprawnici - prosti homoseksualisti, ne wijdam kakwo wi u4udwa.

Стефане, ако нямаше полиция на този парад, щеше да има пребити български граждани. Извращения не видях (или поне не според моята дефиниция), съвсем мирно си крачеха хората...когато към тях полетя коктейл Молотов. Очевидно имаше нужда от охрана. И за други мероприятия са затваряли улици - същата сутрин Евлоги Георгиев беше затворен от 9 до 12 ч. за колоездачи. За гей парада беше затворен по-малко от 2 ч. Очаквах настроението да е по-весело, но то ще бъде догодина.

И гледам много сектанти в този сайт, не ми цитирайте библията, а се вземете в ръце и стачкувайте срещу цените си и тези които ви управляват.

Проблема на повечето тука ви е в кратуните. Ако видите двама мъже да се целуват са педераси, ако видите две жени да се целуват, те са пички и ще искате да правите 3-ка. Не съм гей, семеен съм имам и дете, но мисля че всеки има право да е различен.

Какво показа парада- масова хюмнетизация в условията на педерализма! Че и ченгетата първи маршировчици. Ей, ченгета глупави, я да черпите момчетата по една бира и да ги пускате, че кой ше чука незадоволените ви жени, ако не са те! Сигурно педерастите, за които сте се угрижили.