Бунт в ”Шейново”

Готви се приватизацията на Втора специализирана акушеро-геникологична болница за активно лечение „Шейново“ в София.

Обратно в новината

Коментари - Бунт в ”Шейново” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам какво наричаш женски пазар?!, нещо не са ти ясни понятията. Също така явно не ти е ясно какво е честен труд. Според всеки здравомислещ човек точно лекарската професия е честен труд. Това не е професия от сивата икономика или мутренски алаш-вериш, а медицина! Точно те имат право да взимат високи заплати, както и учителите, а не ниско квалифицираните работещи. И доколкото разбирам ти си точно такъв представител - на ниско квалифицираните. Само се виж как пишеш и се изказваш. И да ни го болднеш текста, се научи да пишеш на книжовен български език. Успех в образованието ;)) П.П. Норманлно е хората, които имат опит с Шейново да изказват мнения, но не просто принципни коментарчета.

Явно Бат` Бойко се обгражда почти само с невзрачни смотаняци, какъвто е и `Д-р` Лъчезар Иванов. Въпросното лице, несъмнено се опитва да се домогне до изгодни позиции за бъдеща приватизация на Шейново. Колкото до текущото лапане, ясно е, че ГЕРБ ще направи всичко възможно да пренасочи кранчетата на общинското здравеопазване от СДС/ДСБ и БСП към себе си. А колкото до новия директор, то лицето Костов е нещо като гинеколог, нещо като IT-специалист, т.е. по-скоро `нещо като нищо, друго на света` (по У.Сароян)! Бидейки `съветник по електронно здравеопазване` на Гайдарски, без всъщност да има каквато и да е представа от тази сфера, този комичен субект се надуваше се като пуяк по коридорите на министерството. Странният факт, че съветник на БСП-министъра се оказва в един момент протеже на ГЕРБ само идва да покаже, че в ГЕРБ липсва кадрова политика /поне в здравеопазването/ и шуробаджанащината, политическият парашутизъм и `голиот` интерес клатят феса по същия начин, както и навсякъде другаде... Колкото до лицето Лъчо Иванов - един добронамерен имидж-мейкърски съвет: нека си смени прическата на селски ерген от 80-те години, а най-добре и рапонестата глава, защото така отблъсква електората!

Мен лично са ме оперирали Богословова и Китанова двадесет дни след раждане във Втора градска . Мога да кажа, че ми спасиха живота. Една приятелка ми препоръча Богословова, защото беше раждала при нея. Причината да я потърся беше, че два дни след като излязох от градска не можех да си държа лъжицата и не можех да се храня. Дори се наложи майка ми да се обади по телефона, защото аз не бях в състояние дори да говоря. Просто се обадихме и на следващата сутрин отидохме. След прегледа веднага ме приеха в Гинекологията за операция на следващия ден. Тези жени не ме познаваха и приятелката ми не помнеха. Дебело подчертавам - не са ми искали пари, лежах шест дни по клинична пътека и платих единствено държавната такса за легло на ден, която общо беше около 20 лева. Тук не мога да опиша какво преживях по време и след раждането, болката, страха и безсилието. Когато отидох в Шейново видях нещо съвсем различно, което не вярвах вече, че съществува - човечност, разбиране, професионализъм, бърза и компетентна намеса. Повярвайте ми, за тази част от старото ръковдство, която познавам мога да сложа ръката си в огъня, че не са корумпирани и че могат да правят чудеса. Съжалявам само за жените, които ще бъдат лишени от тази добра грижа. Огромно благодаря, че днес мога да се грижа спокойно за детето си!!! Колкото до онази читателка, която беше написала, че никой не я е изследвал - съжалявам за загубата Ви, но е трябвало да се информирате, че в Шейново изследванията се заплащат и то съвсем законно. Сумите не са големи, нито става дума за пари под масата. Ако това не се прави и всичко е Здравна каса, то просто болницата въобще няма да я има, защото както разбирам тя е общинска, а за държавна дотация трябва специален статут - например университетска, военна, нещо от сорта (за какъвто статут се бори и Пирогов - само дето там е огромен батак). Смятам, че много добре са структурирани приходите, за да може да имат модерните операционни, които наистина имат (а не просто се пускат слухове). Просто бременността и раждането трябва да се планира, и предварително да си правим нужните прегледи, да задаваме на време повече въпроси и да изпълняваме това, което лекарите ни казват и съветват, защото я си признайте честно, колко от вас не са завършвали започнато лечение. След всичко, което преживях смятам, че и аз имам вина за това, което ми се случи, защото не задавах достатъчно въпроси, когато трябваше. Дано само не превърнат Шейново в Токуда, защото това ще бъде кошмар и за пациентите и за персонала. По - младите лекари и сестри ще забегнат зад граница, а по възрастните, за които този влак е изпуснат - ще изнудват хората, за да могат да преживяват. И май, доколкото разбирам от коментарите все повечета българчета ще се раждат в чужбина. Ако някой, който работи в Шейново чете това - моля Ви, не мълчете, не се страхувайте. ПРОТЕСТИРАЙТЕ. МОЖЕ БИ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е КЪСНО. Ако има протести, докато съм във България, с радост ще се присъединя къв Вас.

Комисарят, дръж си устата затворена, това са пълни глупости! Родих наскоро в Шейново, абсолютно без стотинка да дам. Възхитена съм от всички до един, благодаря на акушерката Жени и най-вече на божествената доктор Семра Акташ! Тези жени ме помнеха, без да съм използвала връзки или каквото и да било. Дълбок поклон! Не си давам Шейново за нищо, каква приватизация при печеливше предприятие? А няма нужда.

Жалко...единствената прекрасна болница, в която спокойно всяка жена може да даде живот на детето си...

браво на ХММ.. този човек наистина е запознат.Обърнете внимание от 2001 болницата е на печалба 1.6 млн лв!!!След решението на СОС икономическия директор юриста на болницата май мигновено напуснаха... Очаква да се разбере какви доходи са получавани от Богословова и Чорбова!И то официални! а май че има заигравка и сус застраховки!! абе ще се види! едно е ясно!моженето и лапането са различни неща!ясно е че много могат-спор няма.но е Неприемливо да получават доходи15-20 хил. Е затова трябва с чест да напуснар сами!!с две ръце ПРОТИВ старото ръководство! стволо клетки.. ХМ питайте специализантите за ангарията...

Невероятна грешка на Б.Б. е да смени ръководствата на болниците без конкурс. Пак можеше да сложи свои хора, но да не го направи с политическа дилетантщина. Сега ще има да събира вересии години наред... А за всички е ясно, че предстои приватизация, и да не предстои - парите от управлението на общинските здравни заведения изтичат към партийните каси, досега беше на СДС и БСП, отсега нататък - към ГЕРБ.

Е, тоз д-р Иван Костов кат' сланце грее и в медицината и в политиката, че и в IT-средите... Няма начин да не го забележите - винаги си джитка игрите на мобилния телефон и не го интересува за какво иде реч. Настръхвам, при мисълта, че в ръцете му ще се повери управлението на такава голяма болница и живота на децата ни. Интересно ми е чий син е, за да прави такава шеметна кариера.

tazi bolnica e bolnica na naroda! kakva tv kakvi 5 lv. izobshto ne si v chas! neka kajat jenite, koito sa polzvali uslugite na Sheinovo.

Впечатленията от тази болница са ми от преди демокрацията и малко след това до преди 10г.Там имаше много добри специалисти и болницата за мен беше на ниво.Култура и отношение към пациент не се изгражда за ден и два то е традиция, която се предава от по-старите на по-младите лекари. Много благодарна съм на д-р Виденов за професионализма и човечността му към пациентите. Не зная дали все още е там, не зная и каква е обстановката там сега, сигурно са се променили нещата. нормално е да има доволни и недоволни пациенти. Но според мен всичко тръгна нагоре с краката след тази тъпа и не действаща здравна реформа. Чувам, че се искат пари за израждане. Оказва се ,че е проблем и то голям записване на новородено към патронажен педиатър (не знам точно как се казва), за разлика от преди, когато още не си се прибрал от родилния дом и детския доктор е дошъл в дома ти да види бебчо да даде наставления и т. н. Подкрепям мнението, че тук става въпрос за икономически интереси това е много апетитно парче. Хубав район изградена инфраструктора, изграден имидж на заведението. За съжаление това няма да е последнота болница с апетит на приватизиране. Тъжн много тъжно...а като си помисля с каква надежда за промяна митингувахме през -89...

Всичко е интереси, лошото е когато стане така, че без 3-4000 хиляди лева не може една жена да роди дете нормално. Посочената сума е само за болничния престой +израждането. Най-с дразня че крадеца вика дръжте крадеца, а то че и ББ и Станишката и Костовчо и царчето всички са маскари, то това е ясно.

За съжаление, това е болницата, в която по един съвършен начин ми се взе рушвет, подкуп или както искате го наречете, без изобщо да им мигне окото! Зная името на доктора, тогава си казах - майната му и като всеки човек в България - примирих се със случката. Но, след година-две, се втрещих когато видях реклама във вестник как този доктор заедно с жена си, която била банкерка, убедително обясняват колко обичали да инвестират парите си!!!!! - питам на ден колко пари изкарва от такива като мен??? А само той и двечките му сестри ли са в тази болница - щастлива съм, че не съм раждала там, но това не оправя нещата. За мен - всички болници трябва да са частни - мисля, че Токуда е такава - взимайте пример от нея - стига вече да не са я побългарили в някои отношения.

Ама само там ли има подкупи.Боже идете в Пирогов .Без пари ли си откажи се от всичко-ще те подритват натук-натам,докато гушнеш букета.И на нкой не му пука.Вижте паркинга,какви коли се карат.Хипократ-ха,ха какво беше това

разбирам болка ти и гнева ти, но ще ти разкажа и друг случай. Когато лежат в Шейново в стаята настаниха момиче, което беше спасено на косъм от небрежността на гинеколози от друга АГ болница в голямо име. В третия месец разбират, че е бременна извън матачно и то в Шейново. Оперираха я спешно и я спасиха на косъм иначе момичето си отиваше. Прода бил много голям колкото голямо яйце, който за броени часове щяло да спука тръбата на яйчника. Няма да забравя сълзите на момичето, което освен, че плачеше от мъка по загубения плод, и от радост, че все пак е жива. Даже ни почерпи защото имаше рожден ден. Това е живота! Тази болница може да разкаже много истирии, истински, и за любов, и за омраза...но все пак там се раждат деца, лекуват се жени така, че това което е направено не бива да бъде унищожено по един или друг начин.

И аз се присъединявам към всички, които искат болницата да запази статута си и лекарския екип, който направи от една общинска запустяла и забравена от Бога болница, съвременна европейска високоспециализирана такава. Благодарна съм лично на д-р Драгиев, д-р Николова, д-р Георгиев, д-р Попов, на всички сестри, акушерки, педиатърки, санитарки за пълната им отдаденост и професионализъм. Родена съм в тази болница, родена е дъшеря ми, и ми е правена лапароскопия, посещавам момологичен кабинет. В тази болница, човек се чуства обгрижен и добре обслужен да ме извиняват всички, които плюят на сляпо. Разбира се, че може да има и разочаровани, но освен моят опит съм пратила толкова мои познати и никоя не е казала нищо лошо напротив. Там се чака в месеци, за да се вредиш защото се знае качеството на лечение. Идват и много жени от провинцията, и дават луди пари само и само да бъдат обслужени в най-добрата АГ болница в БГ. ФАКТ! Няма да забравя когато ме вкараха в операционната - стори ми се като космически кораб - последни иновационии технологии за оперативна намеса, а най-голямото ми учудване дойде и когато ми казаха, че мога да си видя операцията, защото всичките операции се записват! Не мога да кажа на бялото черно, защото няма за какво да се хвана. Прави са БГ и АЗ, които казват, че в родината ни всичко, което е добро и работи ТРЯБВА да се унищожи за собствени цели. Майната му на народа, да си гледа работата...Ето така ни се подиграват, но този път няма да стане, господа лапачи! Таз лъжица е доста голяма за вашите уста!!!! Ако се реша да раждам отново, този път ще родя детето си навън дано има и друго гражданство, защото не искам децата ми да живечт вече в тази гадна и позла държава!

Стига сте се прехласвали,забравих ли стрептококовата инфекция във тази болница,от която пострадаха толкова много новородени.Майчин дом е на много по-високо ниво,но нали това е болницата на телевизията /болницата е до телевизията като близост/ и чат пат се пускат суперлативи за някой телевизионер.Всички АГ болници имат своите специалисти.

И аз се присъединявам към всички, които искат болницата да запази статута си и лекарския екип, който направи от една общинска запустяла и забравена от Бога болница, съвременна европейска високоспециализирана такава. Благодарна съм лично на д-р Драгиев, д-р Николова, д-р Георгиев, д-р Попов, на всички сестри, акушерки, педиатърки, санитарки за пълната им отдаденост и професионализъм. Родена съм в тази болница, родена е дъшеря ми, и ми е правена лапароскопия, посещавам момологичен кабинет. В тази болница, човек се чуства обгрижен и добре обслужен да ме извиняват всички, които плюят на сляпо. Разбира се, че може да има и разочаровани, но освен моят опит съм пратила толкова мои познати и никоя не е казала нищо лошо напротив. Там се чака в месеци, за да се вредиш защото се знае качеството на лечение. Идват и много жени от провинцията, и дават луди пари само и само да бъдат обслужени в най-добрата АГ болница в БГ. ФАКТ! Няма да забравя когато ме вкараха в операционната - стори ми се като космически кораб - последни иновационии технологии за оперативна намеса, а най-голямото ми учудване дойде и когато ми казаха, че мога да си видя операцията, защото всичките операции се записват! Не мога да кажа на бялото черно, защото няма за какво да се хвана. Прави са БГ и АЗ, които казват, че в родината ни всичко, което е добро и работи ТРЯБВА да се унищожи за собствени цели. Майната му на народа, да си гледа работата...Ето така ни се подиграват, но този път няма да стане, господа лапачи! Таз лъжица е доста голяма за вашите уста!!!! Ако се реша да раждам отново, този път ще родя детето си навън дано има и друго гражданство, защото не искам децата ми да живечт вече в тази гадна и позла държава!

Приватизацията може да се спре със Национализация !!!Нека всичко започне от нулата.И тогава от равна стартова позиция, нека есеки покаже уменията си.Ще може ли само от месечна заплата да строи замъци,хотели,парцел не,а ??

И аз се присъединявам към всички, които искат болницата да запази статута си и лекарския екип, който направи от една общинска запустяла и забравена от Бога болница, съвременна европейска високоспециализирана такава. Благодарна съм лично на д-р Драгиев, д-р Николова, д-р Георгиев, д-р Попов, на всички сестри, акушерки, педиатърки, санитарки за пълната им отдаденост и професионализъм. Родена съм в тази болница, родена е дъшеря ми, и ми е правена лапароскопия, посещавам момологичен кабинет. В тази болница, човек се чуства обгрижен и добре обслужен да ме извиняват всички, които плюят на сляпо. Разбира се, че може да има и разочаровани, но освен моят опит съм пратила толкова мои познати и никоя не е казала нищо лошо напротив. Там се чака в месеци, за да се вредиш защото се знае качеството на лечение. Идват и много жени от провинцията, и дават луди пари само и само да бъдат обслужени в най-добрата АГ болница в БГ. ФАКТ! Няма да забравя когато ме вкараха в операционната - стори ми се като космически кораб - последни иновационии технологии за оперативна намеса, а най-голямото ми учудване дойде и когато ми казаха, че мога да си видя операцията, защото всичките операции се записват! Не мога да кажа на бялото черно, защото няма за какво да се хвана. Прави са БГ и АЗ, които казват, че в родината ни всичко, което е добро и работи ТРЯБВА да се унищожи за собствени цели. Майната му на народа, да си гледа работата...Ето така ни се подиграват, но този път няма да стане, господа лапачи! Таз лъжица е доста голяма за вашите уста!!!! Ако се реша да раждам отново, този път ще родя детето си навън дано има и друго гражданство, защото не искам децата ми да живечт вече в тази гадна и позла държава!

какво означава ВИП-раждане, че те випажиите не могат едно бебе да си направят, не напразно чужденците най-много харесват у нас децата, защото там с ръце не става и как при тези ненормални условия ще има в държавата деца, чрез ВИП-заведенията корупцията ще се увеличи многократно и накрая какво стимулираме освен безобразията на измислени докторчета, пред преврата у нас като отиде жена да ражда до младия лекр винаги имаш и един по-възрастен с голям опит и резултата е налице, а сега да попитам тези творци на тази изгъзица, колко пъти са раждали.....

Според мен трябва да се смени ръководството както и част от лекарите там. След като ми беше установена бремеността там никой не се постара да ми пусне необходимите изследвания.... След като прокарвих тогава ми направиха част от тях, и накрая на третия месец след като направих спонтанен аборт в къщи чакайки линейката да дойде ми беше обяснено от шефа на патологията след като видя епикризата че първо да си излекувам някакво възпаление което имам и тогава да забременявам пак. Защо великият специалист не ми назначи някакво лечение? Защо един месец след аборта той дори не пожела да ме прегледа а само се правеше на велик в кабинета си ? Това ли са великите лекари които защитавате тук? Мога да ви кажа, че тук вече не са най - добрите специалисти.... Няма смисъл да ги защитавате!

Според мен трябва да се смени ръководството както и част от лекарите там. След като ми беше установена бремеността там никой не се постара да ми пусне необходимите изследвания.... След като прокарвих тогава ми направиха част от тях, и накрая на третия месец след като направих спонтанен аборт в къщи чакайки линейката да дойде ми беше обяснено от шефа на патологията след като видя епикризата че първо да си излекувам някакво възпаление което имам и тогава да забременявам пак. Защо великият специалист не ми назначи някакво лечение? Защо един месец след аборта той дори не пожела да ме прегледа а само се правеше на велик в кабинета си ? Това ли са великите лекари които защитавате тук? Мога да ви кажа, че тук вече не са най - добрите специалисти.... Няма смисъл да ги защитавате!

Тая приватизация нямали да се забрани най-после - престъпници разрушиха България! Искам референдум за запрана на всяка приватизация - макар че малко остана!

Чакайте,това е само началото !Какви ли чудеса ще видим в предстоящата приватизация на болнични заведения?

Сегашното ръководство на болницата е съставено от лекари, които са практикували там повече от 10 години и в професионализма им, както и в детайлното им познаване на административните проблеми никой не би трябвало да се усъмнява. Разбира се, няма идеално чисти хора, така че твърде е възможно и в обвиненията към тях да има някакъв резон. Истината е някъде по средата. Но, в едно съм сигурен, ако трябва да бъдат сменяни, трябва си конкурс и с предимство в него да са лекарите, работещи там. Действията на Бойко, както и арогантните му обяснения, говорят само за авторитарният му начин на управление. Той безкомпромисно желае да постави всяка институция и структура под негов контрол, дори ако трябва да унищожи и премахне кадърни хора. Това са беозгледни и нагли действия, които дават сериозен сигнал за поставянето на личните амбиции на г-н Борисов над законовата принципност.

Къде сте видели пожарникар да разбира от медицина, ама той не разбира и от боклуци! Пълен боклук!

Изядоха парите от предприятия и пътища, сега и до болниците опряха. Със здравето шега не бива. Не си правете експерименти с болниците! Голями благодарности на лекарския и болничния екип в Шейново и специално на д-р Богословова - изключителен професионалист.

Bezkraino sam izumen!Podobno otno6enie kam obiknovennya 4ovek,t.e.li6avaneto na horata -BEZ KOMENTAR!...........

Наскоро родих в тази болница и съм страшно доволна от отношението на персонала към мен.Страхотни професионалисти които съвестно си гледат работата. За съжаление както обикновено се случва всяко работещо предприятие е и апетитно - та няма да пожалят и Шейново за съжаление. Няма принципни управляващи и г-н Борисов не прави изключение от случая.

За съжаление нещата не опират до способността на персонала, а до това, представителите на чия политическа сила ще успеят да приватизират дадено здравно заведение. Ако си спомняте, Лъчезар Иванов влезе в НС от листата на НДСВ, но бързо напусна кораба и се преориентира като видя, че няма 'келепир'. За съжаление ще сме свидетели на още много промени.

Аз самата съм родена в тази болница. Децата ми също се родиха там. Мили лекари, не позволявайте да превърнат АГ Шейново в поредната луксозна администрация. Борете се да бъде това, което е била-модерно заведение, в което жените даряват живот спокойни, без стрес, информирано! Тази увереност на пациентките ви се дължи основно на вашия професионализъм и човешкото ви отношение. Поклон пред труда ви: д-р Чорбова, д-р. Богословова, д-р. Добрева, д-р. Ковачева, д-р Мандажиева, д-р. Кумански, на всички акушерки, лаборантки. На вас дължим най-ценното - появата на бял свят на нашите малки съкровища. Благодаря ви от цялото си сърце!

ДСБ гласуваха против смяната на директорите без конкурс, повтярям без конкурс!!! Нали ГЕРБ обещаха честно и почтено управление и хоп смяна на директорите без конкурс! А след това Бойко говори, че за комбина с БСП. А истината е, че Лъчезар Иванов от ГЕРБ иска болницата, да я приватизира и да стане негова собственост. Евалата ГЕРБ! Евала - гарантирано от ГЕРБ!

Ако я сравняваме с Майчин дом, може и да е по-добра, но не е само Майчин дом. На мен пък и двете деца НЕ СА родени там и за това имам основателна причина.

Родих детето си с помощта на д-р Богословова, когато тя беше шеф на родилното. Много доволна бях не само от нея, но и от целия екип на отделението. Ще бъде жалко, ако съсипят работещо болнично заведение.

Точно Драгиев е съсипал болницата - разбирай откъм кадри - заради стволовите клетки (никой ли не си спомня следствието преди няколко години??) и сега се държи като девица - аз познавам много читави хора които им е направил жесток натиск да напуснат, че да продължава кьор-софрата, че у тях нямаше сляпо пдчинение. Иначе Чорбова, която му е защитничка - всъщност живеят заедно. Крайно време е за подмяна на ръководството. Браво на ББ!

Много моля, парчето е много апетитно и трябва да го лапне наш човек!

Научи се първо да пишеш на книжовен български език и след това изказвай грамотни и логично обосновани мнения. Другия път заведи женати да ражда в с. Левуново - там болницата е супер за твойта лехуса и касапи нЕма.

не знаете какви беззакония се вършат зад паравана на козметичните ремонти. Знаете ли колко пари на раждане по клинична пътека изплаща здравната каса? Как няма да се правят ремонти - що пари изтекоха в Шейново. Къса ви е паметта. Не си спомняте скандала с взимането на стволовите клетки от пъпна връв на новородени. Колко незаконно и против всякакви морални правила! И тия приказки за приватизация са кал в очите на обществото. За да се вдигне шум и да се забавят нещата. Щото като влезе новото ръководство ще се разберат поне част от далаверите на старото. И тогава се надявам да има съд и санкции за виновните. Никаква приватизация, а изчистване на авгиевите обори чака АГ Шейново. И това май е страшно за кликата на Драгиев!

абе комунисте от бсп,колко закона и далавери си прокарахте с вашата турска коалиция,колко разумни и полезни неща отрязахте с вашето парламентарно,уродли мнозиноство? точно ти ще говориш срещу атака и герб че са в коалиция?????срещу такива продажни боклуци като вас само така трябва да се действа,с вашите камъни по вашата глава!мръстни комунисти

PREDI 1.5 GOD SUM RAJDALA TAM I SUM SRASHNO DOVOLNA OT CELIA EKIP NACELO S D-R GAGOVA,AKO NE BESHE TIA DNES NIAMASHE DA GO INA SINA MI.KUDE SEGA DA HODIM I DA RAJDAME-V MRUSNATA I PULNA S BAKTERII MAICHIN DOM ILI VODESHTATA PO SMURTNOST TINA KIRKOVA.GOTOVA DA ZASTANA ZAD VSICHKI LEKARI I AKUSHERKI OT''SHEINOVO'' DA NE BUDE PROMENIAN STATUTA NA BOLNICATA.

Това е най- добрата болница в София. Невероятна база, специалисти и внимание. Защо точно при най- големия и успех някой е решил да я закрие? Там всяка нормална жена може да роди по европейски.

Не може да има харесван от персонала главен лекарл! Марш! :-)))

ще се присъединя също към най-добрите ми впечатления и признателност на екс-ръководството на Шейново. И ще излезна да ги подкрепя безусловно!!! Само чуйте мотивите на кмета :Смятам, че след като съм спечелил два пъти изборите за кмет, не е редно е в болничните заведения да няма кметски представители, а в същото време партиите, които се сринаха, да държат цялото им управление, отсече столичният градоначалник. Ето каква била работата?! Значи не се гледа интереса на родителите и децата, а личния, партийния и меркантилния! Срам, генерал Борисов, СРАМ! Вие наистина сте голям надут балон, който скоро ще се пръсне от липсата на всякакви управленски дейности и компетентности. Само пунтирате и мислите, че както преливате от пусто в празно голям ПР си правите. Хората не са глупави, или поне не до край. Стига вече лъжи и за чисти и оправени улици, и за цените на билетите на ГТ, и за боклука на София...за ВСИЧКО! Генерал Борисов, вие сте толкова жалък и смехотворен приказен герой от 1000 и 1 нощ, че повече няма на къде. Много сте си повярвали, но падането от високо е доста болезнено. ГОСПОД С НАС! а за Вас приказната страна Борисоландия...П.С. Както се казва: няма бившо ченге, няма бивш негър, няма бивша проститутка, бих добавила - няма и бивша мутра!

ще се присъединя също към най-добрите ми впечатления и признателност на екс-ръководството на Шейново. И ще излезна да ги подкрепя безусловно!!! Само чуйте мотивите на кмета :Смятам, че след като съм спечелил два пъти изборите за кмет, не е редно е в болничните заведения да няма кметски представители, а в същото време партиите, които се сринаха, да държат цялото им управление, отсече столичният градоначалник. Ето каква била работата?! Значи не се гледа интереса на родителите и децата, а личния, партийния и меркантилния! Срам, генерал Борисов, СРАМ! Вие наистина сте голям надут балон, който скоро ще се пръсне от липсата на всякакви управленски дейности и компетентности. Само пунтирате и мислите, че както преливате от пусто в празно голям ПР си правите. Хората не са глупави, или поне не до край. Стига вече лъжи и за чисти и оправени улици, и за цените на билетите на ГТ, и за боклука на София...за ВСИЧКО! Генерал Борисов, вие сте толкова жалък и смехотворен приказен герой от 1000 и 1 нощ, че повече няма на къде. Много сте си повярвали, но падането от високо е доста болезнено. Господ с нас! за Вас не знам...

Всъщност от там си тръгнаха доста качествени лекари. Вярно сигурно има останали такива, ама си трябват промени. Много заседи ли се някой... интересно защо не си е направил досега частна клиника - нали заплатите са малки ;)

Всъщност от там си тръгнаха доста качествени лекари. Вярно сигурно има останали такива, ама си трябват промени. Много заседи ли се някой... интересно защо не си е направил досега частна клиника - нали заплатите са малки ;)

Да се надяваме, че това са само фишеци, да се види какви ще бъдат реакциите.

едно мнение, което ще се различава от другите дотук: в Шейново цари МИЗЕРИЯ и МЪРСОТИЯ! когато се ражда сина ни, съжалих, че нямам камера да снимам - как в асансьорите за пациенти се качват мърляви цигани с торбите, как в един и същ асансьор ЕДНОВРЕМЕННО се возят чувалите с боклука и бибероните с храна за новородените... имаше случай да падне шишето с мляко на пода на асансьора и сестрата го вдигна и го сложи при останалите... само се молите да не е бил за вашето дете... горе в обикновените (неVIP) стаи извират кървави санитарни материали от контейнерите, лекари пушат по отделението... забравиха ХИРУРГИЧЕСКИ ТАМПОН в жена ми (откри го личния й лекар, да е жив и здрав), а докато детето ми беше 15 дена в неонатологията (и те да са живи и здрави, нямам думи да им благодаря, че му спасиха живота), други две деца, родени в Шейново, нямаха този късмет... спирам дотук, че като си припомня и ми идва да полудея. информацията е от края на 2006, не вярвам нещо съществено да се е подобрило оттогава! дори мислех да ги съдя, но нали детенцето ми е добре; тях Господ ще ги осъди! айде, със здраве и не се прехласвайте по кух PR и едно TV предаване.

Jiveia v chujbina i izobshto ne sam dovolna ot detskite lekari, a nai-malko ot rodilnite kliniki, kadeto vsiaka vtora jena rajda s cezarovo sechenie, zashto sa nekadarni i ne poemat risk. Vinagi sam imala moeto uvajenie kam BG medizina i palno doverie. Za Sheinovo chuvam samo dobri otzivi ot priatelki i she e mnogo jalko ako se provali i tova hubavo neshto v nashata strana. A na vsichki vazmuteni v foruma iskam da napomnia da se zamisliat predi da glasuvat za kmeta Boiko na sledvashtite izbori.