Фалшифицираха Борисов

С фалшива гаранция от Столичната община е искан заем от 17,5 млн евро от големи банкови институции, съобщи пред журналисти кметът на София Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Фалшифицираха Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оказало се всъщност, че тази хартийка не била единствената, а имало и други такива с фалшиви подписи на формалния кмет, които били изпо0лзвани за имотни далавери. Та май трябва да очакваме нещо по-дебело и формалния бърза да се извърти отново. И парка на Младост, за които даваха по телевизията, че щял да се застроява също ли е бил одобрен с такава фалшива хартийка ? Подписа на формалния, кръстче ли представлява или две, или пък пръстов отпечатък? Чувствам се направо поласкан, когато някой ми копира псвевдонима!

Хора, този човек е опасен, от мен да знаете! Дано не съм лош пророк, но той е прът в колелото за България! В края на май, все още е с мартеничката на ръката си!? Жалко, че не са сложили актуална снимка, от вчера! Издирете я, редактори, психиката на този човек изглежда не е съвсем наред!

Естественно,че не е фалшив. Нещо взе да понамирисва.

Ще има с какво да запълват сутрешните новинарски блокове по ТВ в близките седмици.Като наближат изборите пък ще се разкрие заговор за премахването му чрез отравяне с кураре.

Май прокуратурата е напипала нещо около Софийски имоти, в които са замесени директно горе цитираните лица. И сега бързат ли бързат. Дръжте ги! Дръжте го този яйцеглавия. Много сполучливо име между впрочем!

Фалшифицирали ли? Как ли може да се фалшифицира фалшификат? Просто бяга пред вятъра. Явна тяхна (негова) далавера и е станала по някакъв начин известна та сега бързо бързо трябва ББъто да се дистанцира. А е възможно това да е някоя от тъпите му PR акции, предназначени за проститутките от околовръстното, каруцарите от Банкя или откаченяците от гетата на София.

no ste doyde vreme za bez komentar

Некой ме е преварил!

Пак се появи да ни разсмее героя.Тоя без медийни изяви не може и това си е.Какви са тия глупости,като че ли става въпрос за 17 ст,а не за 17 млн.Явно те са се опитали да врътнат общината,но са толкова тъпи,че сега се чудят как да се измъкнат.Даже и подписа му е скениран,явно не са могли да го сканират.

на крива ракета и космосът и е крив

Е как пък все на Бойко Борисов някой нещо му прави?? Толкова кметове се изредиха само Бойко го лъжат, само Бойко го фалшифицират. Той е рядко глупав човечец, рядко глупав човечец е. Но дали само глупостта му е причината?

КАКЪВ ГЕНЕРАЛ 2

Такава перфектно замислена схема само ченгето Герджиков и професионалиста Борисов могат да разкрият! Да им благодарим за спасяването на българската банкова система! Интересно има име на бенефициент на тази хартийка, която така победоноснически показват! Истински трофей! Следващите избори ще са един от най-елементарният и масов тест за интелигентност, струва ми се, и отсега изглежда, че поне 27% пропадат!

аман от лъжи

Протестно шествие с около 500 товарни автомобила тръгва от 8.00 ч. по Околовръстния път в София, съобщи пресцентърът на Столичната община.

СЕГА В СОФИЯ ИМА ДВАМА Б.Б.? ЗНАЙ ЛИ СЕ КОЙ Е ИсТИНСКИЯ И КОЙ НЕ? СПОЛУЧЛИВ ЛИ Е ФАЛШИФИКАТА - МЯЗА ЛИ МНОГО ИЛИ ХИЧ?

нов PR на кмета ББ

Не можахте ли нещо по-тъпо да измислите?

Тоя седи, седи, пък току измисли някаква PR акция. Я някой ще го стреля, я друг го фалшифицирал.

Кво се занимавате с глупости, България е едно голямо село - тука всеки се знае с всеки който може да иска няколко милиона заем. Номера минава в белите страни, където никой няма да ти обърне внимание. За сравнение в Испания всяка мърлява квартална кръчмица струва минимум 5 милиона, а всеки 5ти сигурно е милионер...

ей Гербер ти успя ли да схванеш та това е далавера на общината ,сега са ги надушили и бързат уж да разкриват фалшиви подписи къде бяха от месец март та чак сега го казват в медиите? или твоите симпатяги от СО заедно с пребоядисания Минко Г. си плетат кашницата и са принципа карадеца вика дръжте крадеца дръжте

Привържениците на ГЕРБ се занимават с такъв тип фалшификации,тук вероятно е пак техен човек.Интересно е какво целят в този случай?Може би медийна изява ... може би нещо друго...?!?

Напъхайте в затвора фалшификаторите, това ще е добре! Трудно Ви е сега, а ние по-бедните, какво да кажем? Строй се частна болница в 6 микрорайон на Люлин, точно на изгледа на Витоша и на пътя на витошкия въздух! Копаят зелената площ като луди и няколко пъти спират тока ни с часове! От любимия ЧЕЗ се обаждат автоматични гласове, които 30 минути ни уведомяват да почакаме, че в момента всички консултанти са им заети! Други часници настанили се в бившото Направи си сам палят кофите си с боклук вече втори ден и на 40 градуса няма откъде да отворим! Ако и тези деяния са с фалшив подпис, само кажете-ще ги залеем с вряла вода! Децата ни работят по цял ден, а вечер не могат да дишат! Красивата ни кметица си сменила телефона и не отговаря! И тя да е флашименто? Поне тая мисля, че е от ГЕРБ-дръжте я де! Марио беше по-човек, макар, че задуши със сгради 27 училище. Генерал Борисов, че сте зает се знае, но помогнете! БЛАГОДАРЯ!

икой не разследва и империята ТИМ, която се състои от застрахователна компания, банка, пристанища, фирми, хотели, заводи, винарни, медии и т. н. Също се говори, че зад тях стоят руски капитали. На ТИМ повече обръщат внимание чужди журналисти, отколкото български.

Защо така никой не вярва на съобщението на ЯЙЦЕГЛАВИЯ?

Ми да бе! Като подпис на зам-министъра на околната среда и водите, с който се разреши строителството на в природен парк ;-Р

Що се бъзикате? В банките знаят и кътните зъби на клиенти, които искат милион, да не говорим за 17.5 млн и то евро. Два месеца не могат да ги хванат прилича на тъпа лъжа. Че няма държава - няма, ама чак пък толкоз.....

Kak e vuzmojno ????Kakva e tazi idiot6tina be hora ???Ama tozi deto go e napravil i tozi deto go e poru4al niama li tozi put da si ponesat posledstviata i to v nai - te6ka forma ???Abe tova e durjava na mazohisti be , kolkoto pove4e ni poburkvat na nas ni e po- hybavo i kazva me , 4e sme Evropeiska durjava .............

Kak e vuzmojno ????Kakva e tazi idiot6tina be hora ???Ama tozi deto go e napravil i tozi deto go e poru4al niama li tozi put da si ponesat posledstviata i to v nai - te6ka forma ???Abe tova e durjava na mazohisti be , kolkoto pove4e ni poburkvat na nas ni e po- hybavo i kazva me , 4e sme Evropeiska durjava .............

Prav e Borisov.Falshificira sa podpisa mu.

Схемата на измамата хем е перфектна,хем е удобна за разкриване ?Бате Бойкооооо!?

бас хващам, че документа всъщност не е фалшив...

А осъдени да има??? Хубаво за общината ще се усетите.. ама ако някой почне да ми тегли от мойта сметка... и 100 лв да изтеглят пак, ще ми е трудно да ги покрия!!! Такива неща стават само в Абсурдистан-България Мръсни комунисти, дано да измрете, боклуци шибани!

неизвестни се опитват да изтеглят--тия ги дрънкайте на други шматароци.

пръъъъъц

Б.Б. е най-големият фалшификат който се опитват да ни пробутат тройната коалиция.

на снимката Борисов е трогателно тъп! Но си мисля, че той ни смята нас за такива. Ако това е фалшификация, едва ли която и да е банка ще я приеме. После такива гаранции се издават точно по определен начин, със съответните заверки, нотариуси и т.н. А то как било - пишеш някакъв текст от името на софийска община, подписваш ББ, МГ и не знам още кой, носиш в банката и тя ти дава 17 милиона. Смешно! Не-е Бойко, тука нещо мирише, и мирише около теб. По скоро подписите ви на всичките са истински.

Зщо са си правили труда да го фалшифицират, бе? Та той си е фалшификат пар екс аланс от зелените му чорапи до кокардата на генералската му фуражка.

redaktore ne puskas komentaritarite mi no niama zna4enie

Крадеца вика: Дръжте крадеца А Цветелина, бре Бойко ?

на крива ракета и космосът и е крив

ЗАЩО ДА ГО ФАЛШИФИЦИРАТ - ТОЙ СИ Е ФАЛШИВ КМЕТ, ТОЙ СИ Е ПОЖАРНИКАР

GOSHO DA SE ZAMENI S BOJKO!

Мръсни комунисти, дано да измрете, боклуци шибани! Niamaa da ymrem. Nie sme na vseki kikometr ot tuk do kr....

Юлия Ненкова и на заместник-кмета Минко Герджиков. Gerd bese zamkmet i po wremeto na Sofianski. Nenkova sasto - Borisov ne e alternativa sled kato dobre se srabotva s horata na Sofianski.