Паднаха митничарските глави

Директорът на Агенция "Митници" Асен Асенов и заместник-директорите Георги Григоров и Александър Раков са депозирали своите оставки пред министъра на финансите.

Обратно в новината

Коментари - Паднаха митничарските глави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много глупости се пишат тука! Коментирайте това което го знаете. Лошият авторитет на Митницата го правят 1% от служителите-а те са хора на висшето управление. Останалите служители са обикновени чиновници с около 440 лв чиста заплата, грижещи се за пълнене на бюджета с приходи.

Много глупости се пишат тука! Коментирайте това което го знаете. Лошият авторитет на Митницата го правят 1% от служителите-а те са хора на висшето управление. Останалите служители са обикновени чиновници с около 440 лв чиста заплата, грижещи се за пълнене на бюджета с приходи.

Много глупости се пишат тука! Коментирайте това което го знаете. Лошият авторитет на Митницата го правят 1% от служителите-а те са хора на висшето управление. Останалите служители са обикновени чиновници с около 440 лв чиста заплата, грижещи се за пълнене на бюджета с приходи.

АСЕНОВ РАЗДЕЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ХОРА РОДЕНИ ОТ МАЙКА , А ДРУГИ ОТ МАЩЕХА, ВЗЕ ИМ ДРЕХИТЕ , ЕДНИ СА ДЪРЖАВНИ - ДРУГИ НЕ, А НА ВСЯКА ФИРМА СЕ ДАВАТ ОБЛЕКЛА , ВСЕ ЕДНО ХОРАТА НЕ РАБОТЯТ В ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ, НЕКА НОВИЯ ДИРЕКТОР ПОМИСЛИ ЗА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ В МИТНИЦЕТЕ ,ОТ ЧИСТАЧКА ДО НАЧАЛНИК!!! НИМА РАБОТЯТ В ДРУГА АДМИНИСТРАЦИЯ ХОРАТА ОТ ТРУДОВО ПРАВООТНОШЕНИЕ! ТОВА СА ХОРА С НАЙ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ!

АСЕНОВ НЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА СЛУЖЕТЕЛИТЕ ОТ МИТНИЦИТЕ НА 350 ЛЕВА ЗАПЛАТА - СРАМ, ДА СИ ХОДИ , ЖИВ И ЗДРАВ.

Защо ни промивате мозацъти с такива работи, а не се говори за топ новината - ШОКОВО ПОСКЪПВАНЕ НА ТОКА.

Сигурно не си минавал през митница или ти се развали престъпния бизнес.

Крадльовците искат да се измъкнат.Има ли съд в България?

Подкупни митничари-позор за България!!!

ЖАЛКО и дори СМЕШНО - как изведнъж , в един и същи момент и тримата шефове се почувстваха изморени....

ЖАЛКО и дори СМЕШНО - как изведнъж , в един и същи момент и тримата шефове се почувстваха изморени....

Тези хора си тръгват уморени от далавери, с пари и без наказания...както винаги

tuka javno nikoi i habr si njama ot tova kakvo raboti edin mitni4eski inspektor i se pishe na prinzipa - az 4uh, 4e edi koi si kaza , 4e na edi kogo si poznatja bil bogat i koumpiran mitni4ar !!!! elate vie da rabotite kato redovi inspektori za 430 leva zaplata i da palnite budzeta na darzavata i togava prikazvaite gluposti maloumnizi takiva !!!! a 4e vsjako stado si ima marhsa...taka e.... no vav mitnizite rabotjat 3700 4oveka a vav polizijata - 55000 - i to sas dvoino po-golemi zaplati !!!!

Sled tolkova godini kato shef na mitnicite skoro she razberem koi ostrov v nqkoi ot svetovnite okeani si e kupil g-n Asenov.

ТАКОВА КРАДЕНЕ НЕ Е ИМАЛО НИКОГА ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ.ОТКРАДНАХА СЕ МИЛИАРДИ! ЕСТЕСВЕНО ЧЕ ЩЕ СМЕ БЕДНИ И НЕЩАСТНИ.ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ДДС СЕ ТОЧИ НЕЗАКОННО ОТ ДЪРЖАВАТА? АКО НЕ СЕ ТОЧИ ПЕНСИИТЕ МОГАТ ДА СТАНАТ ПО 2000 ЛВ!

Човека се уморил да краде!

Как така хора,които очевидно са крали, подават оставка и напускат необеспокоявани от мястото на грабежа. Представете си, че намирате крадец в апартамента си, той дори не оставя задигнатия компютър ами с него под мишница спокойно напуска жилището ви, т.е. подава оставка. Всъщност полиция и прокуратура не го е обвинила, така че не вдигайте много падардия защото така го обиждате. Е, така ще е докато оставяме пенсионери и малцинствени групи да определят как да живеем.

ЯКО ИЗДРУСАХА ИЗДРУСАНАТА ДЪРЖАВА

si4ki sa korumpirani nai debel vrat se vijda koi go ima , koito ima interes ot debelia neka pishe laskavi dumi za nego , na kraia si4ki podlogi duhat supata !!!

МАЙ ТУКА НИКОЙ НЕ Е НАЯСНО КАКВО ОЗНАЧАВА ДУМАТА МИТНИЦА ДОСТА НЕВЕЖИ ИЗКАЗВАНИЯ ИМА

не съм изобщо служител на данс и нямам нищо общо с милиция, полиция и т.н. изглежда напрежение има при вас и първосигнално реагиране само при абревиатурата данс, живи и здрави и по-спокойно

естествено, че не си:). то няма милиционер, който да не реагира първосигнално.със сигурност не си комисар, какво не ти ли стигнаха връзките?това ли те мъчи?наборите вече директори на дирекции, а ти - прост инспектор. нищо, поне тук можеш да си мислиш, че си следващият драшков:))))

долорес, долорес, стрелях напосоки , уцелих в десятката ,не съм ничий човек , факт,благодаря за пожеланието

Ех Нико, тежка е митничарската служба. Бъхтат се за няма нищо. Само не знам защо назначаването там става с подкупи или дебели като корабни въжета връзки. Това сигурно са някакви мазохисти, които за никакви пари се трепят на смени и нямат време да отидат да се изпикаят.

Чекайте бре, цървули, кво искате!! Знайте ли къв зор е по цел ден да префърляш пачки, кво напрежение е да се оглеждаш за тирове да не би колегата да ти го гепи под носа, а после, докат закараш пачките до къщи амортесиорите на бавареца стават на макарон. Че то тежи бе, вашта мама корумпирана! Кво зяпате в нашто канче бе, будали с будали. При нас сичко е чисто, даваме нагоре и ни дреме на дебелите чесни дзадници. Ай стига сте се заяждали с нас, глейте си ваште далаверки, при нас е чисто! Нали, другарю Станишев?

Преди по малко от 2 месеца /07.04. т.г./ Ревизоро каза ясно и точно Деблия Маслинката, Жоро и цялата тази банда с какво се занимава. серГЕЙ опроверга в митниците всичко е ОК. Как не, Запалката и други сътрудници на родната БСП/к/ от къде вземаха куфарчетата за ПАРТИЯТА закрилница? Др. Долорес, имало, има ище има такива заблудени овце вярващи в правото дело партийно. Р.Овч.- невинен, отиде си. Запалката- невинен, отиде си. Оня, Баткото- невинен, отиде си. Дебелия & ко, отидоха си... Дълъг е списъка на знайни и незнайни герои. А Вие др. Долорес, бъдете щастлива че сте се пръкнали ? 40- 50г. в България и че моя съименник не е успял да си свърши работата с испанския комунизъм. Играта продължава. Боже пази България! P.S. Др. Долорес, понеже намеквате за съмнителен интелект в Ревизоро името Ви се пише с главна буква.

до данс (28.05.2008 г. 11:30ч.) ех,данс,да ти явно си от хората на хаяско.ти се притесняваш за моя бизнес, защото без него ще умре твоя бизнес, нали... така ще е в българия - един работи, десет му търсят грешките.ама с това милиционерско мислене - какво да очакваме от новия данс със старите другаркиот нсс.гледайте си вашите началници и не мислете нашите - и не злорадствайте, защото утре сте вие наред.по-добре попрочетете нещо - вижте какво става около вас.само с подслушване и махленски клюки не се стига до никъде.късмет.

Преди по малко от 2 месеца /07.04. т.г./ Ревизоро каза ясно и точно Деблия Маслинката, Жоро и цялата тази банда с какво се занимава. серГЕЙ опроверга в митниците всичко е ОК. Как не, Запалката и други сътрудници на родната БСП/к/ от къде вземаха куфарчетата за ПАРТИЯТА закрилница? Др. Долорес, имало, има ище има такива заблудени овце вярващи в правото дело партийно. Р.Овч.- невинен, отиде си. Запалката- невинен, отиде си. Оня, Баткото- невинен, отиде си. Дебелия & ко, отидоха си... Дълъг е списъка на знайни и незнайни герои. А Вие др. Долорес, бъдете щастлива че сте се пръкнали ? 40- 50г. в България и че моя съименник не е успял да си свърши работата с испанския комунизъм. Играта продължава. Боже пази България!

абе хора,тук само простотии се пишат явно-никои глупак тук не каза че до влизането ни в евро-съюза митницата внасяше бюджета на тая умряла държава,че митницата върши работата на няколко уж важни за дъжавата агенциирче митницата при вноса на всичко продължава да взима и асциза и ддс -то откак я няма митницата и правилата от ЕС за работата и рвсичко скочи нагореркато държавни вземанияррвие глупаци знаете ли каква е заплатата там ,умрели 420 лв,затова много от служителите и напускат,а Калотина и Свиленград не е това само Митницата,че го махат тоя пухльо,отдавна трябваше,тои не се погрижи за служителите си да имат нормални-човешки заплати,не чистачката от ф-ма Василка да е с 700-800лв а служителите в митницата с 420лв,това е пълен абсурд,всяка държава,незабравяите всяка има митница,но в нито една по света отношението кам тези хора не е толкова унижително кото тук,жалко просто в държава като тая и с такива управляващи--------Н НОВО

абе хора вие изобщо правите ли разлика между митничари и граничари...........

абе хора вие изобщо правите ли разлика между митничари и граничари...........

АБЕ ТОЯ ПСИХОПАТ РЕВИЗОРО ОЩЕ ЛИ НЕ Е ПРИБРАН В ЛУДНИЦАТА! ОМРЪЗНА МИ ДА ГО СЛУШАМ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ ДА СЕ ПРАВИ НА РАЗБИРАЧ ПО МИТНИЧЕСКИТЕ ВЪПРОСИ . ВИДЯХМЕ , ЧЕ ПРИКАЗКИТЕ ПРИ НЕГО СЕ РАЗМИНАВАТ С ДЕЛАТА. ДА ХОДИ НА СЕЛО ДА СИ ПИШЕ ХУДОЖЕСТВЕНИТЕ ИЗМИСЛИЦИ!

Ами сега ??? Даму мислият началниците дето изпалняваха разни поръчки и дебелия ги държеше на завет

Браво на РевиZоro

Коя умора , пък и натрупана . Откога на парите и облагите им викат умора. ПОМИЯРИ такива.

Айде да видим кои ще назначат и тогава да говорим. Нищо чудно, че като наближават изборите и ще цъфнат разни стари маймуни от соц-депесарския елит да се борят с корупцията.

Че то било лесно, нагушваш се и напускаш..., за да не се шуми около теб и да не би случайно яловите ни правораздавателни органи да се занимаят с теб...

ех ,долорес,долорес, много си притеснена за дебелия, ние знаем защо , май сте от неговия кръг , хората които събирахте парите от търговците и пътниците и му се отчитахте и си притеснена за доходния си бизнес , знаем ви и вашият момент за подаване на оставки настъпи

si4ki sa korumpirani nai debel vrat se vijda koi go ima , koito ima interes ot debelia neka pishe laskavi dumi za nego , na kraia si4ki podlogi duhat supata !!!

ДО ДОЛОРЕС.СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ.НЯМА ВЕЧЕ ЧЕСТНИ ХОРА ЗА ТАКИВА ПОСТОВЕ.ДА СИ ВНЕСЕМ НОВИ АГЕНТИ НА КОРОНАТА, ЧЕ ДА ОПРАВЯТ МИТНИЦИТЕ И ДРУГИТЕ ИНСТИТУЦИИ.

Тези толкова са заслепени включително и Долорес че не могат да разберат вече че живеят и работят по престъпен начин. Всички сме минавали през митниците и знаем какво е . Сега разбирам от тях че там работят най честните хора а ние не можем да го осъзнаем. Това вече не зная как да го нарека. По бързо в кауша да пеят там пред следователите а не по медиите.

Абе не знам дали имат натрупана умора, но сигурно имат доста натрупано в зелено. Просто са поработили достатъчно за да купят Мерцедес. Все пак голяма фирма е.

Емил Димитров-Ревизоро, цитиран от Фокус. По думите му се оказва натиск върху негови колеги в страната да си подадат оставките-ти не си никакъв колега - ти си недоразумение в митниците!!поне наистина да беше честен и некорумпиран, а то -корумпиран на ниско ниво и прецакан от нежна близка до сърцето му дама... все пак по това време имаше и други в митниците - не си бил сам, не интерпретирай толкова свободно. :)

до 007 (28.05.2008 г. 09:37ч.)-ти си страшен кадровик и специалист по корупцията. асенов може да е лош администратор, но е професионалист!много е важно дали ще приемат оставката и кой ще го замести.митницата не е само лапане и пр акции по медиите - за съжаление има и много работа, но хората масово напускат и колкото и смешно да звучи ще се търсят митничари.все пак асенов е в пъти над джигита ревизор.като интелект.

Много избирателно сочиш бързозабогателите.За си Васил Божков,Манджуков,раз други червени олигарси като двамата Герговци- нали със съпругата на пловдивския танцуваше на юбелея им твоя Първанов,който според тебе ще се бори с корупцията..-.-...

Ако имаше за какво да се хванат, бъдете сигурни, че ще го разпънат на кръст, за да пренесат скандала от МВР в митниците. Иначе приказките на Ревизоро винаги са били предимно надувки и самохвалство.

Какъв е смисъла само от оставки. Отиват си цели комплекти- важни персони от такава отговорна институция,без да им се потърси отговорност . Поискана оставка - значи - УВОЛНЕНИЕ. а ЗА КАКВО Е? Само си пишем по тези форуми.После богатите в България са много. Откъде забогатяха и кои?Да каже главният прокурор.

Браво, оцеля!

Защо само ги отстраняват и им искат оставките,а не ги наказват за далаверите,които са правили.Всеки следващ на този пост ще знае ,че и той безнаказано ще може да краде без да влиза в затвора.Писна ми от пантомимата на управляващите.Краден и само отстраняване от длъжност,а те си остават доволно с откраднатите милиони.

Натрупаха умора от трупане на пари хората, подкрепям ги, нека си починат.