Заработи първия завод за преработка на отпадъци

Първият завод в България за преработка на отпадъци на “Екобулпак“ заработи в столичния квартал “Филиповци“.

Обратно в новината

Коментари - Заработи първия завод за преработка на отпадъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък не мога да разбера какво ви бърка Бойко и какво общо има той. Ако беше направил нещо малоумния му предвественик разбирам но оня освен далавери нищо друго не направи. Та за това не знам какво толкова искате от Бойко. Пък и той беше направил много хубаво предложение на местото на най големия замърсител в района Кремиковци да се изгради завод за преработка на отпадъци-отказаха му. Е какво искате. Иначе супер че Еко Бул пак направиха завод за преработка - имайки предвид че те са монополисти в разделното сметосъбиране и прибират доста пари за това. И те така.

Subirat pari ot godinis koito do sega mojeha da postroqt pone 50 takiva zavoda, a pusnali purviq predi sto dni.

Пък в другите държави тея заводи заработиха, преди 5 години и повече...

Б.Б. отишъл може би да види, да пита, после да помисли, да помъдрува още няколко години и току виж построил и той нещо такова. Хайде - сега във Филиповци, после и другаде, докато не сме се заринали съвсем в боклуци.

До Каква е връзката (15.05.2008 г. 22:45ч.) По-скоро второто ако питаш мен лол :)

Малее докато се натуткам и си нареда далаверите, докато се ослушвам къде да плюя по силно по България та сергейчо да ми отстъпи по-бърже мястото, въпреки всичките ми напъна да осера положението с боклука колкото може повече тея зели че направили цял завод. ама нали аз трябваше да съм героя на завода. ами нейсе поне да ида на откриването че там да кажа пред журналята и камерите пак някоя простотия я за българия я за сергейчо

Една много радостна макар и позакъсняла новина.Най-после една полезна промишленост а не поредния хотел ,автосервиз,бензинос или изсечена гора за ски писта.

Не мога да разбера каква е връзката на Б.Б със завода. Той ли го построи или го построиха въпреки него?

Оправете си заглавието. Според мен 2 100 000 кг са мааaлко повече от 2.1 тона :)