Разкриха произхода на италианските семейни кавги

Кухненските миризми и неправилно паркираната кола са в топа на класацията от причини за най-честите кавги и дела между съседи в Италия.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха произхода на италианските семейни кавги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Италианците за нещо лошо и недодялано казват българска работа.

Ако не бяха споменали, че става дума за Италия, щях да си помисля...е нали се сещате за кого.

Да - в юга си е друго - тука никоя съседка не се съобразява - я ще си просне насраните гащи на терасата, да им се налсадим всички (има си сушилки) или ще си затвори балкона напълно незаконно. Ама то закона е врата в полето - щом може да си построиш допълнителен етаж, да завземеш мазето и т.н.

Що е европейско-все ненадминато.По ръба,по ръба-трай булка за хубост.

И тука е същото.Завистлива , злобна съседка пусна жалба срещу мен,защото съм си затворила балкона, като голяма част от софиянци.Да, но по закон трябвало да има разрешение от общината... Две години ни ходиха по нервите с проверки и пр. и от Незаконно строитествони издадоха Заповед за събаряне.Само защото някаква изкуфяла злобарка дето не може да си надвие завистта е подала жалба...

ДА ИМ МИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ!

У нас е същата простотия и цигания, не случайно италианците ги наричат циганите на Европа.

Mnogo zabavno! I horata stigat do sada zaradi takiva gluposti?! Advokat da si v Italia! Nikoga niama da stradash ot lipsa na klienti! :-) Osobenno ako se spetsializirash v takiva komshiiski voini!

Абе италианците по принцип са си темпераментни хора и са склонни да се карат.

Mi to v tazi selqniq tezi problemi v BG sa nai-malkite :)

Ужасните съседи на нас ме вкарват в потрес с непрекъснато тупане на разни черги и черджета, някъкви антични килими, от всички въпросни прозорци и тераси. Без да им прави впечатление имали пране. Боклука който пада на терасата е като този от входна изтривалка.

nablijavat e tezi problemi , i to brzo

Италианска работа - то се знае...

Италиянците всеки ден ли готвят? Мен пък ме радва, ако у съседите мирише на хубаво ядене, щото то не се случва всеки ден...

Да им имам проблемите !

Защо българите нямат такива проблеми? Просто е: защото не са презадоволени.

Ха-ха! Ние до сега да сме се изтрепали ако се карахме за такива неща!

един съвет от мен: опъни бодлива тел точно по ръба на горния балкон/т.е. на тавана на твоя/ така като започнат да тупат, чергата им ще се закачи и или ще падне на земята, или ще се скъса...пък после нека се опитат да влязат у вас да видят защо става така ;))) Успех с простаците!

млко цигани са италианците, ама много артистични и интелигентни.

Хора, нужни са предсрочни избори - да изберем нашия Берлускони, който да е отявлен противник на боб-яхнията и пърденето на обществени места!

баси тъпото заглавие , според мен е по-правилно да се напише съседски вместо семейно.

Taka v Italia a v Balgaria bai Petko ot Presjaka love6ko mi izprazva redovno ka6tata , kato si otida drugia mesez pak e gotovo za bojadisvane ni6to njama da se pre4ka. DOBAR KOM6IJA NE SPI PO ZJALA NO6T HODI NA HORATA PO KA6TITE , KRADLIV BALGARIN / ZIGANIN .

Нищо вярно, това са глупости ,писани от някоя бабка журналистка. Кавгит в семействата са най-често за пари и за изневяри.