Зелена светлина за освобождаването на Шийлдс

Българското правителство е дало зелена светлина за освобождаването на британския футболен фен Майкъл Шийлдс. Това съобщава на уебсайта си британският вестник "Ливърпул дейли пост", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Зелена светлина за освобождаването на Шийлдс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хораааа , Англииската правна система ( Common Law Прецедентно право ) е най-справедливата , английският език - наи-точният и английските съдилища - наи-справедливите !!! Така казват самите англичани ... И то си е така . Не знаехте ли ? Ама за ТЯХ си !!! Защото ВеликаБритания няма вечни приятели и вечни врагове. ТЯ има само ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ !!! - Справка - Lord Chancellor на Н.В. Кралица Викториа - Дизраели ! Ха познайте сега , дали не биха продали и майките си , стига това да е в техен интерес !!!

Не защитавам хулигана, но скромното ми мнение е, че министърката е постъпила правилно. Нека да видим сега както ще кажат англичаните - дали българите действително са си измили ръцете с него или боклукът Шийлдс е осъден справедливо и постъпката на българското правосъдно министерство е акт на добра воля към правосъдието на кралството, което според своя си аршин да отмери бъдещето на Шийлдс. А дали кралските магистрати ще порицаят публично поведението на бащата на боклука ? Да изчакаме!

Що сме такива бре? Сега този шийлдс ако е истински британски типигьоз трябва да осъди България за няколко милиона евро. Престъпника ще бъде изкаран герой, може и филм да направят за него. А пребитото момче е имало нещастието да бъде българин в държава, която не я интересуват гражданите й, по точно българите.Мъка!Крайн време е вече да слезем на земята.От нас зависи всичко.

BARMAN4ETO DA SI GO SADI V STRAZBURG.S EDNO SILNO ADVOKAT4E I SHE MU ZEMI BAIA PARI4KI NA TOIA ANGLIISKI BOKLUK.

Какво ли ще се случи,ако някой нашенец разбие главата на англ. барман?

Защо се чудим-след извинението че сме протестирали срещу турското робсво и геноцида следва това освобождаване на доказан престъпник!Поведение на типична колония спрямо господарите си!

Аз утре кандидатствам за Сръбски паспорт-Единственния начин да се запазя като Българин!!!!

дори на мен да беше начупил канчето,то аз смятам че в един кютек и двамата са виновни.Не че,ингилизина няма вина,ама вече задържането му е безсмислено.И този инцидент прекалено се раздуха и му се предава голямо значение.Все пок това не е битката при Дойран.Шилдс сега ще е по нисък от тревата.Бъдете сигурни,че в дома си ще спи по неспокойно,колкото и да е дебил един човек,съвеста му все някога проговаря.ако не друго то поне ще престане да пие и бая ще се върти докато заспи.А и пок ви казвам,човек е не сатана.

mn e tajno tova, che edin anglichanin moje da pravi vsichko na balgarite v Balgariq. a BG pravitelstvoto da iska da go osvobojdava. tozi sluchai trqbvashe da e urok za sichki chujdenci za tova che ne sme vtoro kachestvo hora!

kolko zalki podlogi sme stanali.kade si KUBRATE? njama li krai?

Не виждам на какво основание ще го освободят. Нови доказателства няма. Нашите казват, че друг процес няма да правят. Ингилизите ли ще правят у тях процес ? Това ще е пълна комедия, излиза че така всяка страна може да анулира присъдите на гражданите си, издадени в други страни. Първо го пращат да излежи присъдата у тях съгласно международните споразумения, а оттам ингилизите го пускат. В интерес на истината ние пък приложихме същия механизъм с медицинските сестри.

Като никога българската правосъдна система да си свърши работата. В случая Министърката е права - предсрочното освобождаване си е проблем на англичаните а не наш. Той е осъден в българия и пратен да си доизлежава присъдата в Англия. Ако англичаните решат могат да го освободят предсрочно за каквото си измислят, но вариант помилване просто ще е голяма простотия. Което предвид простотиите на прехвалената англосаксонска съдебна система на които съм бил свидетел въобще няма да ме учуди. Колкото и да плюят българската съдебна система господа европейците, техните работят доста по некадърно. И ако не беше тази долнопробна корупция всичко щеше да си е ОК. Защото това е единственият параграф по който ни водят - корупцията - при тях е на ниво докато тука не.

Отново в духа на най-добрите традиции - престъпниците са на почит в БГ! Гадно е но звучи като вица за Иванчо дето бил подсъдим - Марийка го пита Кой те защитаваше най-много - мама или татко? Иванчо отговорил Не! Прокурорът!

дали щеше да мислиш така ако беше пребил някой твой близак или теб самия?

Няма ли най-накрая да изринем тази долна, подмазваческа паплач от БЪЛГАРИЯ? На улицата трябва да излезем, иначе няма спасение от тия дупедавци, дето ни управляват от почти 20 години ...

Аз не вярвам че англичанчето е виновно, защото въпросният българин фен на Подуене доста е дразнил феновете на Ливърпул и си го е търсил.

Обърнахте ли внимание на думите на бащата българите вече са си изтрили ръцете с него. Това значи че в англия ще има нов съдебен процес,който ще докаже че шиилдс е невинен и ние ще трябва да му платим маса пари за унижението за тормоза и за много други неща. Нашите министри са големи простаци.

Katence-patence, ia kaji na batko sega (otnosno tova koeto pishesh)...kak tochno pomaga tova na Martin i na horata koito stradat okolo nego ? Inache i az znam kak raboti politikata.Ta predi da zapochnesh da obiasniavash i da se pravish vse edno ti si ot Ministerstvoto na pravosudiaeto i politik...parvo stani CHOVEK ! Horata obichat HORA...ne mnogoznaiki :) Spoko sega..ne se jurkai mnogo :)

Г-жа Тачева само потвърждава, че БГ правосъдието е винаги на страната на престъпниците. Ако това е правосъдие разбира се?!?

Усетя ли недоверие в екипа си - уволнявам Купувам климатици, но в замяна искам здрава работа, казва Миглена Тачева

ЕТО НА ТОВА МУ ВИКАМ ДВОЕН СТАНДАРТ И ПОЛИТИЧЕСКА ЗАВИСИМОСТ.

целта на наказанието е превъзпитание.За мен по нататъшното му задържане е безмислено и отмъщение.Смятам,че шилд не е заплаха за обществото.Ако има грешка има и прошка.Всеки има право на втори шанс.

Аа загряхте най-после! Защо трябваше да изтърпим всичката помия от разните му там английски вестници първо?! Що не си се върнете на село та поне вкусна биолиогична продукция да ядем!

целта на наказанието е превъзпитание.За мен по нататъшното му задържане е безмислено и отмъщение.Смятам,че шилд не е заплаха за обществото.Ако има грешка има и прошка.Всеки има право на втори шанс.

Тачева защо вършиш работата на Президента?

целта на наказанието е превъзпитание.За мен по нататъшното му задържане е безмислено и отмъщение.Смятам,че шилд не е заплаха за обществото.Ако има грешка има и прошка.Всеки има право на втори шанс.

Министърката забрави да се извини на хулигана от името на БГ правосъдието хахха ха .И да го цунка по задника.

Абе що не мислите, преди да пишете?! Въпросния майкъл бе осъден съвсем справедливо в БГ, за което вместо оплюване би следвало съда да получи похвала, поне веднъж са си свършили работата. БГ и Англия имат споразумение, според което осъден англичанин съвсем законно може да си излежи присъдата в Англия. Това и е направено и господина си лежи там. Г-жа Тачева вероятно просто е обяснила на ББС, че ако силата на споразумението англичаните ако преценят могат да си го помилват (точно както нашият президент имаше право да помилва осъдените в чужда държава мед.сестри). Та г-жа Тачева явно просто им е обяснила да не чакат помилване от нас, господина тук си е осъден и точка. Пък те там ако преценят, че е несправедливо осъден и решат да си го помилват си е тяхно право, нас обаче да не ни търсят за помилване, понеже за нас той си е виновен.

Ако на мястото на Мартин беше синът на г-жа Плугчиева щеше ли да даде зелена улица така?!

Това лице което е министър на правосъдието и което не може да установи от какъв пол е, с какъв акъл разрешава един престъпник, осъден от българския съд, да бъде освободен ей така, защото англичаните поискали! Нали сме едно цяло в ЕС? Как англичаните няма да признават българския закон и българската присъда? Тачева или Тачев или каквото и да си - мястото ти не е в Министерството на правосъдието, а някъде, където да си чистачка или ....

таз година Шийлдс, догодина австралиеца 'дето уби Андрейката на 28ми декември - Пол Фрийман. джунгла!

Ами нашите сестри как бяха освободени, бе, хорааа? Жеста се връща, не виждате ли? Кой призна либийските закони, а? Ние ли? Така е в политиката - сделка:)

Пишете, че престъплението на Шиилдс е безспорно доказано. Сигурно е така, но дали британците го разбраха? След като стана ясно, че се заформя международен проблем, трябваше веднага да направим специален филм, предназначен за Острова, в който да се изложат фактите и (ако трябва срещу заплащане) този филм да се излъчи там от някой гледан канал в подходящо време. По същия начин трябва да се постъпва и с фалшификациите на македонизма, например. Ние си мислим, че хората на Запад знаят истината и накрая ще отсъдят справедливо. Няма такова нещо. И там са потънали в грижите си и реагират първосигнално щом дочуят някаква информация. Естествено е да повярват първо на своите.

ама и нашто варненче хубуу го изтръска навремето пък отдавна му е здрава тиквата ашколсун на бармана!!!

Това би било прецедент. Анло-саксонското право се основава на прецеденти, така че ако сега един бългърин насред Лондон се опита да счупи с камък главата на барман поданник на империята на нейно величество и това бъде безспорно доказано, би трябвало да бъде пуснат на свобода по силата на прецедента Майкъл Шийлдс. Или поне така ще бъде, ако в Англия правъсъдието наистина е справедливо. Мисля, че е глупаво това което се прави, но инициативата да бъдат освобождавани доказани и осъдени престъпници идва от страната на Англия.

предатели и блюдолизци-

за тежка телесна повреда - 10 години, а за още по-тежка телесна повреда и освен това причиняване на смърт - няколко години условно на шампиона.

Един законен въпрос: Ако българинът беше виновен в този казус, щяха ли да го освободят? Мисля, че не, защото не е със синя кръв.

Дано нашето момче да се оправи и да няма никакви последствия за здравето му. Това е по-важно за нас.

Всеки път,когато прочета поредната новина за този случай се убеждавам колко жалка държава сме станали. Как всяка друга с малко повече влияние и добри позиции може да ни мачка и тъпче. Как от един обикновен за нещастие случай се ангажират високопоставени политици и гспода с много власт.Майкъл добре обаче се е подготвил, след мача в Турция бързичко се е преместил в БГ, защото тук може да се държи по както пожелае, да осакати и дори и да убие....и това просто да му се размине. Разбира се тази грозна случка, ако беше станала в Турция нямаше да се тръби из пресата, а лекичко Майкъл щеше да лежи в занданчето и след около 15-20г щеше да излезне от там но вече като Фенка.Типичния за Англия хулиганску стил на поведение не е тайна за никого, но добрите политици успяха да обърнат така ситуацията, че едва ли не Мартин (бармана) да се извини на Британеца, че видиш ли той какво му е причинил и как случайно си е подложил главата по камъка.Наистина с дълбоко съжаление и момент на гняв се чудя как шепа хора командват иначе хубавата ни държава и са готови да пожертват един осакатен човек какъвто е Мартин в момента заради деловите отношения с Англия. Но на фона на тези взаимоотношения един българин е нищо, когато в България човека за политика струва един подпис върху вече иначе произнесената присъда

Това би било прецедент. Анло-саксонското право се основава на прецеденти, така че ако сега един бългърин насред Лондон се опита да счупи с камък главата на барман поданник на империята на нейно величество и това бъде безспорно доказано, би трябвало да бъде пуснат на свобода по силата на прецедента Майкъл Шийлдс. Или поне така ще бъде, ако в Англия правъсъдието наистина е справедливо. Мисля, че е глупаво това което се прави, но инициативата да бъдат освобождавани доказани и осъдени престъпници идва от страната на Англия.

тачева-ЮДА!!!заради такива като теб напускам страната си завинаги,аз тук нямам права а само задължения.утре някой ще ми счупи главата а ти тачева ще му направиш свирка щото си политическа проститутка.God will judge you!

Сигурен съм, че никой в Англия не желае човек извършил подобно престъпление да бъде пуснат на свобода. Проблема е, че те просто са наясно, че българската съдебна система и полиция е гола вода (което е факт). Трябва да бъде даден пълен достъп до документите по делото на англичаните и те да излязат с мотиви, които конкретно сочат с какво не са съгласни. Ако имат добри аргументи съм сигурен, че помилването няма да е проблем. Ако обаче нямат такива не виждам защо им е този Майкъл Шиилдс на острова като тука си го храним в нашия затвор.

Абсурдистан

Пуснете ли го аз ще го накожа

abeeee tezi idioti shte im takovam i dvoinite standarti. znachi ako hvanat bulgarin za neshto to toi e neprimenno vinoven. kato abvinim britanec za prestaplenie-to v takuv sluchai nie si izmivame rucete s nego. to mozebi triabvashe bulgarina che e izdurzal na takuv poboi i che britancheto vidite li si e pretovarilo rakata dokato udria,a bulgaria da ia osudiat che sa i tezki pavetata i onia e vidial zor dokato udria. ako taka produlzavame da se suobraziavame samo nie s drugite a te s naz ne-mozebi edin den shte triabva da prigotvim na vseki ugul da ima gotovi prigotveni i ulekoteni paveta,koito daze da sa slozeni i v tozbichki za maksimalno ulesnenie na poboinika-taka mozem da zapochnem, da razvivame boen turizam. eto idva anglichanina,nabelia si zertva,haresva si edno pavence,zema go,brebiva niakoi,posle vliza za malko v zatvora,i nakraia si si se pribira v anglia kadeto shte razpravia -IIII DA ZNAITE NA KAKVO SAFARI BIAH

това момче заслужава орден. толкова много изстрада. писна ми от българи!

ebati...pishe che pismoto bilo polucheno sled kato BBC napravili razsledvane...demek vidite li, ne e milosurdie ot strana na BG, a stoto BBC sa napravili razsledvane i edva li ne koi znae kakvo sa otkrili i tova e prichinata pravitelstvoto da se suglasi. I drugoto- bili sme si iztrili rutsete, nie ne si triem rutsete s niakakvi muhliasali chlenove na taka narechenata 3ta klasa, raobtnicheska klasa v UK. Hich ne me interesuvat tia pianduri i samo moga da si iztsapam rutsete s takiva. Triabva da sa ni blagodarni che go pomolivame toia, zastoto toi prekara 3 godini v zatvora a onia barman ste e invalid za tsial zivot

наи-после. Абсурдната българска съдебна състема трябва да бъде ремонтирана!!!! ... то абсурдна и българска е почти синоним!

Така е когато политиците слугуват на общественото мнение, а не на законите. След като и виновен и то е доказано, трябва да си лежи присъдата. Това ли е примера който дават британските власти- ходете по света и правете престъпления, пък ние ще ви вадим от затвора.