Наплив на румънци в България за празниците

Близо 100 000 румънци са закупили туристически пакети за почивните дни. Туристическите компании отчетоха увеличение с 15 процента на желаещите да прекарат празниците извън дома.

Обратно в новината

Коментари - Наплив на румънци в България за празниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румъния никога не е била след нас.Така ни лъжеха политиците.Желая на съседите всичко добро-там наистина има възход.

Картинката с летателният обект е ВОДОПЛАВАТЕЛЕН СЪД !

Добре , че сме далече от Влашко!!!

Подозирам, че тази картинка става почти за целия свят, но летателният обект е интересен.

аз пък и моите приятели заминаваме в гърция през почивните дни ....българите се махат от българия,изват румънци........много важно,просто хората обичат да бъдат на различни места от родните

да си ходят хората където си искат, на мен не ми пречат във Варна

Ами да ходят бе, заслужили са си го. Живи и здрави да са.

Заради нашествието на румънски 4граждани се отказах да почивам на Албена! Тези хора акат в морето и са ужасно невъзпитани и прости! Но почиват за по малко пари от нас! Ето така миналото лято видях как се съсипва един от хубавите БГ курорти! Албена гъмжеше от румънци и най - бедните европейци! обслужването е под всякаква критика и за българи цените са безбожни! да живее простотията на тези мениджъри които са измислили това! Затова се отива в Турция, Гърция или някъде навън за да се почустваш човек на по ниска цеуна и далеч по добри условия! А тук...мъка ми е за всички хора които живеят и си изкарват прахраната по Северното ни Черноморие! ще трябва да гледат как им съсипват всичко и се гаврят с труда им!

Пълна дезинформация! Браво...

ei varna glad te goni ako gi njama turistite pa bili te ako 6te6 i ot zaanzibar. do v4era vla4e6e zarvulite sega si nadigna gadnata mutra njama kato teb

така е приятелю но спомни си какво направиха румънците с техния чаушеску.действия трябват а не само празни приказки.

Кой Ви пита какво искате!? Хората имат пари и ходят където си иската!!!

samo do predi 5-6 godini niamaha tok,a sega kade sa te-kade sme nie?

Че кой ви пита искате ли ги!?

пара ги е заблъкала хората

Румънците са добре дошли в България.Те са по лоялни като съседи към нас,отколкото ние към тях.Първо виж гредата в собственото ти око ,пък тогава гледай за сламката в неговото.Ние бяхме преди тях единствено по време на дясно управление,като не гласувате и оставяте пенсионерите и читаците да избират само ДПС и БСП не Румъния а и Таджикистан ще ни изпреварят.

НЕ ГИ ИСКАМЕ ВЪВ ВАРНА!!!

Ето вижте Румъния вече е на мн разстояние от нас по доходи..... А преди 6 7 години бяха след нас. До къде ни докара Царско Турската а впоследствие Комунистическата Царско Турска Олигархия.

Госпожи и господа! Какъв ви е проблема? Като в Румъния е по-евтино, какво ви пречи да ходите да пазарувате там? Но както виждам от публикациите, не ние ходиме на пазар в Румъния, а те идват при нас. Никога те не са били по-добре от нас и никога няма да бъдат! Престанете да се доверявате на публикации, чиято единствена цел е да ви манипулират!

ЕЙ ГЕИЧОВЦИ САМО РЕВЕТЕ ХВАНЕТЕ СЕ ДА БАЧКАТЕ И ЩЕ ИМАТЕ ПАРИ!!!!КАДЪРНИТЕ УСПЯВАТ В БГ!!!!!!