Юрген Рот: Борисов е като Ал Капоне

Висш представител на Европейската служба за борба с измамите /ОЛАФ/ ми каза, че Бойко Борисов е българският политически събрат на Ал Капоне.

Обратно в новината

Коментари - Юрген Рот: Борисов е като Ал Капоне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ogledaite se kakvo stava vuv varna i po 4ernomorieto na iug ?!?!? koi sa golemite stroitelni firmi ?!?! koi sedi zad tehnite investicii ?!?!? obshtinski lica,organizacii...v e razpredeleno i razgrabeno za bez pari .

видях в близост до Приморско край шосето построен замък, който е някакво копие на Царевец Велико Търново. Оградите са кулите , даже и църква има. Няма да говоря за хаотичното и грозно строителство, което е съсипало уникалността на този природно красив край. Не може ли от тези скъпи строителства да се започне и да се видят кои са тези строители, откъде вземат пари да строят замъци в преносен и буквален смисъл. Посетила съм много страни и в Америка съм била. Последните събития, които пак ни провокираха като нация трябва да ни събудят и да ни отворят очите за следващите избори всички трябва да покажем, че сме сериозна нация, че мислим за бъдещето на децата си. Да изберем политици, които са наясно с нещата, които се случват и за хала на обикновения българин. Да работят за една силна социална България, за закони, които обслужват истината. Аз казвам, че признавам това правителство, което ми е подоборило жизнения станадарт, а това се слуи само при Иван Костов, колкото и да го обругават, той има качества. Аз ще гласумав за кадърни хора, а не такива, които обичат да си гледат физиономията в тв екрана

Само в Бойко Борисов е истината!!!! До сега се чудех, за кого да гласувам на следващите избори през 2009, но вече, след този червен (руд, рот ит.н.) журналист съм напълно наясно - ще гласувам за партията на Бойко Борисов!!!!!!!

ТОЗИ ГЛУПАВ НАРОД ЩЕ СМЕНИ ЕДНИ МУТРИ С ДРУГИ-БОЙКО БОРИСОВ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ГЕРБ. НЕЩАСТНИЦИ.

и тия, дето го отричат, и ония, които го славят - са обект на манипулация...по мое скромно мнение.

нека журналистите отвън да кажат истината за мафиотската ни държава,защото нашите журналисти публикуват само поръчкови репортажи.Те нямат мъжеството да публикуват това,което пише немският им колега Юрген Рот,техните репортажи са за евтин имидж,хората виждат добре и могат да преценяват,но нищо не могат да направят,защото пипалата на мафията са навсякъде,всеки се е затворил в черупката и си дращем по форумите едно и също,както и аз в момента.Ака искаме нещо да се промени това е тоталната реформа-смяна на цялото правителство,вън от него на турските продажници,които реално управляват,всички хора до един на изборите,защото Доган точно на това разчиташе да не се гласува и да спечелят турците,а той е страшно хитър и прозорлив.Сега ще си ближем раните,защото само ние сме си виновни за всичките беди

Единия от босовете на мафията,намиращ се в правителството,днес подаде оставка!

защо все говорим за алтрнативи. това е вода в колеото на тези които използват вечното мърморене за да ни пробутват такива като Доган, Симеон Крадливи и ББ. Утре като ББ се изтърка, а това ще стане бързо, пак народовците ще заблеят за алтернатива. И пак ще им продутат някой уж нов и пак овчето населението ще блее недоволно. Защо на мен не ми трябва вечна алтернатива на актуалното- защото имам критерии, защото имам знания, защото имам убеждения. Алтернатива на дясното е лявото, на лявото дясното и у нас има представители на едното и другото. Мърлячите т- нар. либерали не са нищо повече от ЛАПАЧИ. За съжаление понеже сме народонаселение без ясен поглед, без представа за ясни граници между нещата, защото обичаме нещата туй онуй, това онова, тези пляжаци- либерали у нас и преди 1944 и сега станаха фактори. Вижте нормалните западни държави- там те са натикани в ъгъла на политиката.

Bulgarinut e unikalno jivotno! Vinagi, glutnicata na individa mu e razdelena na dve - 'ednite' i 'drugite'. Az sum gord da sum ot 'ednite' AHHAHAHAHAH..... Ei pesimisti! Nqma politik v Bulgariq, koito minaloto mu da ne e svurzano s nqkakva grupirovka ili politicheska organizaciq. Ot komunizma do sega. AZ tvurdo sum zad Boiko Borisov! Haresva mi kak priema vsichki bokluci v politikata. Nemskiq jurnalist moje da hodi na mainata si, zashtoto toi ne jivee v Bulgariq. I vie ste OVCE, shtom vqrvate na nqkoi si, deto vi govori che 'jena vi spi sus suseda'. Boiko, MACHKAI politicheskite biznesmeni, nezainteresovani za Bulgariq!!!

НА ИЗБОРИТЕ,ШЕ ГИ РАЗБИЯ ВСИЧКИТЕ! КАЗАХ!

Всички които се изказват в полза на Б.Б. са ясни.При едни хипотетични избори те ще гласуват за него защото го харесват по една или друга причина.Дали е правилно или не-не се знае.Но по-любопитното е тези които твърдят че знаят със сигурност че Б.Б. е българският Ал Капоне/което може и да е така,но аз не знам/ не казват за кого да гласуват българите-кой е правилният избор,коя е алтернативата.Защото да сме анти- всички можем,но каква е визията за България-пак тройна коалиция ли?Но нали не ги щем?Аз не знам отговора.Но вие които сте така убедени моля кажете си мнението.

XXL

Тоя журналист ми скри напълно шайбата.Той каза Юрген Рот казва: Може би да се поогледате сред правителството, по-скоро там може да ги откриете. .Преставам да пиша,няма за какво.Хи!

Мафията още дълго ще управлява България. Бяха вложени много средства в продължение на години, за да се стигне дотук. А веднъж стигнали дотук, връщането е бавно и трудно. Как е започнало навремето Възраждането? Чрез просвета, образование стремеж за издигане на интелигенцията в обществото. При нас от години тече обратния процес. Интелигенцията бе прогонена или натикана в миша дупка. Видяхте ли учителите по време на стачката? Ами те приличаха по-скоро на стадо клошари, отколкото на интелигентни хора. В култ издигаме неграмотността и простотията. Кумири са ни отявлени престъпници и мутри. Сега не ни остава нищо друго, освен да берем плодовете на тази политика.

Shumete naivnici, glupaci, shumete dolari, evra, nii idem bodri BSP/DS ahmaci, s buhalki i s kokain v raka. Nie sme na vseki kilometar, ot tuk do kraya na sveta, shte vi dademe samo vetar, a nii shte priberem i vashite blaga. Shte stanem milioneri i kapitalisti, shte smuchem vashta krav i svoboda, a vie shte se garchite kat glizti, zaroveni v sobstvenite si laina. Vlastta se samo s krav prevzema, i samo s krav se dava tya. Pomnete, niama tuk dilema, shte zavladeem nii sveta.

Юрген Рот - страхотно го казваш! Много си прав! Б.Б. е наш човек.

Всички го знаят - ама в България никой не го казва на глас ха ха ха . Добре ,че поне отвън ни казват открито . За такива случай има една поговорка - Няма огън без дим . Сега ще видим кой пак му е виновен на бат Бойко. Като беше в МВР - съдии и прокурори.Като стана кмет - правителство и кой ли още не - сега ще има нова тема ха ха ха . Пък Вие гласувайте за Спасителя.

заговорите не са по моя вкус- но защо четири години по времето на Симеон Крадливи ни го навираха в лицето този ББ, кой го правеше, защо, с какъв интерес. А защо сега започна бавното му дискредитиране. При това и единия и другия път с участието на медии. Дали обществото ни не е БОЛНО ама много БОЛНО и няма никакъв критерий за хората и нещата които иска да постигне- извън дебелото си черво и кревата и затова тарикати и хора с нечисти намерения ни пробутват разни политически сурогати. Дали горе във властта не умеят да овладяват ситуацията и наистина има една СКРИТА паралелна власт, която подшушва на онзи и този какво да прави. Защото имам голямото подозрение, че тази власт докара Симеон Крадливи при безспорното съдействие на ДПС, за да разбие уж двуполюсния модел при отвращението на десните тогава от станалото и смута в БСП, от където произлизаше и с които тази паралелна власт е свързана чрез свои си нишки вътре в БСП. Защото не се разби толкова друполюсния модел, колкото се разшири рамката в която мътни и неясни сметки се осъществяваха без особено противодействие. Създаде се условие за инфекция и ето циреят се пукна. Не съм от Атака, не ги харесвам, но май ДПС до тук печели най- много. И ако там наистина вярват, че Бърбойко не ги иска във властта (що ли пък му вярват) дали тази скрита власт умишлено или не не работи за ДПС. Не ме разбирайте погрешно. Не мисля че тя е в Анкара или Вашингтон. Убедена съм, че си е у нас. Защото у нас няма влиятелна група лица, извън политиката, но свързани с партии, гравитираща около тези две столици. Но има една силна група- на ДС и бившите ком. величия, която е със силно влияние в БСП.

НАЙ-НАКРАЯ ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА.

Не хулете толкова много народа. Медиите могат да му пробутат всяко магаре за расов кон, всичко е въпрос на пари.

Пак ли ще се правим на учудени?

ние го знаем това, те го знаят. Е, и? А в-к Труд каква игричка играе? Не за друго питам, а защото вестникът си е поръчков от край време. Та от къде идва сега поръчката. Щото за Стаондарт знаем- Москва. 24 са дупелизци по принцип, Монитор лиже на Доган, бТВ на властта която и да е и т. н. и т. н.

Брей, Бойко!! Ама много ги е страх от теб!!!! Какво ли още ще ти измислят??? Да не ти пука - ТИ СИ !!!!

Евалата пич, най-накрая една свежа мисъл и една истина в едно! Кофти че българският народ тъпо и упорито отказва да го осъзнае това...

Комунистическите номера нямат край!Помните ли Ж.Г.,ами С.С. ?Сега Б.Б.?!Вярно е както казва Седефчов,че резервната им скамейка е дълга.....а пък аз ще добавя,че гьонсуратлъка им няма край!

Ам управляващите като кого са?

Много си прав. БСП-то искат да ни го натресат, защото знаят, че хората ще гласуват за него. Уж алтернатива. Малко хора разсъждават като тебе. Не вярвайте хораааааааааа!!!!!!! Мислете малкоооооооооо !!!!!!!!!!!!!!!!

ние бат бойко си го знаеме, също така знаеме че най-големите успехи на МВР когато той беше шеф на МВР, бяха, утвърждаването на монопола на групировките върху наркопазара. Също така знаеме че от тогава до сега амфетамините поевтиняха 4 пъти, а марихуаната поскъпна 7-8 пъти, ма кво можем да направим? нищо, дори и да го ликвидират бат Бойко, друг като него ще заеме мястото му, така 4е кво зна4ение има?

Абе той, като мафиот не е успял много, но по-важното сега е, че в политиката повече ми напомня за Валентина Хасан - изпълнителката на Кен Лий.

Влязохме в Евросъюза и много неща започнаха да изкачат, чудно защо!? ... Че няма как България да се оттърве от мутренското си минало ... НЯМА то е ясно ... явно ще живеем като в Италия .. и след 20 години вместо цигари, ще пушите наркотици ... може и така ... Въпроса е ми е, защо сме такъв Народ, че трудно виждаме нещата още в самото начало ... Мафията и правителството били ръка за ръка ... а кой го ПОЗВОЛИ ... и защо!? ПОЛИТИКАТА Е МРЪСНО НЕЩО ... както се казва ще ми се да фана гората и да не ме види никой повече, но това НЕ Е решение ... малка държава сме, всеки ще ни тъпчеее ... и ще прави каквото си поиска с нас ... което ме навежда на мисълта всеки да се спасява както може ... :(

Положението в Б-я е много зле. Не намирам смисъл да стоя по-вече тука. В началото на демокрацията все се надявах, че максимум до 10-тина години ще се оправим. От 7-8 години тотално загубих вяра, че някой ден нещата ще се оправят в Б-я. Нямам доверие на нито един политик. Чакам с нетърпение детето да завърши 12 клас, да мога да изляза да работя в чужбина. Посещавала съм доста европейски и балкански държави. За кадърния и честния човек винаги има място под слънцето и работа, където и да се намира. Б-я отдавна не е държава за интелегентните и възпитани хора. Знам, че все още, макар и малко се намират трезвомислещи хора, но не знам до кога ще остискат. Страхувам се да не ги смачкат духовно и материално. Дръжте се !!!!!!!!!!!!

Българи, пак тичайте да гласувате за мутрата Бойко и ченгеджийската му партия. Тия ще ни довършат и вече наистина няма да имаме държава. Халал да са ни! Всички мутри и фолкаджийки с голи цици и някои от незадоволените престарели жени, които мрат за т. нар. му мускули /вече бая провиснали!/ ще гласуват за него. А вие, българи, ителектуалци и малко по-умни, мислете как ще гласувате!!! Не давайте власт на тая мутра, защото свършваме като народ. Всички млади ще избягат оттук и ще останат само харесващите бат ви Бойко и баби и дядовци, които няма къде да отидат. Е тогава наистина ще си останем без нашата наистина красива България. Жалко, много жалко!!!!!

българиябезнадеждна работа.хващаме пътя нанякъде и това е!!!!да си стоят тука бандитите с чалга феновете:)

Бойко, ти си пич, не губи вярата си и моля не ни изоставяй въпреки тези хора, те са объркани като всички нас

Вече и в чужбина виждат кой е ББ и кои са мафиотите в БГ,само простия български народ не го проумява.

Кой е този Капоне на Бобоне Кофе приятел или братчед

mafia

Бат бойко е бой ама незнам дали ще го яде

Здравствуй Бойко! Как дела! Наверно ты с ума сошел! Раззве ешо правда! Спраси у товарища Сергея Дмитриевича? Он все знает! И Румен Петкович! Тоже!

Не е, Ал имаше коса.

Както изглежда, тъпият БГ народ в следващите избори ще си избере да го оножда ББ и пак ще КВИЧИ, че му е зле! ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА СИ, ЗАЩОТО НЕ МИСЛИМ КАТО ГЛАСУВАМЕ. Проблемът е, че НЯМА УМНИ ДОСТОЙНИ ХОРА КОИТО ДА СЕ ЗАХВАНАТ С ПОЛИТИКА.

Карла дел Понте да бъде назначена с извънредни права, под наблюдението на Интерпол ! И да ги разследва всичките, извънредно законодателство, задържане 720 часа, изземване на имуществото. Пълна забрана на бивши агенти, сътрудници и офицери на държавна сигурност да заемат обществени длъжности. Иначе ще продължат да ни манипулират. Наблюдавайте ченгето тошев, когото така наречения президент гоце награди с най-високия орден, какво ще съчинява скоро из вестничето си. Няма друг изход, иначе ще става все по-зле. Тази политическа мизерия постепенно се превръща в икономически проблем и скоро ще го почустваме.

Да не говорим колко е достойно да не се отричаш от хората, с които по една или друга причина те е срещнал живота, независимо на каква цена

Какво смущаващо има да познаваш някой, аз познавам много хора и сигурно някои от тях са престъпници, това прави ли ме също такава (Той каза, че го познава от началото на 90-те години. И двамата са спортували. За мен меко казано, такова познанство е смущаващо.)

Абе то си от ясно по-ясно. Този цървул Б.Б. БСП си го отглеждат за опозиция и се опитват да ни го натресат. Явно смятат че сме толкова изпростяли, че номерът им ще мине... И май ще се окажат прави :)

Нямате ли някаква снимка, на която е с риза и не се чеше?

kak si pozvoliava da capa nachia angel?nachiat idol ? ujas!!!!!!!!!

kak si pozvoliava da capa nachia angel?nachiat idol ? ujas!!!!!!!!!