Опяха Стоев в открит ковчег - снимки и видео

Не повече от 50-ина опечалени поднесоха съболезнования на съпругата и родителите на убития в началото на тази седмица писател-хроникьор на мафията Георги Стоев.

Обратно в новината

Коментари - Опяха Стоев в открит ковчег - снимки и видео | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Венета Райкова защо не отиде да почете паметта му? Заради нея сега той не е жив, ще и тежи на съвестта.

Коментарът Ви е чудесен! А романите на Хр. Калчев, писани през демокрацията или по-точно - хаоса, аз наричам кич и чалгата в литературата. Излъгах се да прочета един, след което реших да не си развалям хубавите впечатления от предишното му творчество. Все пак не го обвинявам - нали някак трябва да се живее! Лошото е, че има последователи.

Човече, нали същият Г.Стоев от години беше съавторът и информаторът на създателя на българския вулгарен роман Христо Калчев? Какво ново издаде в романите си Стоев, което обществото не знаеше? Защо ако е знаел нещо провече и имаше да съобщи нещо такова не го е направил - писмено и нотариално заверено, по имейл, на диск или както ще - пред прокуратурата, или изпращайки скандалните сведения на някой редакция, телевизия, наша или чужда? Защото нищо ново не казва, всичксо е кьорфишек и начин за печелене на лесни пари от халтура.

КАК НЯМА ДА ГО УБИЯТ СЛЕД КАТО ВСИ4КИ БЯХА ПРОТИВ ТОВА КОЕТО ПИШЕ,ИМАМ ПРЕДВИД1 ДЕПУТАТИ,2 ПОЛЦАИ,А ТЕЗИ ХОРА СА УПРАВЛЯВАщИТЕ МУТРИ.РЕАЛНИ МУТРИ ОТ ТЕЗИ КОИТО ПОЗНАВАМЕ ОТ 90ТЕ ВЕ4Е НЕ СЪщЕСТВУВАТ.КАК щЕ НАМЕРЯТ УБИЙЦИТЕ ,КАТО УБИЙЦИТЕ РАЗСЛЕДВАТ УБИЙСТВОТО.ТАЗИ ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА НА МУТРИ,ГАДИ МИ СЕ ОТ ВСИ4КИ .

НЕ ПИШЕТЕ КОЛКО ЧОВЕКА СА ГО ОПЯВАЛИ А ИЗДИРЕТЕ УБИЙЦИТЕ И ГИ ЛИНЧУВАЙТЕ ПУБЛИЧНО.КАКЪВТО И ДА Е ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С ЧОВЕШКА СМЪРТ.НЕ ПИШЕТЕ ТЪПОТИЙ А УБИЙЦИТЕ ДА СА НА СВОБОДА И ДА СЕ КЕФЯТ ЧЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ.

Хайде по-кротко с апологетиката на на този уж разкаял се бандит, рещил да превръща бандитското си минало в летопис на времето. Между другото - това е поредната лъжа, че този бандюга е писател. Писателите бяха около него - Владо Даверов, Румен Леонидов, донякъде Христо Калчев... Човек въртял бухалката, ще върти писалката? Айде бе! По-скоро осребряване на миналото, а не разкаяние е целият фарс. И не е много ясно своята история ли споделя или нечия друга... Карай.

Kakvoto i da pi6em v tozi forum, niama nikakvo zna4enie. Jalko za Joro, jalko i za deteto mu koeto ostana bez ba6ta. Joro be6e edin smel maj. Po4ivai v mir. Bog da te prosti!!!

Няма пенсиониран мафиот, всички които се захванат с убийства, рекети проститутки и друге мръсни работи знаят това. За мъртвите или хубаво или нищо, Бог да го прости но когато с бой е принуждавал момичета да проституират в Хранков, когато е бил в групата за мокри поръчки, когато с боксове и бухалки събира пари, защо тогава не се е отказал, някой го използва доста умело и защото не е бил достатъчно умен той се хвана на лъжата че е голям писател , а след употреба всяко нещо се изхвърля, в този случай ликвидира.

Всички сме едни овчи души както казва оня музикален идол!!! Тарпиме всичко от 89 насам, а те само си играят с нас - БКП,БСП,СДС(създаден от БКП), НДСВ(създадено от ДС) и следващите бат бойковци. Време е да се надигнеме и да ги сгазиме, само армията требва да е с НАС!!!

Бог да го прости и мир на праха му! Все пак не мога да си дам точен отговор на въпроса: Бил е част от група за мокри поръчки, но никога не е изпълнявал такава?! Като как така е било това?

Всички сме едни овчи души както казва оня музикален идол!!! Тарпиме всичко от 89 насам, а те само си играят с нас - БКП,БСП,СДС(създаден от БКП), НДСВ(създадено от ДС) и следващите бат бойковци. Време е да се надигнеме и да ги сгазиме, само армията требва да е с НАС!!!

Лелее,колко сте тъпи

Георги до последно е искал да дава показания в прокуратурата, каза опечалената след опелото на писателя. Преди три дни говорихме и той каза че иска да даде показания, заяви съпругата. - citata e ot statiata. Той говори за това, че в България не само няма правосъдие. В България отсъства изобщо правосъдието. Георги Стоев беше като блудният син който търсеше верният път в живота. Оказа се обаче че в едно общество пълно с вълци/покрити с овчи кожи/ такива като него не могат да живеят. Виждам че за мнозина той си остава мутра. А това е наистина страшно. Хора не се делят на мутри и ангели. Редно беше поне един прокурор да го изслуша, а и дори да се самосезира, тъй като в книгите му всички са с истинските им имена и творбите му са повече мемоарна стойност, а не с художествена. Явно че тези които носят званието прокурори едва ли имат моралното право повече да го носят. Всъщност ние наистина се нуждаем от катарзис/душевно пречистване/, но едва ли това може да стане и с хора като Р. Петков и софийските прокурори. Жалко за младото момче. Дано Бог да прости греховете му.

На 32 години съм. От София. Няма вече кой да ми разкаже в какви годани съм живял. Отиде си. Убиха го. Отиде си летописеца на нашето поколение. Няма да има втори. Ще си останем едно загубено поколение. Наскоро четох книгите на Жоро. По-точно след като го убиха. Доста неща бях забравил, но като четох си припомних. Помните ли беше страшно да се иде в Ялта. Помните ли охраните на Жоро Илиев в Кънтри клуба в Созопол. Дърпали ли са гаджето Ви в Камелия на Слънчев бряг през 1994 на мен да. Помните ли ескортите по пътищата аз да, 4-5 черни мерцедеса, които Ви изтикваха извън пътя. Откъде дойдоха тези хора, кой ги създаде Жоро Ви даде част от отговорите. Плюнки, като Никалай Кокинов съм виждал много не Ви ли напомня бездарния кариерист от провинцията, който до последнао ще брани местенцето си с до болка познатат му чупка в кръста. Не е ли той олицотворение на типичните безличници познати ни от Комсомола. Момче дошло отникъде, а вече идаващ присъди художоствени измислици. Нещастник, който не е ходил на хотел на хотел Орбита през 1993 за разлика от мен да види офисите на СИК и Любен Гоцев разделени от респектиращите 10 метра. Времето лекува. Раните. Спомените. Ставаме дебили без памет. Жоро се болеше с това. Но го няма. Неговата истина бе неудобна и несъвместима с времето. Как може да си позволява такива неща. трябваше отдавна да са забравени. На това се разчита. Да забравим. И ние го правим. Забравяме. Амнистираме. Но някой горе не забравя. Никога. Жоро е там, като добър човек а ние къде сме??? ТЕ къде са??

Поклон пред смелостта ти, мило момче! Дори да имаш грехове

tova e nai dolnata nacij!tozi 4ovek e istinski geroi!no i naroda ne mu obarna vnimanie!njma6e koi da go pogrebe dostoino!tova e nai strahlivata i sme6na nacij!ne se 4udete togava za6t0 ne znaem kade e groba na botev i levski a ve4e i na stoev a se znajt i pazjt grobovete na v.iliev fatik ilij pavlov i o6te stotici koito napraviha dargavata i naroda na istinska mutrenska-komunisti4 bezsperspektivna ko4ina!

tova e nai dolnata nacij!tozi 4ovek e istinski geroi!no i naroda ne mu obarna vnimanie!njma6e koi da go pogrebe dostoino!tova e nai strahlivata i sme6na nacij!ne se 4udete togava za6t0 ne znaem kade e groba na botev i levski a ve4e i na stoev a se znajt i pazjt grobovete na v.iliev fatik ilij pavlov i o6te stotici koito napraviha dargavata i naroda na istinska mutrenska-komunisti4 bezsperspektivna ko4ina!

Sqjalqvam za tozi mlad 4ovek . 4ervenata mafiq nqma6e da go ostavi dqlgo da jivee . Prosto nqma6e da go pojali

Разбираме, че момчето не е писало за пари... Факт е, че и аз не бих тръгнал да пиша за 2000 лева... Питам се не толкова как е преживявал този човечец, защото с 3 трилогии за по 2000 лева парчето и за 4 години явно не му е било широко около врата... Пълна мизерия! Но може би е имал и друг бизнес, знам ли?... Това, което е ясно без съмнение е, че мафията не прощава. Мафията на БСП, де!...

В интерес на статистиката, ако някой я прави тук, и аз мисля, че това е политически мотивирано убийство.

Кой го нарочи това момче за писател, бе? Един бивш борец се изживявал като писател и бившите му приятели взели, че повярвали, че е писател... И на някого това не се е харесало... Но това не значи, че той е знаел нещо или че е бил опасен. Такива като него загиват, за да отвлекат вниманието от други, по-важни и по-нелицеприятни събития. Не си мислете, че някой е искал да му запуши устата - той нищо не е знаел! Ако знаеше нещо, нямаше да посмее да го каже! Щом е говорил, значи е знаел, че нищо не знае. Може да е преживявал някак си с жълтите си писания и с медийните си изяви тук-там, но не си е заслужавало риска. Сам се е поставил в положението на жертвен овен. Жалко! Не го мразя, не съм го и знаел преди, но като човек не мога да се радвам на смъртта му, ясно е. Въпросът е, че очевидно нито от живота му, нито от смъртта му, е имало полза за България... И това е жалкото!...

толкова малоумни защитници на някаква псевдо мутра

gadnoto e, che e mlad chovek,bog da go prosti

Тия журналистите са най-големите саирджии. Срам и позор , особено за БТВ. Докога ще е тая простотия в ефир. Снимали погребение и скръб - БРАВО. 98 на 100 от медиите са некомпетентни. Това е трагедията на държавата. Оня дето псува Милен Цветков е прав.

Хм, Стоев беше част причинителите на убийствата през последните 18 години, защото фактически се занимаше с това инфантилно и последователно да нарочва хората и да ги превръща в мишени. Той е част от този ужас. Нека обективните и честни хора да помислят върху това. Би трябвало и той да помисли, но вече е късно.

Бог да го прости ГОЛЯМ ЧОВЕК . Ако може семеиството да обяви някоя банкова сметка,да разберем колко сме сьпричасни.

Хм, Стоев беше част причинителите на убийствата през последните 18 години, защото фактически се занимаше с това инфантилно и последователно да нарочва хората и да ги превръща в мишени. Той е част от този ужас. Нека обективните и честни хора да помислят върху това. Би трябвало и той да помисли, но вече е късно.

Kakvo da kagem za bulgarite umreli ot bednost lipsa na lekarstva,kolko hora se samoubivat ot taya dargava.Kakvoto si e nadrobil tova si izsarba.Ako beshe po umen niamashe da go ubiyat.Pro4etete za biznesa mu sas zavedenia prostitutki.Pomolete se za normalnite hora ane za kriminalni tipove

:) beshe lesna mishena,goliam ohranen debel,nepodvijen :)

Хм, Стоев беше част причинителите на убийствата през последните 18 години, защото фактически се занимаше с това инфантилно и последователно да нарочва хората и да ги превръща в мишени. Той е част от този ужас. Нека обективните и честни хора да помислят върху това. Би трябвало и той да помисли, но вече е късно.

Хм, Стоев беше част причинителите на убийствата през последните 18 години, защото фактически се занимаше с това инфантилно и последователно да нарочва хората и да ги превръща в мишени. Той е част от този ужас. Нека обективните и честни хора да помислят върху това. Би трябвало и той да помисли, но вече е късно.

Хм, Стоев беше част причинителите на убийствата през последните 18 години, защото фактически се занимаше с това инфантилно и последователно да нарочва хората и да ги превръща в мишени. Той е част от този ужас. Нека обективните и честни хора да помислят върху това. Би трябвало и той да помисли, но вече е късно.

Писател ?!?! - най-обикновена гнусна мутра. Довиждане.

ей, глупаци-журналисти психопати. не ме карайте да броя хората на снимката. повече от 50тина са. ама сте ненормални кретени само изопачавате всичко

Бог да го прости момчето! Когато му гледах интервюто в предаването на Венета, си знаех, че така ще стане - появява се някой, който не спестява нищо на никой, разкрива цялата истина и след няколко седмици четем такава новина. Потресена съм, но от друга страна не съм и изненадана, очакваше се. Жоро просто си каза всичко както е, и е обяснимо защо последва убийство. Пожелавам от все сърце на убийците да гният в ада, желая им най-бавната и мъчителна смърт, да измрат като кучета в адски мъки .. децата им да гният и те, да мизерстват, да живеят в страх .. да им се върне тъпкано, задето убиха това младо момче. Мир на праха му! Моите съболезнования! Жоро, ти беше единственият смел, този, който не се поколеба да разкрие истината! Винаги ще те помним!.. Почивай в мир!

Мир на праха на Жоро. Показа ни тинята в която живеем.

Бог да го прости!Жалко за младият му живот!Аз също си зададох въпроса кой е знаел къде отива(като се има пред вид,че си е сменял GSM-ите),как са го разпознали в гръб и т. н.Но има друго-днес по Нова ТВ Лора говореше с Адвоката и когато той спомена,че Г.С. бил нервен,тя се хвана веднага за думата и започна да нищи.Мисля,че имаха инструкция да подемат тази тема,за да се каже,че ето той е ЛУД и няма какво да му се вярва на приказките и на писанията..Така ще стане,така са се наговорили господата-управляващ

Бог да го прости! Убито е човешко същество, все пак! Но истината е, че щом Георги Стоев веднъж е бил част от престъпния свят и се е отрекъл, това никога няма да му бъде простено - нито от свои - т.е. мутрите, нито от чужди - т.е. т.нар. органи на реда, който не са обърнали никакво внимание на написаното от него. Причинала ли? Ами че тя е много проста : никой не уважава предателите! И за мутри, и за полицаи и дознатели Георги Стоев ще си остане предател. Това обяснява и факта, че скърбящите за него са толкова малко.

Беше интелигентно, смело и волево момче, с невероятно силна памет. За съжаление подобно на много други спортисти като него (беше тренирал самбо), в началото на прехода попада в силовите групировки...Такива бяха времето и средата му, а Стоев момче на 20 години. Беше млад, амбициозен, зареден със спортен хъз, желание за живот и издигане...А по онова време кумирите бяха Васил Илиев и подобните му.... Предполага че основно за успокоение на собствената си съвест, за да може да гледа в очите детето си, и един ден то да не се срамува от баща си, реши да разкаже живота си и нещата, които знае....също така с надеждата да го разберем, а и да предизвика някакъв отзвук в обществото към фактите, които изнесе. Той не се е мислел за герой - сам беше написал в книгите си ``в света към който принадлежа положителни герои няма``. Постъпи смело, според както е считал за правилно....не беше човек, който да може да живее нормално, средностатистически, овчедушно...възприем живота малко като състезание и надпревара, не търсеше спокойствие... Ин не ми се коментират, както и обществото ни, то е болно - всички имаме нужда подобно на него да изживеем катарзис и промяна, за да се променят нещата.... Стоев съвсем не бе най-големият злодей в тази държава, нито най-информираният човек - просто имаше съвест и не искаше повече да живее в лъжа, за разлика от много други. Личността му бе противоречива, животът още повече, но мисля, че със смъртта си и прямата позиция накрая изкупи всичко...

Беше удобна мишена, много подходяща за случая, направо подарък. Това е второто. Досега можеха да го убият сто пъти. Убиха го подозрително навреме. Това убийство не е криминално, още по-малко - литературно. То е политическо и има политически цели. Но целите биват различни. - Сега ще дойде каза Христо Калчев, докато отваряше третата кутия цигари и слагаше много лед в не знам кое по ред уиски. Седяхме в едно от онези квартални кръчмета, които в предишния си живот са били гаражи. Дървени пейки, миризма на пържени картофи, редовна клиентела. Бачкьорите на отсрещния строеж обръщаха по 2-3 ракии, придружени със салата от умрели домати. Журналистите от близката редакция машинално боцкаха картофки, пиеха бира и спореха нервно. Студентите се смееха на висок глас, целуваха се демонстративно и седяха един връз друг. Беше студено, момичето се опитваше да запали кюмбето, дървата бяха влажни, коминът не искаше да тегли. Другите посетители отдавна се бяха изнесли, но въпреки това продължавахме да разговаряме тихо. Христо потопи хлътнал профил в чашата и плъзна разсеян поглед върху хронологията на убийствата. Тя започва с разстрела на Крушата, а към онзи момент завършваше с Илия Павлов. Бяха го убили предния ден. - Видя ли кои отидоха на погребението? - Видях. Някои бяха по-опечалени от вдовицата. - Ей, че си ехидна! Имат чувства хората! Пак погледна хрониката, после часовника. Неговият информатор се бавеше. - Искаш ли да ти оставя списъка? Аз ще си го принтирам. - За какво ми е? Нали аз съм го писал! засмя се Христо по своя сардоничен начин. Беше тъжен и приличаше на самотна питанка. - Ще ти каже някакво име, но няма да е неговото. Не го разпитвай. Бъди предпазлива. Няма да е сам. След десетина минути в кръчмето влезе едро момче с яке Бомбър. Не очакваше да види трети човек, но се зарадва на празното заведение. Каза Здравей, бате Ицо, поръча си чай с мед и лимон, не запали цигара. - Запознай се с този млад приятел каза ми Христо. Младият приятел измърмори някакво име достатъчно неясно. Приличаше на огромно плюшено мече с очи като черни копчета. Голяма детска играчка, която излъчваше едновременно доверие и напрегнатост, измамен уют и неясна заплаха. - С какво се занимава твоят млад приятел? попитах Христо, все едно, че Плюшеното мече беше невидимо. - Аз съм в цветарския бизнес отвърна приглушено Плюшеното мече и невинно отпи от горещия чай. - Напоследък вашият бизнес процъфтява. Толкова много надгробни венци Светкавично наруших инструкциите на Христо. Плюшеното мече дори не примигна с кръглите си копчета. Забеляза разпечатката и се зачете. - По списъка ли вървят нещата? попитах. - Не ги пиша аз списъците отвърна Плюшеното мече. - А кой? - Защо? Интересува ли ви някой? - Пази, Боже! - Щото ако ви интересува, ще го преместим по-напред каза Плюшеното мече и за пръв път се засмя. Беше по-скоро сянка от усмивка. - Дълъг списък подметнах небрежно. - И по-дълъг ще става каза Мечето още по-небрежно. - Кой е следващият? - И бате Ицо не знае. Нали? обърна се Плюшеното мече към Христо. - Той има развинтена фантазия и се прави на писател каза Христо. - Така ли? И какво пишете? Мечето замълча и се съсредоточи в чая. Моят GSM иззвъня. Излязох да говоря на вън. За да си получи Христо информацията. И за да видя има ли още някой. Имаше. Още едно плюшено мече пушеше, облегнато на грамаден мотоциклет. Отпред дремеше сребриста кола. Когато се върнах, Плюшеното мече говореше нервно и все така приглушено, като ме видя, млъкна. Чух само последните реплики: Тоя е луд! Кажи му, че е луд! При Маджо се влиза през пет скенера и обикновено не се излиза!. После попитах Христо кой е тоя луд, не ми отговори. - Е, кога ще има литературно четене? попитах делово, като да сме на сбирка на литературен кръжок. Решавате, обаждате се на Христо - Не е необходимо. Ние знаем къде живеете каза Плюшеното мече. От последното изречение ми замръзнаха ушите. Не знам защо го каза. Мечето си допи чая и тръгна. Повече не го видях. Минаха няколко години. Плюшеното мече ме спря на улицата (не знам откъде изникна) Излезе първата ми книга, каза гордо и някак уплашено. Така разбрах, че се казва Георги Стоев. В понеделник го убиха. Двама немаскирани убийци. Посред бял ден. На пъпа на София. Демонстративно. Като наказателна акция. Дали заради живота му преди книгите? Дали заради написаното в книгите? Дали заради живота му извън книгите? Кой го уби? Някой от неговите герои? Повечето от тях са мъртви. Но има и достатъчно живи. Някой, който досега е говорел чрез него? Кой е той, ако има такъв човек? На въпроса Кой?, Владо Даверов отговори Той сам се уби. Искаше да бъде убит. Защо? За да стане най-четения и най-продавания автор? Прекалено скъпа реклама. Или защото товарът се е оказал по-тежък, отколкото е можел да носи? Да си носи глупостите в гроба!, каза Любен Гоцев след едно от скандалните интервюта на Георги Стоев. Днес тези думи звучат като пророчество и прокоба. Защо го убиха? За назидание? На кого? За сплашване? На кого? Като отмъщение? Чие? За отклоняване на вниманието? От какво? Защото проговори? Защото говореше от доста време? Защото никой не искаше да го чуе? Защото си е съчинявал и фантазирал? Защото е бил дребна риба? Защото някой се е почувствал застрашен? Кой? Мафията? Кой сегмент от мафията? Коя групировка? Или политиците? Кои по-точно? Защото е изприказвал повече, отколкото трябва? Защото е бил агент под прикритие (и такава версия има)? Защото е станал излишен и ненужен? На кого? Защото вече не е трябвал на някого? На кого? Защото е започнал да пречи на някого? На кого? Защото ролята му е била до понеделник? Защото паралелната власт ни съобщава кой кара влака, както казваше Илия Павлов малко преди да го разстрелят? Защото паралелната власт е задействала жестоките си, безмилостни механизми, за да запази своето статукво? Защото е настъпил гущера - ако не по главата, поне по опашката? Защото с това убийство някой притиска правителството и дискредитира държавата? Защото някой (поради своето политическо безсилие) се надява една предпазна клауза на ЕК да свали правителството? Защото някой разчиства своя път към заветната власт чрез убийството на един хроникьор на мафията? Той не беше писател. Сравненията с Алеко Константинов, Георги Марков и Манделщам минават границата на абсурдната приповдигнатост. Беше един от информаторите (някои го наричат съавтор) на Христо Калчев и искаше да стане като Христо Калчев. Беше бивш борец и нереализирана олимпийска надежда. Беше част от мафията и нереализиран (според неговите думи) изпълнител на мокри поръчки. Едно момче, което на 16 години е станало мутра и е погубило живота си изначално. На 16 години животът изглежда по един начин, на 34 по съвсем друг. На 34 е решил, че всичко, което му се е случило, всичко, което сам си е причинил, е било само една чернова, която трябва да хвърли в коша и да започне да пише живота си наново. И е започнал да пише. Беше свидетел. Това е първото. Свидетел. Никой не го е разпитал. Защо? Никой не си е направил труда да му подслушва телефона. Защо? Отказал е да даде писмени показания? Защо? Страхувал се е. Не само от Маджо. Нелепи са обясненията на прокуратурата, че няма достатъчно доказателства да арестува Маджо. Беше удобна мишена, много подходяща за случая, направо подарък. Това е второто. Досега можеха да го убият сто пъти. Убиха го подозрително навреме. Това убийство не е криминално, още по-малко - литературно. То е политическо и има политически цели. Но целите биват различни. Едната гласи: правителството трябва да падне, защото не се справя с мафията. Другата гласи: правителството няма падне, защото няма да се поддаде на натиска на мафията. Дали има и трета? Не знам. Знам само, че фабриката за убийства не спира. И не фалира. Вече 19 години.

Pokrusena sym ot vsichko koeto se sluchi s tova momche. Kolko e tyjno da jiveesh v tazi skapana dyrjava. Ubiha go za da mu zatvoryat ostata. Jalki izrodi!!!! Shte poluchite syshtoto pomnete.

Pokrusena sym ot vsichko koeto se sluchi s tova momche. Kolko e tyjno da jiveesh v tazi skapana dyrjava. Ubiha go za da mu zatvoryat ostata. Jalki izrodi!!!! Shte poluchite syshtoto pomnete.

Garantzia che ubiitzite sa blizki na nego hora!Te sa znaeli za sreshtata mu ot blizak nemu chovek,shtom sa go chakali v tozi chas.Leka mu prust na Berkovchanina!

Хонорара на една суперуспешна книга е ни повече ни по-малко от 2000/две хиляди/ лева. Книгите му драги смехурко не са писани за пари. Те само са още едно потвърждение на огромният обем информация, който излизаше за групировките СИК и ВИС. Но това което правеше тези книги ценни е точно това, че те бяха книги излезли от кухнята на една от групировките - СИК. След смъртта на Христо Калчев се разбра, че той е бил информатора му за вулгарните му романи. И не завиждай на чуждите пари, защото никога няма да се радваш на собствените. Моли се Бог да ти прости греховете, а и тези на Жоро. Мир на праха му и съболезнования на близките му.

Що не се гръмнеш бе комунистически задник? Ти явно си от поръчителите на убийството, чиито интереси са засегнати. Всичко написано е истина, иначе нямаше да е мъртъв.

Мир на прахът му. Нека Бог да го прости. Това което Георги Стоев постигна със смъртта си дано бъде доведено до успешен завършък.

Госпожо Стоева, приемете моите най-искрени съболезнования. Настръхнала и отчаена е цяла България. Дано има още много такива смели мъже. Бог да го прости.

Какъвто и да е бил, едно е неоспоримо - бил е истински мъж. И заради смелостта и мъжеството му да се бори за една обречена кауза - да казва истината, всички нормално мислещи българи трябва да му се поклоним!

Преди лагери, сега масови убийства. Това са приомите и методите на комунистите. Винаги са били такива, но трябва да пострадат и онези, които им гласуваха доверие, та да видим дали ще продължават да управляват вече 60 години. Ще ни очистят един по един, само и само да се задържат на власт. Това е най-безскрупулното и долно създание, което не мога да нарека човешко. Най-долнат измет на вселената, която не полага и минимални усилия да защити своя народ. Нагли, алчни и долни изроди, чиито деца заслужават съдбата на народа, която им я пожелавам от сърце.Да гният в мизерия и страх, да не могат и издънки от гена си да създадат и да останат за винаги в миналото на планетата, наречена земя.това са най-свирепите и безмилостни създания. Дано всичко, което вършат им се стовари върху главите и да не видят бял ден нито те, нито техните съмишленици. Тежко ни. Бог да те прости, момче и Бог да пази България!!!