Поредна нарковендета

Пет души са задържани в Несебър при опит да отвлекат мъж от Стара Загора от офис на хотел в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Поредна нарковендета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pi4ove informazijata e dobra kolegite sa propusnali da dobavjat 4e stava duma za izveten v zjla Evropa visokota ka4etvo na ulugite i semeen hotel Predlagame na dezata pezilani ottupki ...za trevata

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И ГЕЙ-ВЕНДЕТА В ПАРЛАМЕНТА!

Нищо ново под слънцето - дето разправяше ББ - Ние ги хващаме - те ги пускат Защо полицията не минава вечер пред дискотеката в подлеза на НДК - пълно е с блуждаещи деца на 10-12-15 години с мътни погледи. Не е ли ясно от какво?

Бай Тошо ( 19:36ч.)Интересен литературен похват. ХА-Ха-ХА

Абе, тъпоъгълник, какви специални средсва са ножовете и ел.палките?? и при какви специални обстоятелства се използват?? Ами ти помниш ли мангалите в Красна поляна - с кирките? Дето викаха смърт на българите! Защо тогава ченгетата не използваха ел.шокови палки? Нали са специални средства?! Тъпоумнико, бедна ти е фантазията - какви - наистина - СПЕЦИАЛНИ СРЕДСТВА има. Ама ченгетата ги е страх...

Ножовете и ел.шоковите палки не са забранени от закона. Качулките са израз на американско поведение. Мобилните апарати се рекламират през 5 мин. Пита се - малоумниците сержанти от Пазарджик - какво са иззели, и, изобщо, имат ли право да изземват такива неща?! - Все едно - на една курва да й изземат червилото и гащите...

Двама от нападателите са криминално проявени, единият в момента изтърпява пробация, а другият има присъда за наркотици и хулиганство. И ЗАЩО СА НА СВОБОДА?????????????

не е раклама тва си е нормално нещо, двама отпред ,трима отзад и един в багажника

петима маскирани и един отвлечен/общо шест души/ са влезли в автомобил Фолксваген? това реклама ли е?

Ама сега и отвлечения ще го вкарат у затвора нали? Все пак половин кило канабис май е извън разрешеното от закона?

хайде сега пак ги пуснете...

срещу тях ще бъде повдигнато обвинение по четири текста от Наказателния кодекс за нанасяне на лека телесна повреда, за СЧУПЕН СТЪКЛОПАКЕТ НА ПОМЕЩЕНИЕТО в хотела, ЗА ПРИНУЖДАВАНЕ НА ЧОВЕК ДА ВЛЕЗЕ В АВТОМОБИЛ, както и за притежание на наркотични вещества... страшна вендета, страшно клане е било... хахахахаха...

Ама защо го споменават Очите нали се доказа че той не е бандит?

Не зная защо журналистите толкова упорито включват в материелите си иззеха и мобилен телефон/и. У нас мобилните телефони са повече от населението. Почвам да поглеждам със страх мобилния си телефон.

Хан Тукту-Ето една кратка информация ,която може да Ви заинтересува:Днес фронтменът на блек метъл бандата от Крива бара Главорезите от Мало дере си проби 16-та дупка на лявото ухо.Вдъхновена от примера му,местната фолк фурия кака Дочка си направи пиърсинг на пъпа.

И какво стана - невинни министри, секретари и т.н. Кой е отговорен тогава за широкомащабната и ширеща се престъпност която застрашава най-много децата ни?

А ТОВА ЧЕ СА ИЗПОЛЗВАЛИ СПЕЦИАЛНИ СРЕДСТВА, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ САМО ОТ МВР И ТО ПРИ СПЕЦИАЛНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА. А ТОВА ЧЕ СА ОТВЛЕКЛИ ЛИЦЕТО - НЯМА ЛИ ЗА ТЯХ ЧЛ. 142 (2) Т. 1, 2, 5 И 8 ОТ Наказателния Кодекс ? САМО КАТО ЧЕТА СИ ВИКАМ, ЧЕ ТЕЗИ ЛИЦА СЕ ПРИКРИВАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА.

hihihi :) taka e pi4

Няма ли информация за уши? Дърпани, рязани,... нищо?!

Вие на това вендета ли му викате? Италианска телевизия не сте ли гледали? Вендетата е поне с десетина убити.

Аматьори,пълни нещастници,войната кой да продава в Сънито това лято ще е кървава,щом започва отсега-вчера в Бургас баретите удариха друга група сутринта ама по медиите нищо се не чу,добре,че гледохме репортажа по СКАТ.В събота вечер се клаха в центъра-пак нищо.Проблема е кой да сложим начело да продава,па да има и гайлета за нас,честните служители от системата на МВР.Моля подавайте кандидатури на адрес:РДВР-Бургас,за конкурсаПродавай за мен-East Coast Drug Idol.Oдобрените ще бъдат поканени на интервю,а за жури ще извадим за малко Митя Окото да си каже мнението и да кяри някой лев за обзавеждане на двустайния дето му оставиха и за нови гуми за Ламборгинито,ха,ха Те тоя ЦИРК аз най си го обичам.ДА ЖЕВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Тая снимка е от репортаж, който пуснаха по новините днес а коментара беше че тези оръжия са иззети от обиски на дискотеки по морето. Абе има ли нещо верно изобщо в тия полицейски хроники се питам и отговор не искам?!..

pi4ove informazijata e dobra kolegite sa propusnali da dobavjat 4e stava duma za izveten v zjla Evropa visokota ka4etvo na ulugite i semeen hotel Predlagame na dezata pezilani ottupki ...za trevata

Ще бъде повдигнато обвинение за лека телесна повреда, за отвличане 20 години затвор по бързата процедура за 3 дни . Ще оправя страната за 2 месеца с мобилни групи полиция с право да проверяват навсякаде и всичко и който притежава незаконно оръжие, хотел, цех, завод, автомобили и т.н. заминава където му е мястото иска се воля нищо повече.

Нещо скандално ли написах, че не публикувате, или просто ви мързи? Питането ми е към dir.bg. Просто бих искал да ми отговорят каква е тази специална селекция на полицаи?

Обяснете каква е връзката между малоумници, сержанти и Пазарджик? Защо не, например от Богров, Казанлък или Варна, ми точно от Пазарджик?:)))

Тъпчо, пускай ми коментара!

Споко - скоро ще ги пуснат под гаранция

Yspeshna aktsia - bravo! Kato niama iztichane na informatsia... Ozdravitelnite meropriatia davat rezyltat

Слънчев бряг не се слага в кавички (както Несебър не е сложен в кавички). Това е име на населено място.

Човекът бил в пробация-сиреч рекъл да се пробва....