Учат Емел Етем в Австрия

Вицепремиерът и министър на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем се запозна с работата на центъра за спешни повиквания, който обслужва и Виена. Етем е начело на официална делегация, която е в Австрия от понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Учат Емел Етем в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DRUGARI KUMUNAGI I CHERVENI LUMPENI ,TAZI BI TRBVALO DA METE ULUTSITE ,A VIE A NAPRAVIHTE PRINTSESA!...BRAVO!. ALCHNOST NAMA GRANITSI!...GALKO ZA BULGARIA!

e razhodila se e vidqla e svqt to vyv viena ima kakvo da se vidi a posle dano re6i da si ostane tam 4e v bulgariq ne q iskame

Тропнете по един виенски валс с г-жата, че може и кючек! Така и тя нещо може да научи, че и вас на нещо да научи!

Средната нето заплата на един австиец е около 1200 евро. Бруто около 1800 евро. Получава се 14 пъти в годината. Вишистите получават в зависимост от специалността си повече. Това е ориентировъчна цена за среднисти.

Да се взаимства чужд опит - да.Но тази с патешкия си мозък какво може да разбере.Напразно е харчила държавни пари за това пътуване до Виена.

Абе,кузум кардашлар,тя изучава телефона за тия спешни повиквания заради мене.Ша видите вий,че в скоро време и въртолет ша ми осигури тя на мене.Анадънму!

kvo ima da u4i tia kradeneto si go znae ostavka ama nali e turkinia nemoje da ia mahne6

Присъединявам се към мнението на мнозина от форума, че тази жена е необучаема! Единственото полезно нещо, но не за България, а за самата министърка е, че ще поиска още субсидии за министерството си - защо не 4 млн евро?! И с неоценимото съдействие на Ахмед ага, мушморокът Станишко, ще й ги даде, а тя си знае как ще ги харчи с приятелки по Ривиерата! Това поне го умее. Не е луд, който яде зелника, а който му го поднася на тепсия - топъл, топъл!

Да бе да е като се върне ще започва да дава УКАЗАНИЯ- нари за това е нейното министерство!!!!

Emel Etem e pichka,znae kak da doi gqaurite.Aferin Emel!!!

Това е така, само че всички знаем що за опит се черпи, кой го черпи този опит и кой се почрпва от цялата работа накрая, просто много думи и никаква реално свършена работа при нас няма, затова и всички се дразнят :(

Докато не отидете да гласувате, ще ви избират турци-хитреци и глупаци-комунисти. Тв'ва е. За какво мислите са измислили изборите бе!

сигурно я обучават на майчин език че ще им е по лесно има достатъчно турци там

malka e oshte...triabva da se uchi!!!

Има ли някой, който сериозно да мисли, че тая освен да краде може да научи нещо!

Средна заплата 1000 евро за цени на основните продукти като нашите....... Т.е. живеем няколко пъти по-зле от тях! До кога????????????????

Bg pari se davat za da uchat tazi kukuvica kak da raboti. S kakvi pari bre hora??? Kakyv naros sme nie? Iskate li da ne plashtame danycite si? Ami kolko mu e. Ta dano da nyama parlament pravitelstvo a da imame samo armya. Taka de.

Bg pari se davat za da uchat tazi kukuvica kak da raboti. S kakvi pari bre hora??? Kakyv naros sme nie? Iskate li da ne plashtame danycite si? Ami kolko mu e. Ta dano da nyama parlament pravitelstvo a da imame samo armya. Taka de.

докога ще ни пръскат парите тези безхаберници

Хора темата със 112 е много сериозна и наистина е необходимо да се черпи опит от другите страни от ЕС, които отдава ползват тази система!!!!

Ха...! Да не би най-после да са решили да преназначат Емел Етем като Оператор на тел.112. Та я обучават чак в Австрия... Тия оператори много висококвалифицирани биле бе. Ха-ха-ха

Този телефон не трябваше ли да тръгне още лани? Не търпим ли санкции за това? Кадъната от ходене по екскурзии на държавни разноски няма време да си свърши работата. Друг е въпросът ако влезе в употреба единния телефонен номер, дали линейките ще идват за 5 минути вместо за час и половина.

тая вече изхарчи 50% ог сумата която беше платена за цялото БТК само за един телефон, и тоя телефон не работи...

Най-добре да я пуснат по някой глетчер с главата надолу, без каска. Тогава край с бедствията.

Що не я научат как се подават оставки, след като си се изложил тотално неведнъж и си показал наглост и безочие в много кризисни ситуации в нещастната ти страна, тя за друго освен да подава оставка подир оставка не става :(

Защо един нормален човек когато кандидатства за определена мярка, трябва да има стаж, ценз, знанич, образование, а за нашите политици това не важи? До кога в държавните институции ще се назначават кухи лейки без грам знания и после с наши пари да ги образоваме в многобройни курсове? Защо всеки нормален човек за да повиши квалификацията си си бърка в собствения джоб, а за държавните служители трябва да плащаме пак ние? До кога ще ни управляват неграмотни и ограничени хора?

Не е ли по-практично и разумно да се избират компетентни хора, на които няма да им се налага непрекъснато да ходят по света да се учат на едно друго вместо да изпълняват задълженията, за които им плащаме! Защо държавата продължава с неистови усилия да убеждава целия останал свят, че българите са най-прости и кьопави? А колкото до екскурзиантските мераци на простолюдието окупирало държавната ни администрация, най-горещо ви препоръчвам да идете да видите как работят същите центрове в Цюрих, Залцбург и Инсбрук. От утре започва евтиния ски сезон, а условията в момента са фантастични. На път за Женева, непременно се отбийте до КрансМонтана и Монтрьо! Като изучите как се приемат спешни повиквания в Женева, непременно се пуснете 50-60км на югозапад до Анеси - перлата на Горна Савоя, според мен, и също със страхотна кухня. Направо ви виждам като истински европейци след такова турне! Като приключите с него, ще ви начертая още по-съблазнителна образователна програма южно от 50-ия паралел, ако сте още на власт, разбира се!

На кадъната мястото и е на полето да бере тютюн, а не да ходи на ни излага по странство създавайки имиджа, че българите са аборигени като нея!

Адски неприятно същество! Просто и нагло!

И аз искам обучение в Австрия, заплата+командировач жилище+представителс и всичко това от нашите данъци, а иначе за деца и жертви от наводненията - СМС по 1.20, 1 за жертвите и 20 ДДС за държавата.!!!!

На Емел Етем и е нужно обучение от предучилищна възраст! Трябва да се научи да не краде, да не лъже, да бъде чистоплътна и достойна Българка и да говори на майчин език само с майка си!

Не мога да понасям наглата и безочлива Етем! Не знам до кога ще търпим този театър на абсурда?

за септември-октомври накоя година става въпрос.

Какво чака? (10:15ч.)Намекът разбран.

Обучението е излишно,няма да възприеме.

Ако я учат как да се самоубие по особено жесток и болезнен начин съм съгласен! Само тогава ще се успокоя,че данъците ми не са отишли на вятъра!

Да отиде и до Магадан

тази докога ще я търпим?!

заровете я там тая трътка бе, поне да се оправдаят парите дето сме дали за екскурзията.

Наглата тлъсачка не е била в център за спешни повиквания. Била е в централа за повикване на компаньонки /проститутки/. Това е което го умее и й е в кръвта.

Този телефон не трябваше ли да тръгне още лани? Не търпим ли санкции за това? Кадъната от ходене по екскурзии на държавни разноски няма време да си свърши работата. Друг е въпросът ако влезе в употреба единния телефонен номер, дали линейките ще идват за 5 минути вместо за час и половина.

Докога ще търпим тази гадна , мазна кадъна да излага нацията в чужбина и да краде парите ни!

а крадливото тукинче да ги научи тях на кражби и гьонсуратлък! обмян на опит...

НАШИЯ ЦИГАНСКИ МАНТАЛИТЕТ НИЩО НЕ ГО ПРОМЕНЯ!!! ЕМЕЛКАТА ЩЕ ВИ РАЗКАТАЕ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИТЕ-НИЕ СИ Я ЗНАЕМ КАКВА ГАДНА УРУСПИЯ Е.