Христо Лачев укрил 128 649 лева данъци

На изпълнителния директор на "Булгартабак" Христо Лачев е повдигнато обвинение за укриване на данъци.

Обратно в новината

Коментари - Христо Лачев укрил 128 649 лева данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онова министърче,което наложи Лачев и той да бъде подведен.Няма честен комунист-такова животно няма1

Четете днешния 24 часа,има стенограма на разговорите на Иван Иванов с лица от ОПГ.Този не е просто за затвор,той заслужава разстрел.Всички от МВР които не са корумпирани,биват отстранявани по всички възможни начини,поне сега си обяснявам многото самоубийства напоследък в МВР.А иначе казано,хората които са призвани да ни защитават от престъпниците,си топят човчиците в далаверата яко.То всъщност далаверите са измислени от тях,мутрите са само изпълнители и маши.Винпромът Пещера е ощетил с 1.2 млрд. лева фиска,за 5 години това си е почти външния дълг.Мамичката ви мафиотска,стига сте грабили таз обрулена държава.

Ако беше само той ..

TE zatova ot Bruksel-vikat,tce sme sas opasna koruptcia-do koga be?(spriaxa ni kranchetata ot vsiakade-ebati tapite upravliavashti & t.n.)sega shte go iskarat ot prokuraturata che e nevinen kato gergiiovsko agan-bagan.

4oveka e nevinen,tova sa skromni sumi,4oveka si e zadeljl ot zakuskite v u4ili6teto,ina4e perka s djetove po avstrij,a bankovite smetki v 4ujbina ot kade gi e pestil,

Близо 400 млн. лв. са платени за обществени поръчки, в които са открити нарушения. Всяка 12-а сделка е с грешки при възлагането или при сключване на договорите. Това каза Иво Кацаров, шеф на отдел в Агенцията по обществени поръчки

Добре дошли в Цирк Прокуратура

от къде си е купил 9 имота за 4 години този сополко ...?

в българия има ли поне един който да не краде облечен във власт ? кажете кой е да го предложим за гинес ! това ли е образованието което получават младите ? за крадци ли гласуват избирателите ? партийните членове на кражби ли се обучават ? българското племе ли е крадливо или има нещо гнило ? какво е то ? ....................

Т'ва ла.но е докарано от мАЛКИЯ мУК - нИКОЛАЙЧО вАСИЛЕФФФ ,царскио кадър. Тоя оцапа и БТК-то и БТ-то и т.н. Ма то малък човек - голям залък хапва. Сал чакам де шъ си прекара старостта. Май няма да е там ,където му е мястото - у Софийския джандан.

АМИ ТОЙ С ТИЯ ПАРИ КЕНЕФ НЕ МОЙ П КУПИ

tiq sram nqmat! za lekarstva da gi dade tiq pari negovata veri4ka

Всички шефове в БТ крадат много.Лачев-най-малк

УКРИЛ ИЛИ УКРАЛ-КАК Е ПРАВИЛНОТО?????

Знам за случай, когато мои колеги, дизайнер и фотограф, българи живеещи в САЩ, получиха от БТ поръчка за рекламна кампания на стойност 250 хиляди лева. Теси свършиха работата, но пари така и не са получили. Когато са се опитали да си търсят заработеното, са получили заплахи за физическа ликводация... След около година пак са опитали да си търсят парите, но се оказало, че има изрядни документи, че са им платени В БРОЙ. И пак анонимни обаждания, че ако продължават да ровят по-дълбоко в случая, ще бъдат заровени в плитки гробове. Някой е взел тези пари....

Сигурна съм ,че и този ще излезе чист и неопетнен, и даже ще поиска да му се извинят.Богати ,хитри лъжци и мошеници,които смятат другите,които не крадат за втора категория хора.По върховете са все такива! Само,че искам да им припомня,че крадците като тях не остаряват,пък и на оня свят никой нищо не е отнесъл...

За окриване на не платени данъци и голям размер се отива директно в затвора какво го мислите толкова.Хайде скъпи депутати най после се размърдайте

Този специалист,този мениджър,братя българи е укривал по 3573.58 лева на месец от данъци.....3573 лева всеки месец.Каква заплата е получавал тоя?НЕ,ТАКА НЕ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВА ПОВЕЧЕ!

На колко години е този Лачев ? Кога и как ги заработи парите - милионите за имотите ?

Лачев забравил да си плати данъците. А какво е забравила др. Корнелия, която по времето на СДС беше Петрова и стана Изп.директор на една не безизвестна фирма-работеща с Либия.Сега по времето на БСП се появи като Нинова и стана зам.министър и с Р.Овч. знаем каква направиха. Тя не е ли също като Феим-Петър с две имена.Интересно ми е как си е попълвала декларациите пред Сметната палата.

Укрил е превод на руската дума Украл

Не се ли накрадохте бе мрасни комунисти

Къде ги криеш бе пич ??

Осама ни се закани сурово с АК (автомат калашников) в ръка Ако продължават да крадат

А къде са онези дето твърдяха, че Лачев е най-подходящия за шеф на Булгартабак? Защо не проверят и доходите на тези дето го назначиха на този пост? Дали защото си е плащал наред за назначението, за придобиване на имотите, за оставане на тази длъжност и за много такива работи? Дали ще е осъден и уволнен? Дали ще се докаже, че умишлено е укривал доходи? Дали само това е укривал? Кой го е толерирал и заради какво?

Този е човек,и назначен от НВ, и цар на всички българи бай Симо Кобурга /незаконно присвоил си много български имоти/!...Да му се вземат,и да го изпратиме там, от където е дошъл!

А КАКВИ ДОХОДИ Е ИМАЛ ТОЗИ БЕЗЦЕНЕН БИСЕР, ТА ДАНЪЦИТЕ МУ СА 130 000 ЛВ ? ХАЙДЕ ПЪК ДА СИ ДОКАЖЕ ДОХОДИТЕ... АКО НЕ МОЖЕ - КОНФИКСКАЦИЯ НА ИМОТИТЕ ПО БАНСКО, ЧЕРНОМОРИЕТО, САПАРЕВА БАНЯ, А ПРИХОДИТЕ ОТ ТОВА - ЗА ДОМОВЕТЕ ЗА ИЗОСТАНАЛИ ДЕЦА.

ee 4e too tolkova pari za kade 6e mu stigant be!? Zamislete se i pon4ete da tar6uvate iz tia deto sa po parlamenti, ministerstva, mitnici it.n. i da vidi6 togava kak kato ednoto ni6to postapleniata ot danaci 6te se utroi i zatvorite 6te se napalniat!

То пък да не би този да е взимал решение с коя фирма да сключва договор за рекламе. На него са му носили списъчета с фирми. И той естествено е слушкал...

Просяко, тези уважавани бизнесмени колко милиончета са гепили, ти толкова врабци не си видял!

Този Лачев си назначи икономически директор -Екатерина,кояо вероятно го съветва по икономическите въпроси.

Отдавна се знае, че този е корумпиран, произхода му е такъв, майка му навремето източваше една фабрика в Хасково....

Taka v BG se pravi bisnes -na tamno,kato ne se plastat danazi i se ostetjava xasnata na darjavata ...i as taka snam,G-da ismisleni bisnesmeni,ama ne mi ottarva stoto ste vlesa v rasres sas sobstvenija si moral.....a vie ...takav njamate ..Isobsto-Sto e MORAL i ima li toi po4va u nas ???

Да отива в затвора. Откраднал милиони, а му определили гаранция от 5000лв. Комунистите си поставят хора, които да крадат от парите на народа, а после корумпираната съдебна система ги оправдава.

Ако само толкова е свил не го съдете - той си е просяче, бедното!

А пенсионерите се чудят как да преживяват с по-малко и от 150 лв месечно.

Зад Булгартъпак стоят интереси на Доган. Дано с изгарянето на бушона Лачев, секне кранчето на ДПС.

Е, Няма страшно! Ще се окаже че няма достатъчно доказателства и ще си остане... за наша сметка. АЗ ДЪЛЖА НА ДЪРЖАВАТА 0.03 ЛВ. /три стотинки/ и се съдраха да ме търсят.

Онова министърче,което наложи Лачев и той да бъде подведен.Няма честен комунист-такова животно няма1

Онова министърче,което наложи Лачев и той да бъде подведен.Няма честен комунист-такова животно няма1

mamka mu mrusna!

Niakolko hiliadi vlastnici na stadiona i niakolko tezki kartechnici mu e maikata.

Той да е само Лачев,с мед да го намажеш!Целия Булгартабак смърди!Що не питат Венцислав Каймакамов с какви пари купи Юрий Гагарин БТ-АД?И как с Лачев измамиха съкратените работници през 2006г? Да гният в пандиза,мамка им!

много малко е откраднал тоя бе. Някакви си хиляди лева - нищо работа. Няма да го оплашат с някакви си 5000 лева. Само толкова казват, а колко са покритите и разделени пари - сигурни милиони. Никой от тях няма да си мъти мозъка да краде толкова малко. ЖАЛНА Й МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ И на нас - ЕГН-тата.

Ej izednici...vreme vi e ......Njama da ima mizerija li?Mamickat vi!

така е кото не се отчита на дпсяде тоягата

Кога ще подкарат крадлата Корнелия Нинова!

Искате ли да одържавим всичко, да преброим парите и имотите на държавата и тогава с консултанти от парламентите на трите скандинавски държави да започнем нова приватизаця, но този път без участието на комунистите. Те комунистите и без това няма какво да вземат, защото дядовците им са били голтаци.