Ковачки си хареса и ВМРО

Трябва да има еднакви права за българския и чуждестранния бизнес в страната. Българският бизнес трябва да може да участва на равно, нещо повече трябва да има повече възможности.

Обратно в новината

Коментари - Ковачки си хареса и ВМРО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ЛЪСКАНЕ НА ПОРЕДНАТА МУТРА!

Е, и какво от това. Ако иска да харесва Сандеро ломиносо, ако още съществува. А къде е инвестирал е последното, което ме интересува, след като не е в България. Тези ниски данъци бяха направени за да инвестира българският бизнес тук. Да си е правил българският бизнес с инвестиции в Сърбия сметката преди това.

На мен ми е чудно какво сходно има в идеите на земеделците и ВМРО?

Не го знам, какъв е този и какво иска. Ама знам, че в нашата родина такива бизнесмени, като започнат да се изявават публично, ги думват с гранатомет или снайпер накрая.

а някой знае ли как този тип е станал бизнесмен? кой му е гръб и откъде е почнал? с кого е обвързан и кои ас му роднини? ...иначе е нормално... едните си имат сл.бинев, другите /герб/ си имат педофили в трънско и банката на цк на бкп, а вмро и лидер си имат нова звезда и спонсор, когото ще направят евродепутат...

Скапана държава ... никак не съм горд, че съм българин. Вместо да го тикнат в затвора, го представят като велик бизнесмен. Такива бизнесмени бяха и Доктора и Самоковеца и Пантев ... Дори и в евросъюза си оставаме скапаняци

От него -парите,от ВМРО и земеделците-избирате са им останали такива/.Мизата сбаче ще се вдигне-не си продавайге гласовете под 150-200 лв !

Виждайки как шпионажа му в София пропада политически и духовно, сръбската пост-комунистическа мафия му набилва финасова инжекция! И балъците скачат по уличните клоунади и величаят лидеро Иван!

Румене, не го знам този бизнесмен, ама той май има завършено някакво образование за разлика от другите, които споменаваш.