Пияната жена, блъснала 10 коли, в ареста с три обвинения

20-годишната жена, която потроши 10 коли в Пловдив след употреба на алкохол и марихуана, е задържана за 72 часа и са й повдигнати три обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Пияната жена, блъснала 10 коли, в ареста с три обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе хора, оставете мастията бе, дайте да намерим банковия инспектор, дето е отпуснал авто-кредита! нали не мислите че е кътала (тя или спонсора й) пари с години за да си купи кола? някой е бутнал 200-300 лева и от банката са пуснали авто-кредит, а като дойде време за фалит, ще кажат ТРЯБВА да спасяваме банките, дайте сега пари от НАП и НЗОК а вие, работяги, се захващайте за работа!

Това не е жена,това е фльорца - природно недоразумение ! Няма нищо общо с нормалните хора!

Тая заслужава един здрав пердах.....!

НЕЩ()СТНИЦИ ОПЛЮХТЕ МОМИЧЕТО БЕЗ ДА ОСЪЗНАВАТЕ ЧЕ ТЯ Е ОТРАЖЕНИЕ НА 95% ОТ ДЪРЖАВАТА И НА ДЪЩЕРИТЕ ВИ НАЛИ ВМЕСТО ДА ВИДИТЕ СЕБЕ СИ ОПЛЮХТЕ БЕЗ ДА ПОМИСЛИТЕ ЛИЦЕМЕРНИ СОЦИАЛНИ ЖИВОТНИ ДА ВИ Е()А МА()КАТА АМ ВСЕКИ ВИКА МОЕТО ДЕТЕ НЕ ПРАВИ ТАКИВА НЕЩА ХАХА ЩОТ НЕ ВИ КАЗВАТ КВО ПРАВАТ ПО ТОАЛЕТНИТЕ НА ДИСКОТЕКИТЕ ПРИМЕРНО БЛАЖЕНИ СА ВЕРВАЩИТЕ ЩОТ НЕ ОСЪЗНАВАТ РЕАЛНОСТТА

Що не вървиш на майка си в потката бе смота...к. Твоята дъщеря ако е така, за това си виновен ти. Не ние

сега шаврантията, 4-5 месеца за това деяние и са достатъчно при строг режим и да възтанови всдички щети в двоен размер....да се бръкне 50-60 000 лв , да заплати на хората компенсация че не са си ползвали колите докато се ремонтират или докато не им купи други и от къде ще взима парите ако няма си е нейна работа и държавата да я одруса със солидна глоба, посе 2-3 години без книжйа и да и е яко дупето в затвора...после ще поработи и някой друг ден здраво с дупето за да избив взетите пари на заем ...та с 2 думи ...докато тя премисля всичко това....аз си пия кафенцето сега и довечера като си отвора една биричка , или една салатка с една ракиийка пред ТВ със прекрасната си жена до себе си и малкия юнак ...да му мисли тя

САМО ЯК БОЙ, СРЪБСКА МУЗИКА И КОПАНЕ НА ПОЛЕТО !!! Едо време така ги лекувахме такива като тая ! И влизаха в правия път !

Като й гледам снимчицата, та ми идва наум един цитат на незабравимия Велко Кънев от "Да обичаш на инат": - Курво!... Курвичке!... И не ми трийте коментара - точно такава е тая - няква скапана кифла, дето я на.....ли, надрусали, качили я в джипа и тя решила да кара, нали е кифла, знае, че всичко й е позволено! Ако нещо се оцапа, чичко-паричко ще помага. Как ми се иска да я тикнат на топло! Тя заслужава да е там много повече от момичето, дето блъсна автобуса!

си ги написал нещата, ама не знам държава където това да стане?

В нормална държава не и мърдат 10 години затвор. Чист късмет, че не е утрепала някой. За съжаление след обжалване може и да избегне затвора, а ако врътне на правилните хора по една може и да и свалят обвиненията. Такава ни е държавата, а светлината в края на тунела все повече избледнява с това правителство, което тъне в корупция и мутрефикация.

Ако ГЕРБ влияе на съдебната система, тогава ще мрънкате, че това не е правилно и съда трябва да бъде независим, нали?! Ами сега е точно така - ГЕРБ не се меси на съда и "разбирачите" като теб мрънкат, че ГЕРБ е виновен. Няма угодия за кривата ракета - при нея и космоса и пречи. На това лекарите му казват шизофрения и ВСЕКИ, който мисли като теб (че правителството, което и да е то) е виновно за простотиите, които вършат прокуратурата и съда, очевидно е с такава диагноза.

Това за присъдите не само ГЕРБ, но и другите партии и партийки нямат вина. ВИНОВНА е ЕДИНСТВЕНО СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА и още по-точно - КОРУМПИРАНИТЕ НЕЙНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ отдолу до горе, т. е. СЪДИИТЕ и ПРОКУРОРИТЕ от районните съдилища до тези във Върховния съд и прокуратура ...

Ако стигне до панделата , там ще се изхранва със семенен материал . Жалко за заведението , че остава без танцьорка , която да дръвчи мутрите !

сега да ѝ се изприщи устата от свирки за да върне парите на хората и да ѝ пръснат анала.. така щото си го заслужава :P

Брат верваш ли че ще е проблем с парите след като някой е позволил момиче с 2 год стаж зад волана пияно и надрусано да се качи на X5 ? 100% едва ли има проблем с кинтите

Цитат: "... За престъпленията, за които е обвинена, се предвижда наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, както и глоби или пробация...." Първо за такива лица за подобно нещо книжката да се отнема пожизнено а ако я хванат след това зад волана без книжка 5-10 години в панделата. Иначе за наказанията по закона тоя филм сме го гледали хиляди пъти! Те за убити на пътя не дават ефективна присъда а за 10-на посмачкани коли едва ли..ще чакаме следващият път да убие някой на пътя и тогава правосъдната система може пък да реши да даде нещо ефективно.

Като я осъдят за пробация ... къде може да я пробваме :)

и за вината на онези,които са я вкарали в употребата на алкохол и наркотици,тъй като най-често дрога дилърите и босовете са виновни в зарибяване,доставяне и дрогиране,с цел да извличат печалба ,да рушат здравето, живота на другите до катастрофа,отчаяние и преждевременна смърт,и често сдвоено със сексуална злоупотреба,експлоатация,и също често със заразяване по сексуален път с множество,или различни болести,предавани по сексуален вкл орален път -ХИВ и СПИН, рак от човешки папиломен вирус,хепатит -също рисково за рак при хепатит В,сифилис,гонорея вкл резистентна на лечение...И също -рекет,кражби,насилие,сплашване...Престъпност...изисква правосъдие,а не толериране и разрастване до война.

Как са я тествали за алкохол, като се е прибрала в къщи? Много интересна правова държава сме, тестват те за алкохол 12 часа след инцидента и ако отчете, следователно си бил пиян преди 12 часа, когато си шофирал. Тъй като шофирането след употреба на алкохол е криминално деяние, то трябва да бъде безспорно доказано в съда, не виждам как отчетеното на дрегера, 12 часа след като си шофирал може да се приеме за безспорно доказателство. Шофиране след употреба на алкохол или употреба на алкохол след шофиране..

Типичната българка с цигански черти и слаба като скелет от употреба на много наркотици. Татусите знак на величие у всяка стриптизьорка. Гозно лице, скелет тяло, издути устни от свирки и хелоруон. 'Красотата' и мечтата на всеки български мъж. Това е еталона за красота на българските мъже днес. Кой е слепеца/жертвата предложил й брак на 20 или 21 години? Съсипва му живота с грозното си поведение и външен вид. Тия в Бългаия вече тръгват по пилоните от много малки. Майките им ги тренират да са такива, за да ги избере бг мъжа: хем прости като камък, хем к*рви носещи болести. поредната циганска грозотия, не случайно на запад ни смятат за черно племе. Егати падението на цялата нация. После защо имаме дребни и черни мъжленца за мъже: защото такива са им майките. пюке

нека проследим действията на прокуратурата и съда докрай. Защото редица подобни примери се размиват във времето и виновниците се измъкнат по терлици без наказание, срещу съответната сума...

Ти свети ли им, когато плащаха? Щото ако не си бил/а там, май не е ОК да си толкова категоричен/на.

Тоя кифлундер с кокоша пука вместо уста да го съдят и за дрога!!! Срам за тия, които са я направили. Ако й бях родител се убедя на секундата от срам какъв отпадък се е пръкнал.

Да танцува в затвора. А нейният спонсор галфон дето се гери като оскубан петел, да имаше някой да го нокаутира!