Желязната църква събира вярващите на Великден

За пръв път след около седем години в реставрираната уникална българска църква "Свети Стефан" в Истанбул тази вечер ще бъде изнесена Великденската богословна служба.

Обратно в новината

Коментари - Желязната църква събира вярващите на Великден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо да има българска църква в Москва като и те са източно православни

Ето , пак се намери тема в която българските соросоиди и джендъряги,(самите те абсолютни атеисти,неолиберасти и консуматори) да оплюят и турците, и разбира се руснаците. Как не ви е срам бе третополови? Скрийте се в миша дупка поне в един от най-светлите източноправославни християнски празници!

Ердоган даде 4 млн. евро за възстановяване на Св.Стефан, но е договорил с ББ строителство на най-голямата джамия на Балканите, срещу НДК за 24 млн. евро.

Кръстев е плагиат: нахално използва фразата Ако не си се подредил на масата, значи си част от менюто. Тя принадлежи на Глен Бек, открадната е от книгата му Залезът на демокрацията - Софтпрес, 2011 г., глава трета, стр. 47. Така работят многознайковците като Кръстев ако някой се разрови из писанията им, ще трябва да се направи веднага паметник на българския политолог/плагиат. Кръстев ни го пробутват непрекъснато на масата. От години той е един от апологетите на Крадливия Преход и затова не е чудно, че и сам си позволява да краде. Въпросният плагиат е известен и като един от знаменосците на фалшивия български антикомунизъм, макар че е от най-натрапчивите ренегати - като се има предвид, че баща му беше важна клечка в отдел на Централния комитет на Българска комунистическа партия. Отхранен е, както подобава, от проклетите комуняги.

в истанбул има две действащи български църкви. в одрин има още две действащи български църкв някой ще ми кажели къде са българските църква в москва и питер?

В Москва има със сигурност,за Петербург не знам.Църквата е в чест на българския митрополит Киприян.Иначе кубетата на Казанския Кремъл,колкото и да изглеждат като уж единствени,са откраднати от Казан,а там същата сграда разрушена,то се вижда в стила,че е по скоро мюсюлмански.

Първо беше почетена с текстове от Корана ;-(

ако знаете защо търкате аз ще хвана бяла мечка,а ако ми докажете защо търкате ще я пусна защото е мечок и обича лилии дето цъфтят посред зима