Съдебна битка на румънец, за да докаже, че е жив

Румънец, който не успя да убеди съда, че е жив, след като е бил официално регистриран за починал от съпругата му, започна нов съдебен процес.

Обратно в новината

Коментари - Съдебна битка на румънец, за да докаже, че е жив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щото е тъп, ако беше треснал съдията по главата с едно паве, веднага щяха да го признаят за жив!

Е да тегли креедит,какво чака!

Баба ми едно време си направи с нас подобна шега ! Направи се на умряла и почти ни убеди ! Три дена беше в отвъдното ! Дойде и попа опя я , а тя взе ,че се събуди ! Беше на 89 години ! Разказа ни ,че се е видяла с всичките си близки и роднини и не ни повярва като и казвахме ,че я е нямало три дни . После живя още 6 години .

Между другото вие се смеете, но и в България може да се видят подобни случаи. Аз гледах онзи ден по телевизията как едно момиче е осъдено в съда от Топлофикация за сметки - няколко хиляди, от преди години на майка й, която е починала и момичето е получило ... отказ от наследство! Тоест, нея я осъждат за сметки, които тя не е направила и Топлофикация се е снабдила със съдебно решение да запорира заплатата й, и това безобразие продължава и досега въпреки, че са уведомени и получили отказа за наследство - молениците от Топлофикация оправдават тормоза и издевателството си с тива, че ... си имали съдебно решение!!! Няма закони в тази държава! То и държава вече няма - щом затворници-рецидивисти си излизат от затвора когато си поискат и то през централния вход, а надзирателитв им правят шпалир и им отдават чест, и сал една заблудена женица, чистачка тръгнала да ги преследва. A министри, експерти и психолози ни обясняват, че такива неща са ежедневие, тоест нещо нормално в България! И този затвор бил най-охраняваният в държавата, която била най-надеждната граница в ЕС. Аз отдавна ви казвам, ме говорим на различни езици, а уж е един - българския, вие не ми вярвате.

Този румънец не е имал добър адвокат или някой да го посъветва. Аз ако го представлявах щях да му реша случая в съда за секунди. Просто щях да го накарам да иде при този пишман съдия и да му отпери два шамара, да видим после как онзи ще реагира, като според отдъждането му ще излезе, че го е ударил мъртвец! И ако се оплаче и реагира ще излезе, че или е луд, или мошеник!

По добре жив умрел отколкото съвсем умрел.

ето това е истински балканец, тях никой не ги брои за живи, а и те така са свикнали да си живеят ..

Ей, тази неговата жив го погреба за да му вземе къщата...Дееба и жените...

на това му се казва жив умрял

Малко успокоение-ЯВНО не само в България има лошо работеща съдебна система .....

закрива нацията и така е по целия евросъюз!

Да се поучат от нас русснаците - и да отворят трудови лагери. У нас този вече щеше да копа камъни някъде вместо да го пускаме в СМИ да всява смут в прекрасното ни общество.

неграмотник, дъщеря ми в 4 клас те бие по грамотност бе ! Абе изкарайте курсове по бг бе, мужици!

Простете, но пълен член до пълен член сънувам...

... направо - кошница, пълна с пълни членове... за твоята кошница... пардон за тавтологията...

"Румънец не успя да убеди съдЪТ, че е жив" Дирчета, копаете дъното!

не успя да убеди СЪДА - кого? - съда е допълнение, не трябва да има пълен член според мен.

но явно Дир.Бг чрез конкурс по неграмотност си избира "списвачи"...тип: "а ла Л.Чалева"...

За да бъде издаден смъртен акт това трябва да се констатира от лекар, тук нещата са малко съмнителни. Толкова ли е трудно, все пак, съда да назначи лекар който да го прегледа и признае за жив.

... урко, смятат го за друг човек... български циганин, например...

Румънска му работа. Да не го изкарат вампир?

Граф Дракула !

С тая пенсийка човека е жив умрял

Оправете си заглавието. Думата СЪД е допълнение и не може да се членува с пълен член. После се чудите защо бягат затворниците-ми някои не си гледат работата./ Не се отнася за завършилите ЮЗУ. /

И кое е спам в коемнтара ми ве дир-а? Да бяхте видели линка:) Един пич от Индия цяла лига на мъртвите създаде, спечели анти-нобел, че бъдейки мъртъв продължава да диша и не го върнаха от летището от щатите - бил мъртъв:) Ма мноо сте тъпи!

Тогава как е влязъл в Румъния.

този може да стане, да отиде до съдията и да ну забърше един шамар!И ако съдията реагира, да му каже, какъв ти е проблема, аз не съществувам, щом съм умрял?!

Или да му каже - "Ела ми !"

защо не поиска от съда доказателство ,че е умрял ? да заведе дело срещу жена си за убийство и срещу рум.държава за съучастничество .

а кой е издал смъртния акт, без да е видял труп?

ВЛАШКА МУ РАБОТА.

де да беше само влашка... Бюрокрацията е по цял свят и е всесилна, за съжаление.

Да не съм го карал аз да си сменя ДНК-то. Ако не е неговото, как ще докаже, че е той.

а ти как позна че си е сменил днкто, не че това е вузможно ама пак да питам.

Що не влезе в съда с пистолет в ръка и да пита - Аз жив ли съм или умрял. Сигурен съм ,че съдът ще се изправи и отговори--жив си, жив си

Или да му каже - "Живота" или живота !

как мога да убедя съда че съм жив умрял

След като казвам, че е умрял- значи е умрял.

По- точно какво му е умряло, че не го признават

:)

Той е в много специална позиция. Може да прави всичко и когато го съдят ще покаже смъртен акт. Не могат да го съдят.

Именно - може да прави каквото си иска.

;Ма той умрял ма;--така съдът ще го оправдае.

''Румънец не успя да убеди съдът, че е жив''...Тоест, съдът не успял да убеди някой руменец, че бил жив...Но аз съм дълбоко убеден, че ''журналистите'' тук са жива неграмотност:)

Ми то вече не се търпи. Журналисти да не знаят къде се слага пълен и непълен член. Кое е подлог, кое пряко и непряко допълнение и т.н. Да не говорим масово тълпата колко е отчайващо неграмотна.

такъв журналист веднага трябва да се уволни...

...козата пак изяла читанката, и козарчето останало неграмотно

Ми да обере някоя банка. Мъртавците не ги съдят, не ги търсат, не ги вкарват в затвора.

за перото на Франц Кафка, :)