Коментари - Оградата по границата в Свиленградско също падна | Днес.dir.bg

Оградата по границата в Свиленградско също падна

Защитното съоръжение по границата ни с Турция е пострадало тежко от дъждовете в района на гранично село в община Свиленград.

Обратно в новината

Коментари - Оградата по границата в Свиленградско също падна | Днес.dir.bg

Коментари

Аме как няма да падне като е направена не както трябва.Аман от частни фирми на наши хора.

...винаги имат оправдание - АБЕ, МНОГО ДЪЖД ВАЛИ БЕ!

По принцип водата е страхотна сила! Руши всичко по пътя си! Но... като гледам тези нещастни фундаменчета дето са на снимката е ясно що пада като лего тази ограда! В една дупка ф150 са боднали 1 винкел 1м може би, и са го залели с бетон! Това не е сериозно! Така и стълб за парково осветление не се прави!

Абсолютно си прав! Метър винкел боднат в пръстта са решили, че ще удържи оградата когато земята стане на кал.... Абсолютно несериозно... Изобщо не смятам, че са планирали като хората и са вземали предвид особеностите на местата....

тази ограда е безсмислена, тя е пречка и ние да избягаме ако се наложи, в конкретния случай е съборена умишлено освен че средствата едва ли са усвоени правомерно

Много ви здраве!

Бутафорно правителство, бутафорна ограда.

ВЕЛИКАТА КИТАЙСКА СТЕНА НА ГЕРБАДЖИИТЕ...

Какво стана с прокурорската проверка? Най вероятно до изборите няма да има резултат, а след тях в зависимост от изборния резултат ще се реши дали има далавера или няма.

От какъв метал е мрежата на тази ограда? Сигурно най-малкото е позлатена, след като 1 км. струва над 650000 лв.

От обеднен уран...Нали е "възпиращо съоръжение"...

Борисов ще падне.....

Що издавате държавна тайна??? Тоя плет е свръх секретен и публикуването на всякаква информация касаеща това "възпиращо съоръжение" е обект на разследване от страна на ДАНС! Ей сега ще разгневите Варели Винкела и току виж утре цъфнали полицаи на вратата ви и идете обяснявайте, че сте го направили добронамерено...А колко е "възпиращо съоръжение" е отделен въпрос...Нали се усвоиха едни пари...

Що не падаше по времето на бай Тошо бре? През ония тъмните времена и когато уж всеки крадеше.

Ами щото се поддържаше, а не се "усвояваха едни пари" и не се правеше реклама "колко добре охраняваме европейските граници"...А границата се пазеше...наистина...

всичко което построят герберчетата искарва година -две и приключва толкова могат горките но поне откраднат отпуснатите пари големите """"демократи""""""

""""Защитното съоръжение по границата ни с Турция е пострадало тежко от дъждовете в района на гранично село в община Свиленград"""""Като всичко построено по време на неолибералния и демократичен преход и това съоръжение не изкара и две години.Просто се ,чудя как по време на "тъмния и човеконенавистен" социализъм каквото е посторено ,сега даже не може да бъде боядисано или ремотирано.Пътища построени тогава ,сега няма средства да бъдат ремонтираме,мостове построени тогава сега няма средства да им поставят парапети ,тунели пробити тогава ,сега осветление не могат да им поставят

важното е че парите са изядени изпити и исрани а за останалата част от племето има банани

Да, ама Пананите са символ на демокрацията.Нали това беше един съкрушаващ аргумент ,че Панани по време на социализма имало само по нова година ,не че през останалото време и нямало в "Показните магазини"

Мистериозното ''падане'' на оградата, служи на онези турски подлоги, дето подпомагат турското вмешателсвто във вътрешната и външна политика на България ... Нали това е целта, господа, с тези турски партии, със срещите с турския диктатор и чак историята ни променихте, за да се говори за турсо присъствие, не за турско робство. Абе, направо ни зачислете като провинция на Турция. Ваш.....8та ммааа!

Патриотите и тиквата много се изложиха с тази ограда.

Тия Верно са пострили нещо.Аз мислех ,че на хартия и са усвоили едни пари.Брее че и снимки има и май е от метал а не от картон.Брее много се отпуснаха.

да облича работните гащи и да почва ремонта на великата стена!!!

Това ограда срещу терористи ли паяжина срещу слонове. На село мрежата за кокошките ние по-здрава и 100 пъти по-евтина. ИЗВОД: Да се направи още една ограда - дебелина на телта - до 0,3 мм. Дебелина на профира - 1 милиметър. За колове стават и стари ламалине корнизи - така мрежата се дърпа като перде - не се къса, не се реже. СУПЕР!!!

Къде си, бе, ве-це премиерино? Нъл беше на инспекция и рече, че всичко било екстра? Къде си и ти, Баце, дето се тупаше у гърди как и пиле не мой да префръкне над тая ограда? Ламаншът целият е под вода и не е и прокапал дори, а вашата мрежа за кокошки от някаква си рекича цялата се е свлякла. Всичкото ви герберско строителството е такова нефелно. Като кула от карти. Но за сметка на това е безумно скъпо. МЕРЗАВЦИ!

фейк нюз

Бай Тошо се е доказал като велик строител, но се оказа много слаб учител. Най-добрият му ученик една ограда не може да построи, която да устои на метеорологичните условия, пък кво остава за магистралите ...

Смятай ако по Дунава трябваше да има ограда!!! Щеше да е по-евтино директно да хвърлят милионите в реката.....

ХАХАХАХА ХАХАХАХА ХАХАХАХА да ви еВа у миндилите, една ограда не можете да дигнете като хората за 1000лв/м, ТОЛКОВА СТЕ СМОТАНИ!!! Иначе коментирате Бай Тошо и комунизма.... Каквото е построено по онова време не можете само да боядисате даже!!! Седмица гътахте един смотан мавзолей, вместо да го направите на нещо, а за седмица е дигнат!!! Жалки сте, некадърни сте, дори да крадете като майстори не можете!!! За жалост хората са още по-зле, че 30 години не ви биха шутовете на всички пребоядисани! Не знам кое е по-зле - бивш стругар директор на завод по Тошово време или некадърен адвокат за министър на икономиката примерно..... Тоя дето е проектирал оградата има ли средно барем??

Дядо ми беше счетоводител, цял живот беше живял в града и работеше в един завод. Като се пенсионира (преди около 50 години) си купи един парцел (600 кв.м.) в едно село и каза, че е приключил с градския живот. Построи къща - един етаж/две стаи + баня и тоалетна и се прнесоха там с баба ми. Гледаха си домати, краставици, чушки, няколко овошки и 10-на кокошки. Около къщата дядо ми направи ограда - част с бетонови, част от нея с дървени колове и оградна мрежа-телена, поцинкована. Дядо ми беше градски човек, технически не беше особено грамотен, но почти всичко си направи сам, с малко помощ и акъл от съседите. Почина отдавна, преди 30 години. Баща ми продължи да наглежда къщата, оправи й покрива веднъж. Преди 10 години и баща ми си отиде, та сега къщата я поддържа аз. И аз също ремонтирах покрива преди 4 години, смених и дограмата. Но оградата до ден днешен не е мръднала.

Крадливо племе сме..

И оградата такава, както и държавата....

1 милион лева за 1 километър раздадоха ГЕРБ на своите фирми за ограда която и пада ..сама . Ами ако някой я бутне !?? Оставка !

Поради некадърност е паднала по важно е че парите са взети или откраднати.

Абе човек,каква ти некадърност,това е опит на оградата да събори правителството.Ама няма се даваме сега,ние знаем,че и тя работи за гадовете и иска да ни подлее вода

Тя Елена предупреди,но Валери Парзалката се пенеше и вижда се кой лъже.

Ограда може да няма , но са окрадени пари за пет огради ....

И оградата ни като магистралите.Много пари, ама хвърлени на вятъра,не на вятъра а на наши хора.

Няма що да плюете по власта ами Цацаров да завърти едно бързо следствие и на се разбере кой се е облягал на оградата и я съборил.

Нарочно е съборена. Това е капан, ама вие не разбирате! Дори само един арабски диверсант да проникне, изведнъж ще се вдигне, ще го заклещи и той няма да може да се върне обратно. После веднага го погват милиционери с граничарски кучета. Последните ще му накъсат гащите отзад. Ще види той как се влиза в "шенгенска" "държава".

Ами като строят пишман инженери и мангали така ще е.

Не са мангалите виновни, едно време в строителни войски мангали пак бяха, ма нищо не падаше след тях... Нищо де, нали сега поправките по оградата ще са без обществени поръчки, директно ще си я правят по 12 пъти на всеки километър....

Сезонна ограда,сезонни магистрали,а цената космическа.

Възможно е да е провокация, валентин да разпореди проверка !

Боко Тиквунов се оглежда кого да обвини и как да се оправдае .... е няма как СИНОПТИЦИТЕ СА ВИНОВНИ!

Как ще падне "великата" българска ограда бе?! Тук има диверсия извършена от Елена Йончева, а зад гърбът и се вижда дългата ръка на Путин...

А не разбирате това е сезонна ограда работи през лятото,през зимата и повреме на дъжд не,идва лято сега ще се вдигне пак на ново за едни милиони а есента пак ще падне

А, не! Няма как великата българска ограда е паднала! Това са инсинуации, саботаж и прочие. И както винаги природата е виновна! Някой да не вземе да си помисли нещо друго ?

Служил съм на границата в Смолян . По мое време нямаше нито един участък който да не работи с необходимата сигнализация . Сега за 2г. се съсипаха милиони лева без никакъв ефект . Това скапано изпълнение е жив обир по бял ден .Това са парите ни на пенсионерите и ниските заплати .

Като гледам май 26 милиона са откраднати и е построено едно телено ограждение за овце и кози, но не и за биволи! Не знам какво обяснение ще има , но ми се струва най-честно спрямо избирателите, целият български народ и Европа ако щете е правителството да сиподаде оставка за несправяне със защитата на Границата и за корумпираното управление, което и сега няма да се признае за виновно!!!

Трябва ни по-голяма армия за да подпира оградата.Също и повече IT специалисти за да напишат софтуер за подпиране на оградата.И психолози,че подпирането на ограда не е шега занимание за психиката.

Коментари - Оградата по границата в Свиленградско също падна | Днес.dir.bg

Оградата по границата в Свиленградско също падна

Защитното съоръжение по границата ни с Турция е пострадало тежко от дъждовете в района на гранично село в община Свиленград.

Обратно в новината

Коментари - Оградата по границата в Свиленградско също падна | Днес.dir.bg

Коментари

Аме как няма да падне като е направена не както трябва.Аман от частни фирми на наши хора.

...винаги имат оправдание - АБЕ, МНОГО ДЪЖД ВАЛИ БЕ!

По принцип водата е страхотна сила! Руши всичко по пътя си! Но... като гледам тези нещастни фундаменчета дето са на снимката е ясно що пада като лего тази ограда! В една дупка ф150 са боднали 1 винкел 1м може би, и са го залели с бетон! Това не е сериозно! Така и стълб за парково осветление не се прави!

Абсолютно си прав! Метър винкел боднат в пръстта са решили, че ще удържи оградата когато земята стане на кал.... Абсолютно несериозно... Изобщо не смятам, че са планирали като хората и са вземали предвид особеностите на местата....

тази ограда е безсмислена, тя е пречка и ние да избягаме ако се наложи, в конкретния случай е съборена умишлено освен че средствата едва ли са усвоени правомерно

Много ви здраве!

Бутафорно правителство, бутафорна ограда.

ВЕЛИКАТА КИТАЙСКА СТЕНА НА ГЕРБАДЖИИТЕ...

Какво стана с прокурорската проверка? Най вероятно до изборите няма да има резултат, а след тях в зависимост от изборния резултат ще се реши дали има далавера или няма.

От какъв метал е мрежата на тази ограда? Сигурно най-малкото е позлатена, след като 1 км. струва над 650000 лв.

От обеднен уран...Нали е "възпиращо съоръжение"...

Борисов ще падне.....

Що издавате държавна тайна??? Тоя плет е свръх секретен и публикуването на всякаква информация касаеща това "възпиращо съоръжение" е обект на разследване от страна на ДАНС! Ей сега ще разгневите Варели Винкела и току виж утре цъфнали полицаи на вратата ви и идете обяснявайте, че сте го направили добронамерено...А колко е "възпиращо съоръжение" е отделен въпрос...Нали се усвоиха едни пари...

Що не падаше по времето на бай Тошо бре? През ония тъмните времена и когато уж всеки крадеше.

Ами щото се поддържаше, а не се "усвояваха едни пари" и не се правеше реклама "колко добре охраняваме европейските граници"...А границата се пазеше...наистина...

всичко което построят герберчетата искарва година -две и приключва толкова могат горките но поне откраднат отпуснатите пари големите """"демократи""""""

""""Защитното съоръжение по границата ни с Турция е пострадало тежко от дъждовете в района на гранично село в община Свиленград"""""Като всичко построено по време на неолибералния и демократичен преход и това съоръжение не изкара и две години.Просто се ,чудя как по време на "тъмния и човеконенавистен" социализъм каквото е посторено ,сега даже не може да бъде боядисано или ремотирано.Пътища построени тогава ,сега няма средства да бъдат ремонтираме,мостове построени тогава сега няма средства да им поставят парапети ,тунели пробити тогава ,сега осветление не могат да им поставят

важното е че парите са изядени изпити и исрани а за останалата част от племето има банани

Да, ама Пананите са символ на демокрацията.Нали това беше един съкрушаващ аргумент ,че Панани по време на социализма имало само по нова година ,не че през останалото време и нямало в "Показните магазини"

Мистериозното ''падане'' на оградата, служи на онези турски подлоги, дето подпомагат турското вмешателсвто във вътрешната и външна политика на България ... Нали това е целта, господа, с тези турски партии, със срещите с турския диктатор и чак историята ни променихте, за да се говори за турсо присъствие, не за турско робство. Абе, направо ни зачислете като провинция на Турция. Ваш.....8та ммааа!

Патриотите и тиквата много се изложиха с тази ограда.

Тия Верно са пострили нещо.Аз мислех ,че на хартия и са усвоили едни пари.Брее че и снимки има и май е от метал а не от картон.Брее много се отпуснаха.

да облича работните гащи и да почва ремонта на великата стена!!!

Това ограда срещу терористи ли паяжина срещу слонове. На село мрежата за кокошките ние по-здрава и 100 пъти по-евтина. ИЗВОД: Да се направи още една ограда - дебелина на телта - до 0,3 мм. Дебелина на профира - 1 милиметър. За колове стават и стари ламалине корнизи - така мрежата се дърпа като перде - не се къса, не се реже. СУПЕР!!!

Къде си, бе, ве-це премиерино? Нъл беше на инспекция и рече, че всичко било екстра? Къде си и ти, Баце, дето се тупаше у гърди как и пиле не мой да префръкне над тая ограда? Ламаншът целият е под вода и не е и прокапал дори, а вашата мрежа за кокошки от някаква си рекича цялата се е свлякла. Всичкото ви герберско строителството е такова нефелно. Като кула от карти. Но за сметка на това е безумно скъпо. МЕРЗАВЦИ!

фейк нюз

Бай Тошо се е доказал като велик строител, но се оказа много слаб учител. Най-добрият му ученик една ограда не може да построи, която да устои на метеорологичните условия, пък кво остава за магистралите ...

Смятай ако по Дунава трябваше да има ограда!!! Щеше да е по-евтино директно да хвърлят милионите в реката.....

ХАХАХАХА ХАХАХАХА ХАХАХАХА да ви еВа у миндилите, една ограда не можете да дигнете като хората за 1000лв/м, ТОЛКОВА СТЕ СМОТАНИ!!! Иначе коментирате Бай Тошо и комунизма.... Каквото е построено по онова време не можете само да боядисате даже!!! Седмица гътахте един смотан мавзолей, вместо да го направите на нещо, а за седмица е дигнат!!! Жалки сте, некадърни сте, дори да крадете като майстори не можете!!! За жалост хората са още по-зле, че 30 години не ви биха шутовете на всички пребоядисани! Не знам кое е по-зле - бивш стругар директор на завод по Тошово време или некадърен адвокат за министър на икономиката примерно..... Тоя дето е проектирал оградата има ли средно барем??

Дядо ми беше счетоводител, цял живот беше живял в града и работеше в един завод. Като се пенсионира (преди около 50 години) си купи един парцел (600 кв.м.) в едно село и каза, че е приключил с градския живот. Построи къща - един етаж/две стаи + баня и тоалетна и се прнесоха там с баба ми. Гледаха си домати, краставици, чушки, няколко овошки и 10-на кокошки. Около къщата дядо ми направи ограда - част с бетонови, част от нея с дървени колове и оградна мрежа-телена, поцинкована. Дядо ми беше градски човек, технически не беше особено грамотен, но почти всичко си направи сам, с малко помощ и акъл от съседите. Почина отдавна, преди 30 години. Баща ми продължи да наглежда къщата, оправи й покрива веднъж. Преди 10 години и баща ми си отиде, та сега къщата я поддържа аз. И аз също ремонтирах покрива преди 4 години, смених и дограмата. Но оградата до ден днешен не е мръднала.

Крадливо племе сме..

И оградата такава, както и държавата....

1 милион лева за 1 километър раздадоха ГЕРБ на своите фирми за ограда която и пада ..сама . Ами ако някой я бутне !?? Оставка !

Поради некадърност е паднала по важно е че парите са взети или откраднати.

Абе човек,каква ти некадърност,това е опит на оградата да събори правителството.Ама няма се даваме сега,ние знаем,че и тя работи за гадовете и иска да ни подлее вода

Тя Елена предупреди,но Валери Парзалката се пенеше и вижда се кой лъже.

Ограда може да няма , но са окрадени пари за пет огради ....

И оградата ни като магистралите.Много пари, ама хвърлени на вятъра,не на вятъра а на наши хора.

Няма що да плюете по власта ами Цацаров да завърти едно бързо следствие и на се разбере кой се е облягал на оградата и я съборил.

Нарочно е съборена. Това е капан, ама вие не разбирате! Дори само един арабски диверсант да проникне, изведнъж ще се вдигне, ще го заклещи и той няма да може да се върне обратно. После веднага го погват милиционери с граничарски кучета. Последните ще му накъсат гащите отзад. Ще види той как се влиза в "шенгенска" "държава".

Ами като строят пишман инженери и мангали така ще е.

Не са мангалите виновни, едно време в строителни войски мангали пак бяха, ма нищо не падаше след тях... Нищо де, нали сега поправките по оградата ще са без обществени поръчки, директно ще си я правят по 12 пъти на всеки километър....

Сезонна ограда,сезонни магистрали,а цената космическа.

Възможно е да е провокация, валентин да разпореди проверка !

Боко Тиквунов се оглежда кого да обвини и как да се оправдае .... е няма как СИНОПТИЦИТЕ СА ВИНОВНИ!

Как ще падне "великата" българска ограда бе?! Тук има диверсия извършена от Елена Йончева, а зад гърбът и се вижда дългата ръка на Путин...

А не разбирате това е сезонна ограда работи през лятото,през зимата и повреме на дъжд не,идва лято сега ще се вдигне пак на ново за едни милиони а есента пак ще падне

А, не! Няма как великата българска ограда е паднала! Това са инсинуации, саботаж и прочие. И както винаги природата е виновна! Някой да не вземе да си помисли нещо друго ?

Служил съм на границата в Смолян . По мое време нямаше нито един участък който да не работи с необходимата сигнализация . Сега за 2г. се съсипаха милиони лева без никакъв ефект . Това скапано изпълнение е жив обир по бял ден .Това са парите ни на пенсионерите и ниските заплати .

Като гледам май 26 милиона са откраднати и е построено едно телено ограждение за овце и кози, но не и за биволи! Не знам какво обяснение ще има , но ми се струва най-честно спрямо избирателите, целият български народ и Европа ако щете е правителството да сиподаде оставка за несправяне със защитата на Границата и за корумпираното управление, което и сега няма да се признае за виновно!!!

Трябва ни по-голяма армия за да подпира оградата.Също и повече IT специалисти за да напишат софтуер за подпиране на оградата.И психолози,че подпирането на ограда не е шега занимание за психиката.