КАТ-Пловдив засича с нова камера, неуязвима за радарите

Пътна полиция в Пловдив въвежда ултрамодерни камери за нарушители по пътищата и улиците в града.

Обратно в новината

Коментари - КАТ-Пловдив засича с нова камера, неуязвима за радарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хах сериозно ли? Антирадари от преди има няма 25 години са способни да прихващат лазерните "пистолети". В момента и най ниския клас който струва около 120 лева имат тази функция плюс пълната тяхна "невидимост"!

И сега като я сложат малко след Скобелева майка на изхода...малии как ще жъне камерата..ще пълни хазната..урожай да има..

Да се бяхте похвалили,че ще оправите пътищата и ще имаме повече магистрали или еднопосочни пътища.

Култура, възпитание и уважение към всички участници в движението. Всеки иска да се прибере жив и здрав, не може с лекомислие да се натиска педала, умишлено да се нарушават правила, а след това да гинат невини за секунди! Ако радара не ти е в главата за да ти контролира скоростта нямаш място зад волана. И 20 мин по - късно да стигнете и 2 часа по-късното да стигнете е по-добре от колкото да почерните семейства и техните роднини заради тъпите си мераци!

Все учители и математици. Темата е че има най после добри камери срещу уличните хулигани - анархисти по улиците. Тези камери са точни и коректни! Браво.

Глупости на търкалета ! Радарите имат лазерна честота и ще сигнализират ! Кой не запознат с техниката е писал статията ?

Що за глупост е това...радарите имат лазерна честота? Знаеш ли изобщо какво е лазер та пишеш такива глупости. Или може би искаше да кажеш, че антирадарите могат да реагират на новите лазерни скоростомери....което е съвсем друго нещо.

А регистраторите ще регистрират...

Поредна журналистическа тъпня. То бива да не знаеш, ама когато пишеш статия за нещо е редно да се поинтересуваш поне малко от него. 1. Тази камера определя скоростта с лазер и толкова...това означава че е невидима за анти-радарите, а не за радарите. 2. Може да работи добре в идеални условия. Какво ще стане ако има мъгла, снеговалеж, кал и други пречещи условия. Какво ще снима камерата ...зацапан с кал или сняг регистрационен номер? Какво ще правим тогава? 3. Камерата заснема нарушителя отпред. Какво ще прави с мотористите? Те и без това си карат без или със скрити номера, но полицаите не правят нищо...просто се правят, че нищо не са видели. Всичко е отново кампанийно и за отбиване на номер пред народа.

Още 1993 година в щатите продаваха антирадари ловящи лазерни камери.

Супер! А сега я сложете на Рогошко шосе да засича. Иначе, на КАТ простите тикви май няма стоплят скоро, че само с радари не става. Радарът е за друга цел. И само с побарване на мъдята, докато се чудим кого да спрем, също.

С тези камери пак ще отбиват номера и само ще се опитват да си пълнят касичката. Превантивното действие е като има засечен идиот на пътя, да бъде гонен до дупка да си плати глобата. А не за 10 км/ч над разрешената да те правят на маймуна, а при 250 км/ч по околовръстното - не можем да го открием (понеже е наш човек). Помияри!

И ся тва как да го разшифровам ...с най-много загинали в страната, въпреки, че 1/2 загиналите са с 14 по-малко от предишната 2016 година

Е как, като полуумрели, естествено; ако беше писано 1/4 загинали - четвърт умрели; можеше и да е 3/2 умрели, което би било, че са умрели само по два пъти от три възможни, примерно. те така.

То, журналистите, математиката я нямат за нищо. Дробните числа за тях са висша математика.