Община Пловдив дава 375 000 лв. за рекламни материали

Обявена е обществена поръчка за предпечатна подготовка, печат и доставка на формуляри, рекламни и печатни материали за нуждите на община Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Община Пловдив дава 375 000 лв. за рекламни материали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ми е чудно, за какво са и на общината толкова много пари за реклама... Има толкова неоправени проблеми, а тия тарикати ще си разделят купчини с пари уж да се рекламират. Аман!

По-горния коментар се отнася за новата рекламна кампания на Пловдив 2019 Европейска Столица на Културата, стартирала миналата година. Така и не става ясно кой е авторът на скандалния билборд и как е бил наложен без обществено допитване?

Каква Азия и Близък изток те гонят, бе? То си пише: Европейска столица на културата. Не Азиатска, Е-В-Р-О-П-Е-Й-С-К-А.

И да ти уточня какво означава Европейска столица на културата: Означава, че амуджите идват тук и уважават НАШАТА култура. Ние като ходим при тях, тогава ще уважаваме тяхната, ясно?

Тъп селяндур. ПОДМЕТКАТА никъде не е КУЛТУРА.

Скачащият младеж с ПОДМЕТКАТА задължително трябва да бъде премахнат от всички рекламни билбордове и плакати докато е време. ПОДМЕТКАТА и внушението за РИТНИК в лицето не могат да бъдат културни емблеми на Пловдив. Напротив, в много култури (Азия и Близкия Изток), да си покажеш подметките е израз на жестока обида и презрение. Къде са ви мулти-културните познания? Как ще посрещате с тази обидна "реклама" чуждестранните туристи?