Нетаняху: Искаме мир, но ще се защитаваме срещу всяка атака

Израел няма да позволи на Иран да пусне корени в Сирия, заяви днес израелският премиер Бенямин Нетаняху.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху: Искаме мир, но ще се защитаваме срещу всяка атака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зашитавали се като ударили 12 обекта в Сирия ......?!!!! Тия дори не трябва да споменават думата мир , целите са оцапани в кръв . Терористи номер едно на Планетата!

Влязъл един кирлив дрон, били иранците.. Ми като са иранците, за чий таквоз нарушаваш границата на Сирия? Направо бегай в Иран да ги бомбиш! Явно обаче тъй по-лесно, ходим уж да се вардим, па ударим едно рамо на приятелчетата, че почти изчезнаха от картата на Сирия... Иначе тук нека си квичат, ИДИЛ били на руснаците... Сигурно Хилъри Клинтън и Маккейн са руски агенти значи, щом дори те вече колко пъти признаха, че ИДИЛ са си тяхно дело... Интервюта колко щеш с тях в тубата, ма няма лошо, всеки може да си дрънка каквото му е кеф.

Като гледам " мирните " методи на тия , се питам , какви ли ще са нападателните им тактики .... От окупираните сирийски голански възвишения , през прякото финансиране на главорезите от идил и инструкторите от мосад , пак в услуга на терористите , до завземането на йерусалим . С персите обаче ще ударят на камък , за радост на цялокупното човечество :)))

От колко века сирийци и перси имат държави в Близкия Изток ?!! И от колко години шломците ... Пък и тоя с размахания пръст не го разследваха за корупция и кражби?!

Явно съм настъпил някого по мазола, щом коментарът ми беше не скрит, ами направо изтрит. Жалко ... имах друго мнение за модераторите тук. И въпреки, че позволяват по-свободен език, явно доста смислени неща се заличават. Колкото по темата - Израел нямат друг шанс - самата им държава, самият ционизъм се крепи на нестабилни основи. Заобиколени от врагове са принудени да нападат първи. Има къде да отидат без да ги притесняват, но те не желаят. Поради тази причина жизнено важно за тяхното оцеляване е съседите им да са слаби. Историята е показала, че най-сигурното нещо е промяната, и когато дойде този момент, ще ги съдят с аршина, по който те съдят. Мирен изход, разбира се, има! Но той противоречи коренно на ционистката идея. За това и в близко бъдеще няма как да стане. Имаме фанатизирани евреи срещу фанатизирани мюсюлмани. Демографската обстановка е благоприятна за мюсюлманите. Военната - за евреите. Но дори и 12 цели да са разрушили срещу един самолет, те са 6 милиона, а мюсюлманите в близост ... само Иран са 80 милиона - т.е. дори и статистически мюсюлманите да имат 12 пъти повече загуби, ще ги смажат. Така, че вместо да говорят колко са силни, по-добре да си налягат парцалите и да прекратяват апъртейда, който са построили!

От борба за мир жив човек не остана.

Външно погледнато е много по-добре да се има работа с Израел,отколкото с чалмите от Иран.Но от друга страна ,буди сериозно подозрение факта,че ИД никого не е нападала или заплашвала Израел-а по принцип Израел би трябвало да им е най-големият враг!?Това вече се забелязва от много хора!Израел също така е известен с двуличната си политика!?Но пък ако започна да пиша какво мисля за арабите,сигурно ще ме изтрият !...В този район приятелство и добросъседство няма ,има само интереси!?

Нищо не знаеш за "чалмите от Иран", нали? На какво се базира представата ти за тях?

Лицемерието ви е всеизвестно, защото реалността показва обратното на това що плещите..Много набожни се правите че и Иерусали приватизирате но в душата си сте алчни лицемери..

А да, забравих да попитам и друго. Къде и какви са доказателствата, че дрона е "ирански"? Или пак чуваме, гледаме и четем "обосновани предположения". Само питам де, че и мен ме питат.

"Не са нужни доказателства, след като на всички им е ясно и известно!" Велика мисъл на другаря Путин, по повод на това, че турците купували нафта и ИГИЛ и плащали с "Какалашници"!

Санитарите явно са в почивка и ти си побарал компа им!

Браво господин Нетаняху! Има една велика раса и това са евреите. Държат парите на света, медиите, киното. Всички трябва да се примирят с това. По умни са от останалите.

нетаняхуто е съден за корупция и от 2-3 месеца в големите градове на исраел протестират с искания за оставката му !

Глупако,по твоята логика телефоните измамници са елита на нацията!Олигофрен!

"Израел няма да позволи на Иран да пусне корени в Сирия, заяви днес израелският премиер Бенямин Нетаняху." А само да попитам де, отношенията Сирия-Иран не са ли двустранни, само и единствено между тях. Вие като какви ще определяте как да се развиват техните отношения. Аааа, вие си имате зад гърба САЩ, и те "никога не се бъркат" в отношенията между държавите!

Предлагам САЩ да кажат и за анексираните територии от евреите и границата между Израел и Сирия не е нарушена .Не бяха ли там Голанските възвишения анексирани/заграбени/от евреите.

Иран Русия и Турция се настаниха удобно в Сирияи няма изгледи скоро да напуснат оттам.САЩ и Израел изпуснаха нещата в този район.

Този път на Израел няма да му се размине. Това е държава, определена от САЩ да контролира и надзирава арабските държави.

Е.баси наглеца! Щял да се "защитава"... като напада друга държава и нарушава въздушното и пространство! Тия трябва да изгорят в чест на собствения си побъркан бог Малох, на който са принасяли в жертва малки деца.

Израел, което е загадъчно, никога не е бил нападнат от ИД и дори спокойно съжителствал с тази държава и никога не влизал в противоречие с ИД. При това лекувал в своите болници бандити от ИД. Това е като че ли в унисон с политиката на САЩ, които само рекламират борбата си с ИД, но реално им помагат, въоръжават и обучават. При това Израел постоянно посяга с военните си операции срещу Сирия - бомбардира я както и когато реши. И това се възприема като тяхно право.

А ние Българи срали на вас руски тролове!Иран и Русия подкрепяли Асад и Иран попробовол опят да провокира Израел и Израел го снова ударил в Сирия!Сирия будет гроб много тисячи руских наемников

Це е Охраина, це е сало.

Много нагло. Многократно бомбардираш със самолети съседна държава и после ревеш, че някакво дронче било навлязло на твоя територия без да нанесе някакви поражения. За пореден път се уверявам, че евреите са големи боклуци.

това не е имало дрон, както не е имало и химическа атака от страна на сирийското правителство,но САЩ нападат, един и също сценарий, докога ли?

Следващият път никой няма да помогне на еврейските престъпници.Всички народи ги ненавиждат и се гнусят от тях.

По логиката на този и подкрепящите го говедари, Русия трябва да "нападне" всички заобикалящи я съседи, защото са бъкани с чужди бази! Ама за Русия мерят с друг аршин! И къде е "сваления" дрон - що не го покажат? Лъжат ли или какво?

съседни държави - Грузия, Украйна. Тези санкции за какво са?

Санкциите са форма на безсилие и объркване. Тъпо е да накажеш доставчика си, при условие, че няма друг и скоро няма от къде да се появи.

Ако искаш мир готвисе за война.

когато дърпаш някое животно за опашката пък било то и котенце неминуемо ще бъдеш одраскан или охапан а когато му ръгаш и люти чушки в .... следва неминуема борба на живот и смърт и малкото котенце се превръща в голям и свиреп тигър. Та като гледам евреите как прилагат лютите чушки на арабите, които и без това са фанатично настроени срещу евреите не е сложно какво ще получат идните дни и години

Хей Натаняху да беше говорил с Плевню Тапеткин работата ти щеше да стане ама ти с Путин та с Путин!!!!!!!!!!!!!

И още нещо , по твоята логика Натаняхчо Русия трябва да избомби всичките си съседи защото имат краварски бази!!!!!!!!!!!!!!!!!

русия не може да избомби всички свои съседи защото има респект от НАТО. русия бомби само хилави страни.

нека обобщим; посеркото гутериш няма как да се обади със своята концепция за приемане на бежанци от иран в израел, или вие как си мислите?

Единственият посерко тук си ти ве прокъсана валенко!

юдете са една презряна от всички нация от нацисти, само никой не смее да признае факта! за да не вбъде сам обявен за нацист. жертвите на холокоста са жертви от народа, а не от кръговете на ротшилдови!

Спите ли бе?! Защо го оставяте тоя самообявил се за поет, че и с китара на всичкото отгоре, да проповядва антисемитизъм, пронацизъм и отрицание на нацистките жертви по време на Холокоста?! Предайте го веднага на ДАНС, защото в нормалните държави за такива приказки се лежи в панделата, при това с години! В тоя сайт до кога ще толерирате подобни изродщини, като антисемитизъм и нацистка пропаганда?

Колко са нормални държавите, в които за приказки се лежи в затвора, а?

Руските тролове отново лъжат като се казват,че израелският самолет е свален със старо руско ПВО!Асад разполага със съвременен и относително ефективен комлекс С300! Със такива комплекси се пазят и аятоласите в Иран!Израелците повечето пъти досега са преодолявали успешно тези комплекси и миналата година декември унищожиха три батареи които охранявваха двореца на касапина Асад!Явно сега нещо са сгрешили щом е свален техен самолет!

С такива комплекси, С-300, е оборудвано и нашето ПВО.

Тъпаците плюещи срещу Израел не могат да вдянат, че играят по свирката на Москва. Тъпаците не разбират, че играта е срещу тях, техните интереси за осигуряване на по-евтина газ за техните домакинства. Тъпаците са си тъпаци !

тъпаците, които трият мнения денонощно не могат да разберат, че са правно неграмотни, но могат да ни обясняват защо те цензурират нашите мнения в свръхправата на педофилите... и евреите, като серж!

На 2/11/2017 г се навършиха 100 години от Декларацията на Балфур, чрез която англииската корона "дава" Палестина на лорд Родшилд за да направи Дом за всички евреи! На банкета в Лондон даден по този повод на който присъстваха всички Илюминати начело с Царя Родшилд премиера Биби Натаниаху блгодари на крантата Тереза Мей и заяви че плана е в пълен ход и предстоят " велики събития за които светът ще научи скоро"! Впрочем лорд Родшилд изкупува земите в палестина и лично многократно се хвали че държавата Израел е творение на неговото семейство и пари.Така че, мили мои сънародници, гответе се за голяма война между ционисти и араби, в която ще бъдат въвлечени всички народи. Такъв е планът на Цион

От техните планове, любовта ни към презряното племе, няма да се увеличи!

Май става все по трудно на Путин да присъства в района.Сега се крие зад Иран

Искам да ям боб и да пърдя, но ми е неудобно на публично място...

Тоя да каже кой взриви самолета на Сарафово,за да намеси и Б-я и да иска обявяването на Хизбула за терористична

Патент на Хизбула е взривяването на автобуси, за израелтяните няма съмение, че са те зад атентата в Сарафово.

Или си глупаав и наивен или си много некадърен лъжец.

Преди няколко години Иран приземи израелски дронове на летището в Техеран и унищожи други. Значи още тогава е трябвало да изстреля ракети срещу Израел, за да се защити.

И това ще стане.

Чек ся... Ти от един повреден американски дрон, паднал в Иран, изкара, че там са свалили цяла ескадрила ИЗРАЕЛСКИ дронове! Бе, а успИкайте се малко ве!! Немате удържанье, брей!

Ако нещо са научили еврейте от техните врагове нацистите това е как да правят блитц атаки, почти винаги превантивни. За някой този вид стратегия на може да изглежда агресивна и крайна, но е най-доброто до момента във воената теория което да обезсмиля да нападаш такъв противник. Напада се или се контраатакува много подобно на тигър - бързо, силно и много агресивно. Всеки който е срещу такъв противник би се замислил много вимателно преди да предприеме каквито и да било агресивни действия срещу подобен противник.

Дали само един самолет е свален? Повече са. Свалени са със съветските зенитни комплекси С2и Бук, собственост на Сирия, за което призна и Израел. Само нещо бройките не са точни. А ако Иран реши да разположи в Сирия руските комплекси С400 които скоро закупи.

Повече ли са? И колко са? Или и ти не знаеш, защото още не са ви казали от тролефермата какво да пишете:)))

Не спорете. 10-20, един бог знае.

Казват че бог е дал словото на човека , за да си крие мислите !

"Искаме мир, но ще се защитаваме срещу всяка атака" Това не е ли цитат от реч на Хитлер ?

Тактиката им е взаимствана от нациситите, но има превантивен, а не завоевателен характер.

номер две е Израел,насърчаван от номер 1

Пускат им един дрон за да се хванат на въдицата,и когато самолета се връща го причакват от засада и го думкат с ПВО.

Обаче,всички питат първо Путин...

на света му писна от вампири и лицемери .

през кой век хлеб*арките са станали двукраки ?

От какво ще се защитават като те са тези, които са тръгнали да бомбардират разни обекти в Сирия? Ако някой се защитава, то това е Сирия.

Следващите 5-6 години по план тази измислена държава Израел изчезва.

"Ние няма да толерираме никакво нарушение на нашия суверенитет" Ами за Сирийския суверинитет кой е отговорен? САЩ имат незаконно присъствие в Сирия, а Израел си влизат и излизат когато си искат и това става пред очите на т. нар. цивилизован свят, ако въобще може да се говори за някаква цивилизация. Дека са смешниците от ООН и ЕС да осъдят този дьржавен тероризъм. Сирия е нападната едновременно от евреите, турците и американците, от две натовски държави и техния началник. А Европа спи и гледа, чака действията да се принесат тук, за да гледа от първия ред. Асад е законен президент на Сирия и има право да унищожава терористи, бандити и чужди агресори като вредни насекоми. Кое не разбрахте?

За да имат израелските военновъздушни сили фактора изненада при евентуален въздушен удар срещу ирански цели,трябва да могат да прелетят над Сирия и Ирак незабелязано по възможност! Но,когато ирански шиитски групировки са в близост до израело-сирийската граница -това е невъзможно да стане! Ей затова е цялата патаклама!