Кораби на НАТО: Няма бежанци в Черно море (снимки)

В момента ситуацията с мигрантския поток е спокойна, няма напрежение и бежанска вълна по морските пътища, сочат данните на корабите на НАТО в Черно море.

Обратно в новината

Коментари - Кораби на НАТО: Няма бежанци в Черно море (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааа, браво на натовците, след като са установили, че в Черно море няма мигранти, доста са се потрудили! няма също така и китове в Черно море, ако случайно решат да ги търсят. Имаше обаче един "Доналд Кук ли, Доналд Дъг" ли, който след подобна обиколка остана без екипаж, вкупом си пуснаха рапорти за напускане.

ма те дирили мигранти бе,па ние у село мислиме че са там за да са по-близо и дразнат русите.е,веке сме спокоини.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нямало бежанци,нямало мини от памтивека,няма и риба и рибари за калкан-дрън-дрън че пляс. А руснаци и руски кораби има ли?Нямало бежанци защото не сме ратифицирали истанб.конвенция за разделени семейства и деца без майки или обратното.

какви мигранти очаквате???

Пълен т.шак.......Колко бяха дебилите на територията БГ? Янки верно са си повярвали, че тук живеят само олигафрени......YANKEE GO HOME!!!!!!

И СЪС СПЪТНИК НЕ ГО ЛИ ВИДЯХТЕ ТОВА, ЧЕ ДОКАРАХТЕ КОРАБИ?

Малии, идиоти. Та има ли глупаци, които посред зима ще тръгнат по море, бе.

"Провеждат рутинно посещение у нас като част от ЗАСИЛЕНОТО ПРИСЪСТВИЕ на НАТО в Черноморския регион в подкрепа на националния суверенитет чрез колективна отбрана." За спокойствието на пастирката, неистово настояваща за повече НАТО в БГ... Дано ирландката спи спокойно!

Това Виц ли е ? Или НАТО са сбъркали моретата - бежанците са в друго море .

Все пак е сред зима. Знаете ли какво е в Анадола?

Кво е?

Не знаеш ли -джендър до джендъра. Топлят се взаимно. Не могат да се разделят, че ще замръзнат. Ама напролет, всинца ще са насилвани, като холивудските коврета (вече дърти коврици)

Русия измисли фалшивия македонски народ, взе цяла Вардарска Македония от България и я предаде на Югославия! После чрез Гошо Тарабата опита да отнеме от България и Пиринска Македония и само бай Тошо успя да спаси положението! Днес Македония е пред разпадане и същата Русия работи за обща граница между Гърция и Сърбия, а не в полза на историческата справедливост! Която е обща граница на България и Албания! Какво се радвате на руснаците? Те отново избраха любимата си Сърбия пред България...

Никой не може да гадае, какво щеше да се случи, ако Москва не беше отровила "Гошо Тарабата" и неговата идея за федерация, макар и при Тито, беше се състояла. Всеки случай, знаем как живееха хората с СФРЮ, от която ни деляха с бразди, огради, гранични зони и калашници. Друг е въпросът, че с предателството на Горби, щяхме да сме под обстрела на стелтовете (не че не бяхме, въпреки това). Не ми давайте оценки -просто обичам да мисля в различни перспективи. Не винаги воден от емоции и чувства.

няма брадати има бели каносани парцали от това че крим е близко !!!!!!!!!!!!!!1

Какви мигранти в Черно море там има само бракониери рибари и мафиоти където прекарват забранена стока

Засега няма, но след изборите за президент в Колхозия, ще се напълни с гладни бягащи алкаши

не позна то морето ни нещо е добило кафияф вид от няколко години ни цаца ни кефал само кaфяви хартии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бе и на тебе устата ти е " кафияф-а", а изотзадзе ти е червено, ма кво да праиш=съдба....

Смешно е.

аз мога да потвърдя,че в язовир Белмекен също няма бежанци.

Ииии, оспокоих се, шъ знайш! Мерси!

а така,успокой се ,не се превъзбуждай!

"Кораби на НАТО: Няма бежанци в Черно море " , а риба има ли?, кафяви мини има ли?

има има всеки ден като ги хване радара от крим

Здравейте. Ние сме граждани на град Варна инициативен комитет с искане нашият красив морски град да бъде прекръстен на Путин. Подкрепете ни!

то убаво, ама първо питайте тим, за да не стане ашибочка!

Беше Сталин, сега е ред да е Путин :)

Те я па съм от Кръкижаба, ломско. Ниа сме подале заявка у вънкашното министерство на путкинистан и сакаме да се прекръстиме на "Путинуво". И тава от една годин! Като начало прекръстиме трима циганье на Вовка. Млого са доволне.

Като искаш да се прекръстиш на "Путинуво", то това става в Министерството на правосъдието, обърни се към съда в Лом.

Петте букви които действат на грантаджийската протестърска платена шайка като Евангелието на вампири са П У Т И Н.Тези пет букви ги карат да не напускат осойните си бърлоги и да тормозят хората а само да скимнят и сипят закани в интернет.Сиянието на Путин ни пази от злото и злите сили.

Нали са джендъри, не са разбрали разликата с put in.

не само ореола сияе и е жълт, и от долу всичко при вас е жълто и кафяво, за русофилската му миризма няма да говоря, пиша репликата с притивогаз:)))

как да няма бе?? руские бягат с хиляди към европата!

тъжно е да четеш соросоидните коментари напоследък. Разпределени между истеричната злоба и дълбокото отчаяние, в тях вече липсва нормална мисъл.

Усещат че края им е близо.Уплашени са.

Що ще дирите след 7з години?Най-вероятно под вола теле.Ясна е истинската ви цел -на вълци обикалящи около плячка.А турците още ли са в нато?Те на изток са с Русия,на запад-с нато Омитайте се всичките.НЕ ВИ ЩЕМ!

Хихихи, комунорусофилистиците вият с пяна на уста от злоба и безсилие! Да, България е член на НАТО - най-могъщият отбранителен военен съюз на планетата Земя! Благодарение на този факт, дивите азиатски орди не смеят да нахлуят и за пореден път да ни ограбят, така, както днес правят в Украйна, а преди в Грузия! Може да сме само едно винтче, но винтче от най-могъщата военна отбранителна машина, която някога е съществувала!

С какво се друсаш, да не си на Цикложил?

О! И Грозното Деси ли се хвърля на амбразурата? Хихихихи!

3а да напише такива тъпотии,нEкакво менте са му набутали!

Путин винаги поставя НАТО в патова ситуация подобна на бирника зарязан от Андрешко в кална локва.Гениален сте г-н Путин с вас е цял свят.

Освен смях, само смях и... какво друго? Дебили россоклепчовци!

по добре е да си смениш гащите, и не само, че много замериса на русофилско жълто кафеникаво:)))

Ако имаше референдум щеше да е различно но продажните ни политици не зачитат народния глас.

израел е най мръсното существувание на света

"Няко!!!й!!! мини се задействат само от звука" Научете се кога се пише "и" и кога "й". Това НЕ Е ПЕЧАТНА ГРЕШКА - това е нивото на образованието днес!

Владимир Путин-истински лидер!

Българинът не ще свобода иска си батюшката от Москва пак да го окупира и да му дава хлебец в устата.Няма го вече това бе българино, не разбра ли?

чиба бе,манго

Американските кюмбета дето потъват като ютии какво ще правят в Черно море, нелегален улов на калкан ли?

Не търсете отново соца, няма да го има никога ами си използвайте главата и способностите и да си стегнем страната както словенци, чехи, поляци, естонци, латвийци, че и румънци.Толкова ли сме смотани, че не можем?

бъди толкова сигурен в първото си твърдение. Разпасаната сган, дето се има за олигархия бута света точно натам. А за главите и способностите ни, мисля че изтървахме времето. Вече само ни нареждат отвън и то винаги в наша вреда, а ако се опънем, ще стане като Сирия или Украйна.

Скоро ще се появи единствения и базаналогов руски самолетоносач "Адмирал Кузнецов" Кузя /който пуши като запалена гума в циганската махала/ за да въведе ред и спокойствие. Гаварит Масква!

Уведомявам Дир-а, че не бях в разбилия се израелски самолет. Виждам, че днес са се писали всякакви глупости, а има само един материал за ползата от Истанбулската конвенция. Изисквам коректно изпълнение на нарежданията ми, да не се наложи да се закриват свободни медии!

Путин е голяма работа.

Братушките от НАТО най-после са тук и червеното СССР иго свърши.

онова-Pозовото хапче,не си го изпил днес...

Червените дебили осиротяха.

Къде е СССР , къде е др.Живков, къде е партията майка БКП?Плаче ми се за тях на мен смотания червен тъпанар.

Къде е бащицата Брежнев, плаче ми се без него да го нацелуваме горещо, защото съм червен дебил.

Добър ден чии го дирите тук краварски дудудци долни.

браво на нато и капитан турчин че са махали мината на 7ч години

Помните ли статията, че Босфора можело и да стане маааалко по- широк? Па мое и затова да са дошли хората. Па аз си помня песента- Край Босфора шум се вдига, лъскат саби, щитове...

НАТО е тук и руските пияници да не си мислят, че пак ще ни окупират, нанай.

Та американците те окупираха бе дебил.

Не виждам да си ми затворили границите и си пътувам по света, а не като при руснаците затворени като консерви тук.

ЕМИЛЕ САМО В КРАВАРСКИЯТ ТИ МОЗЪК ИМА РУСКА ЗАПЛАХА

Нато пак ме свариха неподготвен,дошло ми е и пълзя към морето

Интересно мие кого от кого пазят по скоро чии го дирят тука

Пазят ни от руска окупация, това!

Кретен.

С НАТО сме свободни от съветското робство.

Интересно??? СССР си замина още през 1991-ва! На теб двата пръста да не са ти в контакта?

хAмериканското е по-лошо!!!!!!!!!!!!

Що ли откакто ме налегна американската свобода , почнах да си мечтая за руска окупация.

Не знам кой друг освен тези кораби може да сложи мини в морето - за страните от района това е неизгодно. А за тези отдалеч е просто спъване на конкуренцията и дестабилизация около Русия. Тоя претекст с мините звучи направо като заплаха.

НАТО е тук , американците ги чакаме от 1944г. Най-после ...!

С тоя пост ни издаде, дай по-интелигенто!!!

България е свободна от съветска окупация.Какво по-радостно от това.

Келеш , нищо лошо , ама да не попаднахме под американска ''свобода'' , че много оредехме.

Келеш ,през времето на соца имаше червен терор и кражби.