Мъж загина при тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла

Мъж загина при тежка катастрофа тази сутрин на пътя Русе - Бяла, край втория разклон за град Две могили.

Обратно в новината

Коментари - Мъж загина при тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онзи ден карах по този път и наистина по посока гр.Бяла включването е малко неудобно. Колите от Русе идват на скорост, камион няма как да спре, ако някой му се изпречи. Самото включване е неудобно. Напрежението идва от там, че пътят е тесен , наклонен с много завои и без видимост. Ако целият път бъде изрязан и разширен, положението значително ще се подобри. Трябва проектант, който да отиде в министерството да им представи свой проект и ако те го купят да го изпълнят. Така или иначе нуждите на хората изискват щирок път с по две ленти на посока. Не е много, трябваше да го възложат на областните управи и да се работи с проект.

кръстовища в България има ограничение 60 км/ч С колко ли се е движил турският ТИР за да бъде толкова силен удара?

Близките на жертвата да съдят Лиляна Павлова и Росен Плевнелиев,които като Министри на регионалното развитие лишаваха Северна България от средства за подобряване на пътната мрежа.

Държавата си има съд и никой не може да я осъди за бездействието толкова години. Всички виждат проблема, там е много опасно и държавата продължава по своя начин да гледа катастрофите и после да съди виновни водачи.

Какво има да се изяснява.Загиналия водач не е осигурил предимство на камиона.

а, камиона намалил ли е на кръстовището до 60 км/ч. Турчинът е карал като всички родни чалгари, които както се знае, не признават ограниченията на скоростта на кръстовище на главен с второстепенен път!

айде сега ,пътя им виновен...

pompai

Знаят и чуват ,че там трябва да се внимава,но някой не му се живее явно. https://www.youtube.com/watch?v=37BXDkAJDzc&list=RD37BXDkAJDzc Нека бъде любовта.

Оня ден по Бнационално радио Хоризонт казаха за поредната тежка катастрофа по ТОЗИ път- казаха че била "на 20км. по пътя от РУСЕ към София".Вече ги е срам и страх от санкции да казват че се отнася за пътя Русе-Бяла - В Търново. А какво казват "русенските" депутати в БГ е европарламентите по темата- нищо, не знаят че има такъв маршрут по шосе.

трябва да се вземат мерки срещу тези "жалби" от тоя и оня, особено когато става дума за важна инфраструктура! корекция в закона е нужна по-комплексна! не само 1-инст. производство, но и съкратени срокове за разглеждане на жалбите и крайно ограничени допуски за основанията в една такава жалба!

Смотаняци всякакви по пътищата.....

Там е равно и има видимост. Нещо не се връзва. Широко е и има видимост. Наоколо са ниви.

Пак ли пиян ФЕС???

Или заспал такъв.Може и двете.

А сега набучете огранчение от 20км/ч на тоя разклон....не,че не сте наслагали такива на всички главни,транзитни пътища,наювсяко разклонче.... А трябва,вместо тях да се подобри инфраструктората....да семизградят уширения с ленти за престрояване,намаляване и ускоряване за включване... Загиналият е почти набор.... Бог да го прости. Но сигурно е блял....Надали ТИР-а с 150 е летял... Гледайте бе хора... Отваряйте си очите... Ако трябва 5 мин. чакайте...

Нали ПСЕВДО строителна фирма е блокирала изграждането на нов път Така ще докато не се вземе мерки да не участват- блокират фирми без никакво имущество вадещи се на цигани и неграмотни.