Обвиниха двама младежи, потрошили 12 коли в Пловдив

Районна прокуратура в Пловдив задържа и привлече като обвиняеми двама непълнолетни за повреждане на 12 автомобила и кражба.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха двама младежи, потрошили 12 коли в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей за такива като тия е имало Блелене и Ловеч, да ходят дам да правят от големите камъни малки камъчета, докато им дойде акъла в празните кратуни.

Не, Пламене. Белене и Ловеч са били затвори за политически затворници предимно не мислещи като комунистите и не симпатизаращи на комунистите, на национализацията на земите и имотите на хората. Не са били за хулигани. За такива като теб итвоите наследници е наложително макар и с много голямо закъснение да се въведе изучаване на тези 70 исторически години от 1944 до 1989 г. и режима на сатрапа Т. Живков.

Малолетни или не те си са престъпници откъдето и да ги гледаш деянията им. Трябва да има затвор в някой от градовете за подобни идиотчета и там да ги събират. Като са малолетни не значи, че трябва да им се прощава всичко: кражби, убийства, разбиване на спирки, пейки и кавото им попадне в ръцете. Или родителите им да заплащат всички щети и бели защото те отговарят за тях и техните деяния. Аман от такова многодетие.