Коментари - И Гватемала мести посолството си в Ерусалим | dnes.dir.bg
назад

И Гватемала мести посолството си в Ерусалим

След като президентът на Гватемала Джими Моралес каза, че неговата страна ще премести посолството си в Израел от Тел Авив в Ерусалим, Израел днес благодари.

Обратно в новината

Коментари - И Гватемала мести посолството си в Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И други ще последват този акт. А ние пак ще се ослушваме. И се чудя на тези, които плюят Израел??? Явно, това са дупещите се в джамиите. Защото няма логика да си против демокрацията и прогреса, а да подкрепят тероризма и мизерията. И да припомня, държава Палестина няма, нито може да има столица несъществуваща държава.

Ерусалим е израелската столица. България спасила 50хил евреи кога ще мести амбасадата в Ерусалим столицата на Израел. Да живеят България и Израел!!!

България кога ще премести посолс- твоето ни в Йерусалим?

Wigman - думичката "трол" на иврит ли е?

Никой не обича ку.вите!

от статята се видя ше от всеотгаиност цялата дарява се е преместила по близо до израел...

Сега я втасахме... Му хаааха

"Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху благодари на гватемалския президент за решението му" и с присъщата си любознателност започна да търси гватемала на световната карта.

ГВАТЕМАЛА Е ИЗВЕСТНА КАТО ДЪРЖАВА В КОЯТО СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЯКО СА СЕ СНОШАВАЛИ ЕВРЕИ И НАЦИСТИ - ЕДНА ОТ ОРИГИНАЛНИТЕ БАНАНОВИ РЕСПУБЛИКИ ИСТОРИЯ : - 5 ПРЕВРАТА ПРЕЗ 20-ТИ ВЕК ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ЦРУ - 2 ГРАЖДАНСКИ ВОЙНИ - В МОМЕНТА Е СТРАНАТА С НАЙ-МНОГО УБИЙСТВА В СТОЛИЦАТА ИМ :))

Hевероятно, но факт. имаш голям плюс и от мен!

Чалева, ти откакто се натрови с "водороден окис" нещо редовно почна да даваш заето!

Някой знае ли кога Гватемала е станала южноафриканска? А иначе въпросът е дали Америка или Гватемала ще получи първите 30 сребърника?

Преди време четох, че континентите не били статични, а се местели с по около 3мм на година. Преди доста време беше това, може да са се сраснали вече?

Абе то човек като е на няколко ракии, май и повече от 3мм се мести всичко ;)