Стартира платено паркиране и в ”Южен”

Вече е в ход процедурата за платено паркиране в район „Южен“ в Пловдив, съобщи районният кмет Борислав Инчев.

Обратно в новината

Коментари - Стартира платено паркиране и в ”Южен” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е рекет не плащайте за нищо , плащаме данъци и то не малки , а кмета да оправи улиците вместо да се чуди с какви простотии да се занимава по- некадърен кмет от този в Пловдив и района няма.

Всяка година плащам данък кола 146лв и ще ми искат още 180лв за правото да си паркирам пред блока?! Е те тая няма да стане!!!! То бива бива наглост ама това е цинизъм! А има и балъци дето вече са ходили да подават декларации?!!!! Ние сме еати овчедушните хора. Казват ни сваляй гащите и вече сме надупени! Тая паплач дето ги мисли тия, веднага да се омита от общината, вместо да мислят как да ни улеснят живота, те се чудят как ни наеат.

Хората зорлем се вкарват в робство. Ще дойде време и целият град ще бъде разграфен, отдаден под наем и превърнат в Синя зона. Тогава ще държите колите си пред ва сна трупчета и ще ги вадите само, за да ходите до Кауфланд и Лидл

Моля кмета на район Южен да посочи банкова сметка,на която да приведа 100 лева за ремонт на дупката на бул.Ал.Стамболийски до магазин Триумф.Дупката е вече с размери 50 см дължина, 40 см ширина и 30 см дълбока. Явно кметството няма пари за една кофа асфалт да запуши тази яма на този натоварен булевард.Но скоро време ще плащат обезщетения в пъти по скъпо заради нарязани гуми и не дай си Боже някой да пострада.Тази дупка е станала емблематична за този район и дори са я отразявали в медиите.

И понеже са пълни некадърници, освен да пълнят общинската хазна с одраните кожи на пловдивчани, нищо друго не могат. Айде сега пък и платено паркиране! А защо първо не разкарат тенекиените колиби, които приютяват таралясници на 30 и кусур години?! Как ли пък не!! Нали ще секне кранчето, една колиба е 30лв на месец! Плащам си данъците и ще спирам където си искам! Това платено паркиране си е чист рекет и беззаконие! Прокуратурата да се самосезира!!!!