Пешеходен надлез край Атия заради прегазения ученик

Започва аварийното проектиране и изграждане на пешеходен надлез на пътя Бургас – Созопол при разклона за с. Атия, където шофьор на джип уби 16-годишно момче.

Обратно в новината

Коментари - Пешеходен надлез край Атия заради прегазения ученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО НЕ СЕ ЦЕНИ ЧОВЕКА ,КОГАТО Е ЖИВ ???ЗАЩО НЯМА УБИЕЦ В ЗАТВОРА ???ДЕЦАТА НИ СА УМНИ,КРАСИВИ,ЧИСТИ.....ПАЗЕТЕ ГИ КОГАТО СА ЖИВИ !!! СТИГА С ТАЗИ БЮРОКРАЦИЯ !!! А АКО ВАШЕТО ДЕТЕ Е НА МЯСТОТО НА ТЕЗИ ЗАГИНАЛИ ДЕЦА???

ВСЕКИ УБИЕЦ В ЗАТВОРА !!! ДОЖИВОТНО !!!

българския административен капацитет е все още каруцарски особено извън столицата ...изненадан съм дори и бургаска община неправи нищо по въпроса особено по пътищата , където хората се трепят всеки ден кои прав кои крив всички под ножа под една или друга причина ...особено атия се знае от години и поне да се опита да финансира проекта със евро пари .....ами как пуста бездарна некадърност , трябва да се попълват документи , трябва оценка , какво ли още не мързелииииии дебилщината започва от администрацията,,,,пробити тъпанари...и наи вече самохвални хвалипръкоци...защо трябва под натиск да работят долногашници

Mi2

Мостът "Стависки" над Ропотамо е същата история. Нищо не е предприето, за да се обезопаси. Ако не си внимателен, не знаеш за опасността и не видиш скритите в шубрака знаци, следваш траекторията на Стависки и при добър късмет не падаш в реката.

Mi2

Не само пасарелка, но и пътен възел трябва да се направи, както на останалите отбивки за населени места по южното черноморие. А до сега те само една камера сложиха - не за безопасност, а да е хранилка някаква там. Ако искаха да накарат наистина колите да намаляват скоростта, можеха да сложат неравности със съответните предупреждения. Участъкът е край военноморска база и е бил предвиден за аварийно летище, затова е няколко километра прав и равен участък, където всеки бабаит си пробва колата колко може.

Както винаги у нас - след дъжд качулка. Ако изобщо се направи. Светла му памет на момчето. Жалко и тъжно за погубения живот, за нереализираните мечти и неизживените моменти.

Направете карта на опасните места с убити пешеходци и направете надлези ПРЕДИ да загине още някой! ЗАЩО винаги чакаме да стане най-лошото?