Иван Тотев: Пловдив ще има нова гора за отдих

Община Пловдив започва проектирането и поетапното залесяване на площ от 650 декара, която ще бъде превърната в място за отдих и релакс на пловдивчани.

Обратно в новината

Коментари - Иван Тотев: Пловдив ще има нова гора за отдих | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Пловдивчани СЛУЧИХА на добър кмет-управник а БУРГАСли на кмет Слънце измамник.Пловдив с нови заводи хиляди нови работни места посадени нови цветя и дървета а във Бургас(града на батките и черните златки) погловна сеч на хора(работни места) и дървета

ок за гората,но защо изсекохте толкова много дарвета ,около зоопарка,сега ще чакаме десетилетя да стане гора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да каже кога зоопарка ще отвори ? разград има зоопарк с 5 лувчета,а надхите деза и внузи.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Почти всичко на тая земя е охраняЕМО, но само малка част е охраняВАНА!

Да...ще изсекат една гора и ще засаждат друга. Чиста проба усвояване на средства....Гарантирано от ГЕРБ. Всички виждаме на какво прилича зоопарка...подобна ще е и тази зона - без паркинги и градски транспорт.

На големите батковци и лелки като им потрябват пари,започват с проекти.На простолюдието като им трябват пари, предлагат Кредисимо.

Браво! Всяка инициатива за създаване на гора е добри дошла. Изброените дървесни видове са отлични и подходящи за района.

Не всяка. Никой няма да ходи в пущинака. Ако няма смисъл, какво да правя в гората на майната си? Малко ли са дивите гори?

Може да се засади от всичко по малко и да се направи прекрасен парк. Но затова трябва сърце, душа, грижа и любов, каквито в Пловдив няма.

Еееех,....в този 'пущинак', който наричахме "гребната', ходехме като деца да берем кокичета и теменужки, а през лятото с родителите си правехме пикници- скара, салати, бира' лимонада.....и то в дивата природа и на две крачки от града.....еееех....

Не бе нови. Кинти ще се изравнят.

Искаме дърветата да са питомни кестени, орехи, бадеми, сливи, липи, брези, смокини, черници, мушмули, гинко билоба, даже нарове и студоустойчиви маслини виреят ... Стига сте засаждали дървета, които за нищо не служат. Който ги иска да ходи в гората. Ние искаме смисъл, полезност и практичност.

И круши - ранни, късни ... Много ги обичам. Ще се напълни с народ. Ще е като рай :)

остави ги тия круши бе ,по-добре сини сливи за ракията .

Този кмет не е ли вече в затвора?

Много добра инициатива, но помислете и за другите райони на Пловдив.В район Южен-на юг от бул. "Ал. Стамболийски" няма нито един парк, в Тракия също е пълно със свободни площи. Помислете и за други видове дървета, например "Атласки кедър" сухо и студо устойчив и много ароматен вид, пречистващ въздуха.

Унищожаваш една гора за да садиш друга и това ако не е разхищение на средства здраве му кажи. А в Тракия много скоро няма да е пълно със свободни площи.

Ще унищожат лонгозната гора!