Болница в Поморие затвори врати

Общинската многопрофилна болница на Поморие тази сутрин се оказа със затворени врати. Оттам напускат 20 специалисти от отделенията и още около 80 души персонал

Обратно в новината

Коментари - Болница в Поморие затвори врати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е дългосрочна целенасочена политика, която се води от управляващите - да се фалират всички държавни и общински здравни заведения, за да ходим в частните. На това му се вика приватизиране на здравеопазването. След като приватизираха топло/енергоснабдяването, водоснабдяването, почти затриха пенсионното осигуряване на дневен ред е здравеопазването. Резултат - ново световно явление - "частна държава".

А имаше време в което във всяко българско село имаше здравна служба - сега болници затварят народа да мре и без това на никой от властимащине не му дреме за това - гарантирано от ГЕРБ

Да, и докторите ви подгъзуваха за 170 лв.

Някое неграмотно цигане ли е писало тази статия???

Каква болница може да има в Поморие. Там може да има клиника с джипита примерно. Болниците в Бургас са на 10км, така че дайте да не ставаме смешни с болници в градчета с население по-малко от 15000 души.

Да де, сега всичките заедно в болниците на Бургас - защо да се набутва една "бедна" Поморийска община да поддържа болница, като може и без нея. Нали парите трябват за паркинги, градинки и пр. "важни" неща, предназначени за туризма и предизборните борби. Тарикати.

До Бургас е 20 км за поморийци. А за живеещите в селищата след Поморие, не е все едно дали трябва да пропътуват 50 км, вместо 30 примерно.Така, че, ти не ставай смешен.

А частните не може ,щото си плащат където трябва и точат Касата както си искат.Не всеки ,който е с бяла престилка е лекар и не всеки който пъшка е болен.По какви критерии се разрешава откриването на болница само дяволът знае в тази държава.Само в София здравните заведения били повече от 1000.В Холандия има 4 болници и мрежа от доболнични заведения - Де е Киро на кирия? Нека фалират частните болници а държавата да гарантира здравното обслужване , дори на по-ниско ниво,на обикновените хора.

Ами върви се лекувай в София!

"министър" Петров да се изкаже пак компетентно...или да заминава за Бангала деш и Пакистан за кадри , че от Молдова нещо няма ...хи хи

То нас, българите, кучета ни яли, ама как ще се лекуват скъпите на поморийци русняци?

Важно е да има пари за мвр,за милиционери невършещи нищо само ревящи за пари,участващи във всякакъв род престъпления.По цял ден лежат в патрулките натъпкани вътре по 4,5 човека,или в кафетата.

Важно е управлението да е стабилно. Даже обещаха да ни купят колело ама друг път.

НЯМА ДА Е ПЪРВАТА БОЛНИЦА - ПОЛЕКА ЛЕКА СЕ ЗАКРИВАТ РАБОТЕЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ, БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА И ДР... ПЛАНЪТ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ДЪРЖАВАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПЛАВНО, НО РЕДОВНО

Скоро ще затвори вратите на държавата.Планът им за унищожение върви с пълна сила. Ще кажем - сбогом Родино,с нашето мълчаливо безразличие.