Съдът прекрати производството срещу Иван Тотев

Пловдивският окръжен съд прекрати съдебното производство срещу кмета на Пловдив Иван Тотев, зам.-кмета Димитър Кацарски и районния кмет Димитър Колев.

Обратно в новината

Коментари - Съдът прекрати производството срещу Иван Тотев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всяко ниво в тази държава сме ние. От полицая, през дознателят, следователят, прокурора, съдията, министъра до "Слънцето -наше единствено". Имаме си и ортаци: Патриоти, ДПС, дори и БСП. Мамини сладки.

Добре де, дайте шанс на този който е допуснал грешка, да излезе и да се защити. Какво обвинявате тези прокурори в грешки и връщате дела само ... и то все на намазани бандити.

Нима някой е очаквал различно стечение? Виновни отново няма. Пълна помия. Гнусота. На излизане от кочината последният да затвори вратата, ако иска.

Ахахаха , има ли изненадани...Видимите резултати...Пловдив е със 100 000 000 лева заеми, няма пари, града е презастроен, мръсен, прашен и отровен, инжинерити Тотеви валдеят новото строителство и само те решават къде и колко ще се строи, как точно и какви да бъдат комисионните, а те напоследък са огромни!

Ти какво очакваш от Ехото на Вожда както е известен Тотю ? Оня с Голямото шкембе и празната глава нападателя на Бистишките Тигри и виден пазач на лимузините на Бай Миле знае само Асфалт да налива , но никой не го е научил да сади дървета и да създава градинки , паркове..после въздуха бил мръсен ама ще е мръсен няма как като къде погледнеш само бетон и асфалт се вижда друго няма. Сега с тия от ТИЗ ще изпапат и последната земя около града където можеше да се развива земеделие като застроят всяка полянка. Тъ Ехото на Вожда Тотю така е научен неговият ментор.

Делото е върнато на Софийската градска прокуратура. НЕ Е СПРЯНО, ЧЕТЕТЕ БЕ

Смяташ, че хората тук могат да четат? :)

АХАХАХААХ ама някой наистина си е мислел, че справедливи и некорумпиран бг съд ще реши друго.

Що спите бе Пловдивчани? Не виждате ли,не чувате ли какво става в красивия ви град? Или сте на принципа "Каквото сабя покаже". Събудете се.

той тръгнал да говори на филибарите! Хахха, уред ли си изобщо?

няма съд, а уговорката е да си прехвърлят топката с процацаратурата. Иначе братлето на кмета купи за няколко милиона имота на каменица и ще става крупен предприемач с помощта на перачи номер 1 в пловдив.

На тиквата протежето - той е купил целият съд! - всички са в кюпа!!

..не е на тиквата, а на Цецо и Менда (колежка на майка му като счетоводителки :) ).. пък е удобен и за всички: грабва каквото му дадат - слушка и папка. завършил е и училището по автотранспорт! Разбира от транспорт - рови улиците из пловдив, маха павета и слага асфалтче - чиста работа с големи разходи :) ... Ама си го заслужаваме, .. изглежда и ние сме като него (тях :) )

дкми

Беше студент КСТ в ТУ-Пловдив. Не успя да завърши, доколкото знам. За това и си е купил диплома от ПУ. Има(л) проблеми с алкохола и наркотиците като млад. За в момента не знам как е. Беше доста скромен, докато мама се издигна като някаква на един бивш прецидент. После стана от голямото добрутро. Абе, повече акъл има от шефа си, но....