Разрешиха строителството на крематориума край Куклен

Експертният съвет към РИОСВ – Пловдив даде „зелена светлина“ за изграждането на крематориум край Куклен, въпреки протестите на местните жители.

Обратно в новината

Коментари - Разрешиха строителството на крематориума край Куклен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се изказвате от името на всички?Това е за тези които искат кремация,а за другите местата са свободни.Напоследък желаещите за кремация са много,така че на всички последното желание ще бъде изпълнено.Дали е християнско или не,това е друга тема.Много неща не са по християнски,но всеки ден сме подвласни на това.

Ако е направен по правилата (за което се съмнявам)... Във Виена има насред града почти предприятие за горене на боклук !!!! Но всичко е чисто.

А собственикът като е частно сдружение,име няма ли си ? Ясно е че става дума за мафиоти от най-висок клас,ама не ни е ясно кои са те. За сега подозираме ,,Пловдивският'' ама зад него е червеното ,,Море от Любов'' и откраднатите пари на ,,Свелото Бъдеще''. Измислените ,,Розови Революции'' водят до тук,да не можеш да напишеш едно име във вестникът си от страх за живота си.С този крематориум,общината ще забрани християнските погребения,за да върви бизнесът на ,,Някой ''.Като няма починали,ще горят и жив материал,само и само да се печелят пари.Свърши далаверата на приватизацията,и останаха само клетници,нещастници,притежаващи единствено живота си,но и от това измислиха как да се печели.

АНТИхристиянско.

този мошеник божков -пробвайте го в неговия крематориум-да видим ефекта!

Печките на въглища и дърва са по-опасни от АЕЦ Козлодуй. И много по-опасни от някакъв си крематориум.

Чудесно, сега още един крематориум в Южна България и друг - в Северна.

Я пак си помисли кой крематориум е в Северна България като са само два: в София и сега в Пловдив (Южна България). София е разположена в централната част на ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

Но защо решиха близо до населено място? Няма ли по-отдалечени,необитаеми места? И защо не близо до завода за боклук до Шишманци? И да не би да свършиха местата в гробищните паркове, където традиционно, не само по християнски, но и по мюсюлмански, хората се погребват? Или очакванията са целия народ скоро да бъде затрит и направен на сапун -в новия кукленски Аушвиц.. Отвратително! Само мафията се занимава с боклука, криматориуми, строителство...за дрогата е ясно, та да ни стане ясно що за "птици" са новите "предприемачи".