Биха дядо, носел тениска с лика на Борисов

79-годишен дядо се оплака, че е бил пребит жестоко пред заведение в Смирненски, защото носел тениска с Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Биха дядо, носел тениска с лика на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БорисоФФ, извини се, БЕ!

ГъдибоП, къде спите? Организирана престъпна група в състав полицай и хулиган се саморазправят с гусин премиерот?

малко му е на този старец.следващият път да сложи лика на клецка цачева

Е, такива като тоя дядка и като бабките, дето по времето на рекламите на турските сериали хвърлят пари и злато през балконите, заедно с циганите, легитимират управляващите гадове през последните 27години. Затуй сме цъфнали и вързали.

Всъщност, т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Толерантния, ...образователен ценз казваш, а? Знаеш ли колко хора с основно образование са по-богати от теб, а? Ами ако сложат и имотен ценз, а??? Възрастов ценз, нещо не ми се връзва. Възрастните не са ли граждани на тази държава? Не са ли допринесли с нещо за нея? Социален ценз? Що е то и има ли почва у нас.? Да гласуват тези с принос към обществото, казваш. Критерии??? Утре някой ще ти каже, че твоят приност е незначителен и какво правиш тогава? Нима слабо образованите, които работят неквалифицирана работа, но все пак плащат данъци нямат принос??? По твоите думи излиза, че право на глас ще имат една шепа избранници, които ще решават съдбата на всички. Да, ама не. Та, общо взето помисли върху предложенията си, защото в тоя си вид са смехотворни.

Ценз за политици трябва да има, не за избератели!

Да съди Борисов, че заради него са го били !

Не Глупако, трябва да съди този Любо. Какъв идиот трябва да си(за Любо) за да се нахвърлиш да биеш 80 годишен човек защото носел тениска с нечий лик. Ако беше лика на Путин или убиецът на повече от 2 милиона руснаци-Сталин сигурно щяха и да го почерпят.

Малко са го били

Какво като човекът е бил с червени дрехи, важното и положителното е, че е антикомунист.

"Комунисти", "демократи", леви десни, това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти. Иван Костов, преподавателя по политикономия "десен" ли е? Моравата Пръмова, "дясна" ли е!? Сталинка - шефката СБ!? Бокова шефката на ЮНЕСКО!? Боко!? Ам, Меркел!?!?!? Курнелия, дясната ръка на Костов, лява ли е!? Бая идиот трябва да си, да се връзваш!

Поведението на полицая има една дума коментар - Пловдив.

ДемоНОкратична България.

Кой друг би се накичил с такава тениска?

Ако на тениската беше лика на Путин, Сталин или Корнелия Нинова щеше ли да си доволен? А що за човек трябва да е този Любо, който се нахвърля със стол да бие 80-годишен? Това са обожателите на БСП, Корнелия, Сталин, Путин и подобни.

Може пък да е бил някой градинар дето отглежда тикви, които никой не купува и той фалирал, понеже в последните години народа нещо понамрази тиквата...

сега завалията носи на Тато

Новината за пореден път показва, че "От млад глупак не може да излезе мъдър старец".

като тоя дядо са малко тия които не са зомбирани комуноиди та от зомбиран млад човек не може да излезе нормален старец