Разследват пловдивско семейство за измами и пране на пари

Окръжна прокуратура в Пловдив разследва съпрузи за измами в особено големи размери и пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - Разследват пловдивско семейство за измами и пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо С.П.С.и И.Б.С.?Как да повярвам,че тази история е истинска?Или да не им нарушим гражданските права?От непоправим оптимист съм се превърнал в човек,който се съмнява във всичко.Знам че сега минусите ще се събудят и ще хвърчат едни "хвалебствия"но това вече не ме смущава,защото така им е наредено.Пишете ясно и разбираемо.Ако утре не дай се боже нещо нередно направя,не само снимка и трите ми имена ще са написани ама и нещо друго,но да не влизам в мрачната пещера.

Защото са си направили правила - когато има само инициали или няма никакви, то става дума за цигани. Ако са българи, им се изписват и двете имена.

Така и не разбрах какво им е престъплението. Пущайте ги! Така формулирано престъпление няма да мине в никой съд. Да не би да са продавали парцели на Марс или екскурзии до Луната!

Как ще разбереш, това са пишман журналисти. Те ако напишат нещо ясно и разбрано няма да могат да спят. Всичките им новини са такива.

като на НАП.

питам защо информацията е с инициали а не с имена и снимки?!!! как показахте професорите от института в пловдив директно в ефир и по вестниците?

сливенските измамници гербажии дето завлякоха хора и една банка с повече от 500 000 лева тях кога - никога щото са от гербажиите

придобивайки за себе си облага на стойност над 400 000 лв. глобяват те с 200 000 и 3 г. условно и почваш отначало

Защо на такива престъпници не им пишат имената ?

Няма име онеправдани!