В Пловдив въвеждат централно охлаждане с топла вода

Пловдивската Топлофикация въведе супер иновативен проект за централизирано охлаждане.

Обратно в новината

Коментари - В Пловдив въвеждат централно охлаждане с топла вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поробващи услуги за робски народ....

Щ е пием по една студена вода, но ще си я плащаме като за топла...

Някогашния Мраз 80 с едно малко нагревателче . Топлинна машина . Лошо няма . Ама не при тия разбрицани инсталации . Нови разводки с апартаментни табла и още някои работи и става .

Ужас. Знаех си, че тия ще правят, ще струват, но ще измислят начин да им плащам и през лятото.

дкми

Ха такаааааа!!!! Сега който е щастлив клиент на топлофЕкация - ще плаща и през лятото. За студено. Той нали и без тва Мамин искаше преди да забранява климатиците - сега фекацията като си платят и готово.

ДАВАЙТЕ С КЛИМАТИЦИ ЩОТО ЩЕ ВИ СТАНЕ ГОРЕЩО С ТАЗИ СТУДЕНА ВОДА...... ЩЕ ПИЕТЕ ПО ЕДНА ГОЛЯМА ЧАША СТУДЕНА ВОДА И НЕ ВИ ЗАВИЖДАМ ЗА РАЗВОД С ТОПЛОФИКАЦИЯ.НОВО ЗАРОБВАНЕ.ТАКСУВАНЕ НА СТУДЕНАТА ИМ УСЛУГА ВЕЧЕ НЕ 3 А ПЕТ ПЪТИ............ САМОЧЕ МЪЖКО ДУПЕ СЕ .... ЕДИН ПЪТ!

Може ли уточнение какво има предвид автора на статията под "абiсорбатори" ? Като допусна правописна грешка излиза "абсорбатори", но това е нещо което поглъща. Най вероятно се има предвид "конвертори" или "конвектори". Ако може пак да си проверите източниците и да напишете точния термин, ако може с малко доуточнение. ;)

Имат предвид абсорбционни машини. Сложно и със скъпа поддръжка оборудване. Има смисъл, когато топлината е отпадна. От когенерация примерно. Или е на сгради към бюджета:)

Това е "ебисибабири". Сега стана ли ти ясно!

едва ли може да ти уточни нещо щото тея дирници освен от одупване където трябва от друго не разбират