Кой завърза кучето на убития Данаил до трупа му?

Все още няма заподозрян и задържан за убийството на 42-годишния Данаил Божилов в Пловдив. Разследващите се опитват да установят и кой е завързал кучето му.

Обратно в новината

Коментари - Кой завърза кучето на убития Данаил до трупа му? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали в парка има 22 видеокамери. Можете да видите всеки, който е бил в парка по това време. Привиквате или прибирате тези хора за малко и ги прекарвате пред кучето.

Което навежда на мисълта стопаните да пазят кучето от отравяне, застрелване или подобни, защото животинчето е надежден свидетел.

Възможно ли е кучето да познае убиеца по негова силно увеличена снимка, направена от видео камерите? Особено ако се вижда лицето?

Има вариант Данаил да е познавал нападателя и сам да е вързал кучето. Така или иначе кучето е видяло какво става и може да познае убиеца. Дори и само ако надуши следите му. Животните са умни и ако им се обяснява, разбират всичко. Не изпускайте този шанс. После може да проверявате заподозрените с кучето или кучето да ви отведе някъде по следите.

Жалко за младия мъж,но никой не трябва да пуска такова голямо и агресивно куче без каишка и намордник,дори да е голям човек и безнесмен.Правилата трябва да важат за всички!

Смяташ, че са го убили за това? Би било доста психопатско. Освен това Данаил е пускал кучето да се натича в парк, където няма много хора.

Убиецът ли пише? Интересно. Ако е така, си за психиатрията и имаш напълно сбъркана ценностна система.

Може да използват услугите на професионални дресьори за кучета, които са запознати с командите и думите, които знае кучето. Аз имам котарак, който обаче знае около 500 думи и разбира почти всички кратки изречения. Въпросът е, че само аз нам, кой са тези думи. Но те са обикновени, често употребявани думи. Кучетата са по-податливи на дресировка и е възможно да знаят и могат повече неща. Стига да има кой да ги разбира и подхване.

"Тони Божилов е категоричен, че брат му не е имал дългове" Ама кой е луд да си убие длъжник?! Обикновено се убива кредитор или некоректен изпълнител!