Първа глоба за ”непристоен” нудист на плаж ”Делфин”

Напрежението на плаж Делфин край Ахтопол ескалира - вече е наложена първата глоба за нарушаване на обществения ред.

Обратно в новината

Коментари - Първа глоба за ”непристоен” нудист на плаж ”Делфин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом е забранено за възрастни, да бъде забранено и за деца! Всеки път е пълно с голи деца по плажа - не може да се направи една снимка, без да се хванат на заден план две-три херувимчета. Да ги гонят и тях, а и родителите им, да не прилагат двоен стандарт .. Догодина всички плажуващи по пижами..ъхъм..буркини..

значи да стоиш гол на плажа е нарушение на обществения ред, а да пилиш гуми и да ревеш с пробитото си BMW в 3 през нощта между жилищните блокове, не е!?

За "караванаджиите"-крадци на изгледи, им трябва частен къмпинг първо, а после и частен плаж. Какви са тези каравани, какви са тези навеси пред тях?

че на плажа вече е бит единия спасител защото разговаря с нудистите и сега е опериран в Бургас. А другия направо е напуснал.

А сега, нека радетелите на банските обяснят на всички тук, защо с идването на наемателя плажа стана бойно поле и защо в момента няма свободна зона. Преди май не беше така.

FKK is verboten !!!!

Плажа е за печене.Ако човек е ОК с главата не виждам къде е проблемът.

Нудизмът в България не е нито разрешен, нито забранен и няма закон, по който могат да бъдат санкционирани хората.

В България първо се санкционира. Няма значение дали е законно.

Санкции за нудистите, а за целогодишни каравани и незаконни дървени навеси-няма санкции.Всички се правят, че не ги забелязват, дори от дирекцията на парка. Пътеката към плажа беше натурална, сега е с дърво и пак незаконна.

Защо на плажа може по пищов, а на Витошка или в Била не може?

А защо на Витошка и в Била може със шлифер, а на плажа - не?

JMM®

Като чуя "наемател на плаж" в България и веднага ми изплува в съзнанието мутренска физиономия. Такива мутроподобни същества нека не ми се правят на жертви.

Много тъпанар много нещо ей. Като не им харесват голите да не ги гледат бе, колко неща дето не ни харесват са пред очите ни всеки ден. Цялата пушилка е от/заради "наемателя", явно иска да изгони тия дето не му плащат за достъп до плажа или за каквото там се води, че му плащат.

Ок,няма да гледам щот ме е гнус...ама идиота се навира под носа на децата ми и при това нарочно с цел да се махнем от плажа. Това си е постановка,която не иска глоби, а шамари на място и веднага!

Не Илия, няма нужда от шамари. Просто завий зад камъка и пред теб ще се ширнат 3 км. плаж с бански. И не лъжи, по възможност.

Sm3hurk0

Може да гледаме провисналите чорапи и мидата на стрина Гина, а не може да се гледат .опките на бай Михаля. :)))))))

СИ НАМЕРЯТ ДРУГО МЯСТО,КЪДЕТО ДА СИ ...ПО ДУПКИТЕ!!! АЙДЕ ДА НЕ МИ ПРОБУТВАТ ПРИРОДОСЪОБРАЗНИЯТ СИ НАЧИН НА ЖИВОТ,ЗАЩОТО ПРИЧИНАТА ДА ХОДЯТ ГОЛИ Е СЪВСЕМ ДРУГА И МНОГО ПО-ПРОЗАИЧНА!!!

всеки съди по себе си! Та, и ти!

които облечени до горе и милион пъти са по-грозни от чисто голи.