Съдът не наложи арест на алкохолния бос, прегазил колоездач

Окръжен съд-Пловдив отказа да уважи искането на прокуратурата и не наложи мярка "задържане под стража“ на Тодор Неделчев, който блъсна с пикап и уби колоездач.

Обратно в новината

Коментари - Съдът не наложи арест на алкохолния бос, прегазил колоездач | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам ме е че съм българин и че все още живея в България! След подобни "изцепки" на съдебната система, дори не ми се и пише коментар. Гнус ме е !!!!!

Да живее Българския съд, най хуманния съд в света.

тази държавица трябва да се вдигне във въздуха и всички съдии лекари кметове и всякаква нагла сган

Очевидно мястото му е в затвора на този човек. Тия съдии (доколкото могат да се нарекат такива), трябва да разберат, че това е убийство! За убийство се лежи в затвор при всички положения! Искам тоя с подписката сега да блъсне детето на съдията дето го пусна.

Има манги,пущат го!Защо беше истрит вчерешния коминтар???хямяше нищо нецензурно??човека си и платил:)))

ЦАРИЦА

Има ли съд в България? Съдът извършва най големите безакония в България. Нали няма никакъв контрол, всеки съдия прави каквото си иска, защото е недостигаем и недосегаем. Никой няма право да го контролира и променя решението му. Няма такъв орган. Просто няма. Всъщност има - международния съд. По тази причина всички ние - данъкоплатците заплащаме милиони за стотиците загубени дела в този съд Според закон приет от Народното събрание ако стойността на спора е под 5000лв. се стига само до окръжен съд, който разбира се подкрепя неговия Районен съд. И така, законите за под 5000лв. са едни, а за по висока стойност - други. Равноправие!

А, добър ден, Марийке! ...Ма знам, че си без гащи ма... ...Ма ша са опраийм ма...

Да ви сера на съда и на всичкото!

...Живеем не на едно от най-лошите места, а сме по-скоро (не) съвсем невинни жертви на държавническо а и всякакво каквото се сетите - пълно безхаберие и безнаказаност и особено за т.н. блюстители на закона и правото:(((((( Парица-царица! Както е казал народа, имаш ли ги-всемогъщ и недосегаем си благодарение на тях, нямаш ли пари дядо попе-да те .б. в г..а!!! СМОТАНЯЦИ сме щом все още търпим подобни безобразия в никаквото ни все още "гражданско общество" :((((((((((

За милиони няма закони... както бе възпял едни цветен тип. Същото беше и със синковеца с Ауди-то, чак затвориха една от най-натоварените улици, та да го изкарат "детето" невинно. Пловдив и справедливия му съд, майна.

Срещу колко прецени съдът , че може да бъде пуснат?!!