Хванаха зад волана шофьорката, убила полицай

Пловдивчанката, която в средата на май блъсна с джипа си и уби на място полицай, вчера е била заловена отново да шофира, въпреки че книжката й е отнета.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха зад волана шофьорката, убила полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЛОВДИВСКИЯ СЪД Е НАЙ-ПОДКУПНИЯ В БЪЛГАРИЯ. ДАЛИ ИМА ОБЩО С ТОВА ,ЧЕ ЦАЦАРОВ Е ПЛОВДИВЧАНИН ?

За убийство при несъобразена скорост според закона следва лишаване от свобода от 3 до 8 години. А при последващи провинения на пътя следват утежнени условия за отлежаване на присъдата. Ако сме държава на повече от 1300 год. това трябва да се случи. И след поредното нарушение следва задържане под стража до приключване на делото, поради опасност от рецидив.

честно казано, след инцидента съчувствах и на жената, защото е майка. но сега вече разбирам, че е не е заслужавала.

Добре де, след широкия медиен отзвук на случилото се, тоя боклук още ли е на свобода?! На тези съвсем не им пука от нас вече, ама то ние сме си виновни...

Трябва да я пуснат на 50 африкански емигранти,от тези,които пристигат с лодките през морето! Ще и хареса! Никакви глоби не действат докато не те заболи!

у сливенския на топло си са чеши с краставца и тия съдий-мъдий коджа говеда пак да убий некой ццццц

Току що прочетох в Блиц новини,че книжката и е отнета след убийството.Е как може да незнае?.Мойта е при талона на колата .личната.карта..Правят ни на маймуни.По_добре да не пишат да дразнят хората.

Помните ли ме?Какво като е убила само един човек и не е била пияна като мотика .Трябва да бъде осъдена като мен- три години УСЛОВНО !!!

Парица е царица. Това е положението.

Дай боже От твоята уста ГОСТ в твоята ПАЗВА Гост. И беше гооост на този свят чядо зло

Тая защо не е в панделата?! Полицаите да не вървят двама за лев?!

" Тя е била отведена в Първо РПУ в Пловдив, където й е съставен акт за това, че е шофирала без книжка. Лерца не е била задържана. " В нормална държава тая щяха да я задържат моментално, а също така гаранцията да бъде отнета в полза на държавата заради нарушаване на условията на освобождаване под гаранция. Освен това, следващото освобождаване под гаранция щеше да е срещу поне петорна сума!

НОрмално, полицаите ги интересува само как да изврънкат повече пари, как да вземат някой рушвет и да се скрият под сянката. За 10 хилки ще продадат и майка си.

Какви 100 хилки те за 10 лева продават майка,баща и деца престави си само какво дебнене е било да я хванат да се качи в колата ,яд ме е ,че не ги КУПИ за 100 лв и да ги снима ,Гладниците,

Всъщност от незнание или нарочно но дир-а бърка в новината. Първо -полицая спира камион а не кола. Второ - спира камион във средна лента като излиза в крайната. Не знам каква е била скоростта на кията ама даже колегите на полицая тога коментираха, че е направил огромна грешка с това излизане на платното и, че така не се прави. Отдаваха го на дългата извънредна смяна.

А дано да блъсне още един милиционер! Не ме разбирайте грешно! Не злобея и не се радвам на чуждото нещастие! Обаче очевидно е - милиционерите няма да усъзнаят в същност колко важна е тяхната роля докато не им се случи на тях! Няма да разберат че сто лева взети от пияния могат да доведата до собственото му дете, размазано на следващата пешеходна пътека... В същност народа си го е казал - под фуражка мозък не вирее ;)

Защо слагате минуси?!? Моля репликирайте! Кажете защо не съм прав?

Аз ще направя едно предположение. Единици или да го кажем малцинство са онези които мислят и за другите а болшинството всеки се спасява поединично , когато принципа на поединичното спасяване е активен тогава никой не мисли за утре а мисли основно за джоба. Тъ вероятно някой от поединично спасяващите се ти цъка минуси

Интересно, защо не питаш, защо ти слагат плюсове?

Николай, слагам ти минус, заради първичната емоционалност на тона ти(виж първото изречение). Мисълта ти е хаотична и създава дисорганизирана конструкция на изказа ти. Да не споменавам, че и правописа ти куца! Давам ти плюс, затова, че имаш мнение по обществено значим проблем.

а, на бат' Бойко какво ще сложиш ? Дето едно изречение не може да върже . Или, там не смееш да се перчиш ?! Иначе си много интелигентен .., само дето нямаш мнение по темата !

За да има новина в съобщението, би трябвало да прочетем, че: + дамата е арестувана и задържана за постоянно; + гаранцията от 10 хил. лева е взета от държавата + заседанието на съда, на който да се определи санкцията за нарушаване на предишното съдебно решение е насрочено за четвъртък тази седмица Че някой може да убие човек и да му се размине в тая ебана държава, всички си знаем отдавна...

Ако се чудите какво да я правите... Това е толкоз просто и логично.

Дано следващата й жертва да не е невинен човек, а някой от корумпираните престъпници, окопани в държавните институции.

и какво още чакат - да убие още някого ли!? тази явно е много нагла и тъпа, заслужава си ареста от всякъде!!!!!